dimecres, 28 de desembre del 2011

SEGON EMPAT DE L'ESPANYOL A ARONA

Sevilla FC: 1 – RCD Espanyol Infantil “B”: 1

Altre empat i tot pendent del darrer partit…

Espanyol i Sevilla han empatat en aquest segon encontre disputat aquest matí a Arona. Qualsevol dels dos equips s’hagués pogut fer amb el triomf final; si bé l’Espanyol ha dominat més i ha tingut les seves bones ocasions, en el tram final el quadre blanc ha tingut la victòria en les seves mans però una formidable actuació del meta Alex Vega ho ha impedit. Amb dos punts en el caseller espanyolista tot quedarà pendent del darrer partit davant el Villarreal.

El primer ensurt el donà el Sevilla ma bun xut sec i ras d’Ivan que s’estavellà al pal dret de la porta espanyolista (4’). En altre acció molt perillosa del conjunt andalús és Albert Alavedra qui al límit dins l’àrea fica el peu per darrera rebutjant a còrner quan el davanter sevillista tot sol es disposava a afusellar a Alex Vega. L’Espanyol portava la iniciativa però el Sevilla s’ha mostrat molt perillós esperant darrera i sortint ràpidament al contracop.

La gran ocasió espanyolista la va tenir Pol Lozano quan superant fins a tres contraris deixa anar des de la frontal un xut creuat que surt fora a la dreta amb el meta ja batut (m.8’). La rèplica sevillista, un xut de Fuentes fora per sobre el travesser després de girar-se en la frontal de l’àrea. Superat Yohanes, Fuentes remata fora en una bona ocasió després de rebotar en un espanyolista.

L’aspecte negatiu d’aquest primer temps, la dura entrada que ha estat objecte l’espanyolista Fode quan havia desbordat al seu marcador Juan, i aquest l’ha entrat durament. El bon davanter espanyolista s’ha marxat a la banqueta i tot i el fort cop sembla ser que tan sols ha quedat en l’ensurt ja que ha disputat el tram final del partit, motiu pel qual ens alegrem profundament de la seva recuperació.

En el segon temps David Fernández ha situat al camp els laterals teòricament titulars (Dani Reina i Joel). Precisament Joel ha caigut dins l’àrea al minut 3 carregat per un jugador del conjunt sevillista, però el col•legiat no ha volgut xiular res. El Sevilla s’ha mostrat bastant expeditiu en defensa i aturant en faltes clares les accions dels espanyolistes, tot i que els blanc-i-blaus no ho han sabut aprofitar en els llançaments que han tingut; ni Pol estavellant a la tanca ni tampoc posteriorment Albert Alavedra, han pogut crear perill en llançaments molt propers a la porta sevillista.

L’Espanyol ha tingut en un bon llançament de Pol que ha aturat el meta andalús una bona ocasió. Una penetració de Fode superant al seu adversari i posant-li una bona passada de la mort a un company però en darrer instància ha tallat anticipant-se un defensor.

En el tram final del partit el Sevilla ha tingut el triomf en un parell de contracops ràpids que han destrossat el sistema defensiu del quadre català. El dorsal 7 sevillista Ivan, ha tingut el primer mà a mà amb Alex Vega que l’ha aguantat bé cobrint en la seva sortida i la rematada totalment sol del davanter andalús ha estat rebutjada pel porter espanyolista a falta de dos minuts i mig pel final del partit. Una pèrdua de pilota d’Usman en el darrer minut ha propiciat el contracop letal dels andalusos que ha acabat amb un altre u contra u amb un Alex Vega que ja estava pràcticament vençut en l’acció, però ha aguantat com ha pogut i en l’intent del davanter andalús Ivan Chapela de superar-lo se li ha marxat fora l’esfèrica per la línia de fons sense pogué rematar.

A falta de set segons per la fi del partit, un intent de profundització del espanyolista Usman, ha acabat amb una passada d’un defensor andalús que el seu porter ha agafat amb la mà. Falta per cessió que ha llençat en l’àrea petita el quadre català mitjançant Pol tocant en curt per Fode, però la rematada no pot superar a un munt de jugadors que en la mateixa línia de gol cobreixen la porteria sevillista.



Fitxa Tècnica:
Sevilla FC: Javi, Juan, Martín, Carlos Fraile, Jorge, Pozo i Iván.
També han jugat: Fuentes i Alberto Ramos.

RCD Espanyol: Alex Vega, Yohanes, Albert Alavedra, Marc Lllinares, Pol, Guillem i Fode.
Substitucions: Joel per Fode, m.12; Dani Reina per Yohanes, m. 13; Fode per Guillem, i Usman per Marc Llinares, m.18.

Àrbitre: Javier Serrano. Ha expulsat al sevillista Juan.

Incidències: Segon encontre del RCD Espanyol dins el grup B del XVI Torneig Internacional BBVA Blue d’Arona de futbol-7. Aquest encontre s’ha hagut d’avançar en l’horari per donar temps a partir de les 14:00 hores en que es disputaran el segon temps del Sevilla – Inter, i l’Espanyol – Villarreal al complert, ajornats ahir per l’apagada de la llum al camp Antonio Domínguez d’Arona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M