dimecres, 11 de gener del 2012

AVUI TOCA COPA!
HEM DE FER HISTÒRIA ALTRE COP!

Foto del mosaic i pancarta a la zona de la Curva i Penyes en el derbi.
Foto cedida per Figot47.


CORNELLÀ-EL PRAT: 21:00 HORES.



Avui dimecres a les 21:00hores a l’Estadi del RCD Espanyol, el conjunt perico té la possibilitat de classificar-se pels quarts de final de la Copa de S.M. el Rei on esperarà el CD Mirandés que avui ha deixat fora al Real Racing Club desprès d’empatar a un gol (a l’anada el 2-0 favorable al conjunt de segona B evidenciava ja el que ha succeït).

Serà davant un Córdoba CF, que és el conjunt menys golejat de la categoria de plata del futbol espanyol amb només 13 gols encaixats en 19 partits. En 10 partits ha vist com cap equip perforava la seva porteria. Un equip, el de Paco Jémez que ara mateix domina l’eliminatòria gràcies al 2-1 de l’anada aconseguit dijous passat a terres andaluses. El rival dels espanyolistes ocupa la sisena posició a la Segona Divisió.

No fa falta dir ni advertir als pericos que estiguin llegint aquestes línies, de la importància d’aquest encontre (tanta o més que el partit davant el FC Barcelona per molt que ens motivi la derrota del rival o enemic per molts, culer). El fet que el camí a la final es pugui jugar davant Athletic Club o Real Mallorca en el pitjor dels casos, evitant a Barcelona, Real Madrid, Valencia o Sevilla, deixa un lloc lliure a la gran final, i en aquest 2012 quan es compleix sis anys de la final del Bernabeu i dotze de la de Mestalla, la història ens crida a tots com a pericos demà a la nit. Per tant, tothom a Cornellà-El Prat!!!

Mauricio Pochettino (algú ho dubtava?) no ha tingut cap tipus de problemes en convocar als dos metes del filial davant el problema de la lesió de Cristian Álvarez i la sanció de Kiko Casilla; el Comitè de Competició primer i el d’Apel•lació després, no li han retirat el càstig al porter d’Alcover en aquella jugada totalment injusta que Undiano Mallenco va xiular com a penal i expulsió.

Els convocats per Pochettino son: Edgar Badía, Dinu com a porters, Raul Rodríguez, Jordi Amat, Galán, Héctor Moreno, Dídac Vilà com a defenses, Javi López, Raúl Baena, Romaric, Forlín, Cristian Gómez i Verdú com a mitjos, Rui Fontes, Weiss, i Cristian Alfonso en bandes i com a davanters Álvaro, Sergio García i Thievy.

Per part cordovesa, els jugadors convocats per Paco Jémez que han viatjat a Barcelona son els següents: Alberto García, Carlos Arias, Ismael, Fuentes, David Cerra, David Prieto, Tena, Bernardo, Carlos Caballero, Javi Hervás, López Garai, Alberto Aguilar, Borja, López Silva, Quero, Pepe Díaz, Fede Vico, i Patiño.

El col•legiat serà l’aragonès Carlos Clos Gómez assistit en bandes per Juan José Gallego Galindo i Luis Fernando Marco Martínez també de la territorial aragonesa.

En altres encontres disputats aquesta passada nit, el Real Madrid ha tornat a vèncer al Málaga CF (0-1) i el RCD Mallorca ha golejat 6-1 a la Real Sociedad aconseguint també la classificació. Com hem comentat anteriorment, el CD Mirandés ha confirmat la sorpresa del partit d’anada, i ha deixat fora al Rácing.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M