dimecres, 7 de març del 2012

ACTES SOCIALS DE LES PENYES



PERICOS DE MONTMELÓ


La penya, al "Parlem-ne" del canal de TV "Vallès Visió".


El secretari de la nostra entitat, en Daniel Pérez, va ser l'encarregat de representar la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló al plató del programa Parlem-ne de la televisió comarcal Vallès Visió. Dijous dia 1 de març, a les 21h, es va emetre una extensa entrevista conduida per Anna Ansia al nostre secretari, en la qual es va repassar la filosofia de la penya, els actes que s'organitzen, els projectes de futur, etc. I si no vau arribar a temps de veure-la, tranquils, sempre tindreu disponible el programa a través d'aquí.


Pericos de Montmeló, col•laboradors de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca


Enguany enguany la nostra entitat passa a formar part dels col•laboradors de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca en un acte més per part nostra per a fomentar la pràctica de l'atletisme. Per aquest motiu la penya necessita voluntaris per a dissabte 10 de març a la tarda (per a dur a terme tasques de repartiment de dorsals) i per a diumenge 11 de març al matí (control de circuit), dia aquest últim que es disputa la competició. Tothom qui es presti voluntari rebrà un important lot d'un gran assortit de productes d'alimentació, higiene, etc. Per a informació i consultes, poseu-vos en contacte bé amb el vice-president Alfredo (667 31 22 69) bé amb el secretari Daniel (696 39 14 20)



Assemblea General Ordinària


El passat diumenge 4 de març a les 20h, una hora i mitja abans del partit contra el Real Madrid de la 26ª jornada de Lliga, es va celebrar l'anual Assemblea General Ordinària de la penya. Es va fer un repàs i valoració de la feina feta durant aquest darrer any, es van aprovar els comptes de l'entitat i es van repoldre dubtes que van plantejar els assistents.

L'assemblea va començar a les 20h, i ho va fer amb el següent ordre del dia:
1. Estat de comptes i valoració de la feina feta
2. Precs i preguntes



PENYA PERICA JOAN VERDÚ - L'EIXAMPLE




II Aniversari


El 15 de març de 2012 la Penya Perica Joan Verdú celebrarà el seu II aniversari amb un berenar al Restaurant Rollán, Carrer Mallorca 75, entre els carrers Viladomat i Calabria.


P.B.B. LLORET DE MAR




XXXVIII Aniversari

El divendres 16 de Març de 2012 la Penya Blanc Blava de Lloret de Mar, celebrarà el seu 38 aniversari amb un sopar al Restaurant "El Trull" situat a Cala Canyelles.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M