dimecres, 7 de març del 2012

EL CADET "B" LI VA DONAR LA VOLTA AL MARCADOR (3-2)











RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – CF Santa Eulàlia Cadet “A”: 2

El Cadet “B” espanyolista va vèncer al CF Santa Eulàlia en un intens,  vibrant i bonic partit en el que els locals li donaren la volta a un marcador advers davant un equip que ja l’havia derrotat en la primera volta en el seu feu i que al marge de ser de segon any, el físic d’alguns jugadors i en especial de Jayson Omorisefe deixava constància de lo complicat de batre’l.       

Les coses semblaven posar-se de cara pels de Gerard Zaragoza quan als set minuts una centrada des de la dreta a càrrec de Santi Ferrer és rematada de primera per Sergi, salvant el porter Muñoz, i la pilota li cau a boca de canó a Joel Riera que no perdona, molt oportunament.

Però es que només es va treure de mig del camp, el conjunt de l’Hospitalet va col·locar de nou en un vist i no vist, les taules en el marcador. Davant un Ayoub massa avançat, vaselina de Zárate i la pilota mansament entra dins la porteria espanyolista.

Aquest gol deixa bastant tocat al quadre perico davant un Santa Eulàlia que un cop recuperat del primer ensurt, manarà a la parcel·la ampla imposant el seu major físic davant un Espanyol que comença a no pogué evitar les escomeses del seu rival. Una jugada per l’esquerra acaba amb una centrada rematada de cap per un davanter visitant que Ayoub ficant la mà rebutja com pot.

Però aquesta superioritat s’acaba imposant passat el primer quart d’hora de joc, quan Christian Moreno retalla al darrer defensor i marca de potent xut després de rebre una centrada de Zárate.

En la segona meitat del primer quart l’Espanyol ho passarà força malament. Sobre tot en les pilotes aèries en el llançament d’alguns serveis de cantonada, en les que l’alçada d’alguns nois del Santa Eulàlia quedava ben manifesta.

El tercer gol visitant que sentenciaria l’encontre va sobrevolar Sadrià en més d’una ocasió. Aleix Grau va estavellar una pilota al travesser de la porta espanyolista. Abans del descans una gran oportunitat pel quadre visitant, quan en un u contra u amb el meta marroquí Ayoub, després de superar-lo la rematada a porta buida acaba sortint un pam a l’esquerra de manera gairebé miraculosa.  Per part espanyolista, un xut d’Adrián Rivas fort, però desviat a l’esquerra de la porta del Santa Eulàlia.

En l’inici del segon temps, no van variar els paràmetres en que es desenvolupà el partit en el seu primer tram. Un Santa Eulàlia imposant la seva llei i un Espanyol intentant que no se li acabés d’escapar-li l’encontre. Així, als onze minuts de la represa, el quadre de L’Hospitalet té una altre ocasió d’aquelles que no es poden fallar mai: Superat Ayoub que fa el que pot en la seva sortida, té lloc la rematada letal d’un jugador visitant a porteria buida, i en acció molt similar al del primer temps, la bola surt fregant el pal esquerra marxant-se fora. En altre acció propiciada per una pèrdua de pilota del central Alex, el mortífer contracop acaba sent avortat en el darrer sospir per Pol Mikel evitant la passada de la mort.

Hi havia la sensació entre els pocs espectadors presents que després de perdonar el que havia perdonat el quadre del Santa Eulàlia, el no haver sabut aprofitar les oportunitats per posar terra pel mig, li acabaria passant factura... I efectivament així va ser.

El conjunt espanyolista va disposar d’una doble ocasió de gol, amb Manchón com a darrer protagonista evitant el meta visitant el gol de l’empat.
Però aquest va arribar abans de travessar l’equador del segon període quan una gran jugada per banda dreta de l’atac perico va acabar amb un centre profund, que Sergi remata estavellant la bola a la cama d’un defensor i la pilota refusada des de la frontal la envia Marc Manchón d’un gran tret al fons de la porteria.

L’Espanyol va anar guanyant confiança, i al Santa Eulàlia o bé se li va acabar la benzina o va acusar massa el fet de veure’s amb un empat quan perfectament per ocasions podia haver solucionat l’encontre feia estona.

L’Espanyol va estavellar una pilota al travesser en un potent xut des de la frontal. Demano disculpes per no apreciar l’autor del mateix, però les dimensions del camp tres i la pèssima il·luminació a vegades no donen opció a veure segons quines dades.
La darrera ocasió dels visitants va arribar en un contracop en el que Ayoub no va estar fi en la seva sortida, i amb tot a favor, el davanter del Santa Eulàlia va enviar incomprensiblement la pilota fora... Quedava ben clar que aquests nois no guanyaven l’encontre ni per casualitat...

Els locals ho van provar amb un remat d’Adrià Álvarez, potent però massa centrat, i també Adrián Rivas va tenir la seva oportunitat però li va barrar bé el pas el porter visitant. A falta de vuit minuts per la fi del partit, Javi Navarro que havia sortit feia una petita estona, situat en la frontal de la petita d’esquenes a  porta, va culminar un embolic dins l’àrea hospitalenca, amb una rematada de cullera. Era el gol del triomf espanyolista ja que amb el rival enfonsat, el quadre espanyolista es va saber defensar perfectament el marcador i inclòs el va pogué ampliar amb una bona rematada a la sortida d’un còrner a càrrec d’Adrià Álvarez que va sortir per sobre el travesser.  
         



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Pol Mikel, Roger Aleu, Alex, Erick Jair, Marc García, Sergi Santiesteban, Jeol Riera, Manchón, Samu i Santi Ferrer.
També van jugar: Al primer temps, Adrián Rivas i Adrià Álvarez. En el segon temps, JAvi Navarro i Oscar Melendo. Altres suplents: Emilio, Joel Chillón i Manuel (p.s.)

CF Santa Eulàlia: José Muñoz, Cristian Pazo, Jayson Omorisefe, Joan Liarte, Eric Zárate, Adrián Sánchez, Aleix Grau, Alejandro Claure, Israel Manzano, Víctor Pizarro, i Christian Moreno.
Suplents; Heddie Moreno, Luis Fernando, Xavier Grau (p.s.), Francesc Planas, Marc Vives, i Mateo Morales.

Àrbitre: Víctor Caballero León, de la delegació de Barcelona.  Va mostrar cartolines grogues a Manchón, m. 56 per part espanyolista i a Eric Zárate, m. 25, Adrián Sánchez, m. 32 i  a Israel Manzano, m. 78 per part del Santa Eulàlia.

Gols: 1-0: Joel, m.7; 1-1: Éric Zárate, m. 8; 1-2: Christian Moreno, m 16; 2-2: Manchón, m. 58; 3-2: Javi Navarro, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 18ena. del campionat de lliga de Preferent Cadet en el seu tercer grup, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Partit disputat dissabte passat, amb il·luminació artificial en la seva major part, en un vespre de temperatura suau pròpia de l’època en que ens trobem. A l’inrevés del succeït en el partit de la primera volta, absència d’incidents i correcció total per part del poc públic de les dues aficions.     



CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 3r.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1U.D. CORNELLÀ "C"451814315315
2
R.C.D. ESPANYOL "B"421814045221
3
U. At. HORTA 381812243926
4
A.E. PRAT321810263821
5
C.F. SANTA EULÀLIA321810264327
6
ESC. F. GIRONÉS-SÀBAT "B"26187562631
7
C.F. DAMM "B"24187382825
8
U.E. VILASSAR MAR "B"24187382229
9
C.E. EUROPA "B"23187293237
10
C.D. SANT GABRIEL22186482121
11
U.D. At. GRAMENET22186482631
12
C.E. L'HOSPITALET201862101834
13
U.B. CATALONIA19185493342
14U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE171852112045
15
FUNDACIÓ P. CE JÚPITER141842122646
16
C.F. MONTAÑESA91816111743
 
 
 






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M