dilluns, 5 de març del 2012

DESFETA DEL FEMENÍ A MADRID (4-1)

C. Atlético de Madrid Féminas: 4 – RCD Espanyol Femení “A” 1

Desfeta del conjunt espanyolista en la seva visita al feu matalasser, com anticipi al que va ser ahir la jornada negra del RCD Espanyol. A Madrid, també el femení va naufragar caient derrotat per un resultat que no es correspon amb el que s’espera d’un conjunt com l’Espanyol que al llarg de tota la temporada ha sigut i és el tercer millor equip de la lliga. Les blanc-i-blaves encadenen la seva tercera jornada sense guanyar i el seu segon desplaçament consecutiu caient derrotades. A més, la derrota té altres connotacions negatives ja que solament a Lezama per idèntic resultat havia encaixat el quadre de Luis Carrión més de tres gols en un partit. Si mancava algun dubte pels més optimistes, amb aquesta derrota diu adéu l’equip blanc-i-blau no només al títol, sinó també pràcticament al subcampionat.

El partit va venir marcat per la jugada fortuïta en la que es van lesionar la golejadora Mary Paz i l a portera matalassera en una greu topada entre ambdues jugadores.

Després d’un primer temps amb ocasions de gol per una i altre banda, l’equip espanyolista va tenir el 0-1 en les botes de Brenda Pérez que havia sortit en el lloc de la lesionada Mary Paz. Però la rematada de la jugadora del planter espanyolista, es va estavellar al pal superada la portera local.   I el caprici del futbol va fer que del que podia haver estat l’avantatge espanyolista en el marcador, fos el conjunt madrileny qui  s’avancés  poc abans de la finalització del primer temps quan la seva davantera Priscila va desbordar penetrant i regatejant a Mariajo i donant la passada de la mort per que Adriana Martín rematés a plaer al fons de la porteria espanyolista.

En el segon temps, el segon gol matalasser als pocs minuts de la represa:  Es repeteixen protagonistes, jugada per la banda de Priscila, centra per Adriana i aquesta li deixa la bola a Nagore qui engalta un potent xut al fons de la porteria espanyolista.

Les esperances en una remuntada, van arribar a falta d’un quart d’hora per la fi del partit quan Ana Romero “Willy” va anotar el gol que reduïa diferències en el marcador, batent a la exguardameta del Llevant, Núria. Però aquestes, van morir ràpidament, a la següent jugada quan Marieta va acabar avortant qualsevol intent de les espanyolistes d’intentar evitar la derrota i treure quelcom de positiu del partit.

A les acaballes del partit va arribar el quart que posava la cirereta del pastís per un Atlético de Madrid que havia arrencat un punt al Athletic Club i ahir va veure com va donar la campanada golejant a un Espanyol, això si, en hores baixes.  Claudia Zornoza seria l’autora que establiria el que seria resultat definitiu superant a Mariajo en l’u contra u.

Amb aquest resultat, el quadre espanyolista queda a només cinc punts del quart classificat, el Rayo, (i pendents de visitar el seu camp), i a set del Llevant (que té que visitar Sadrià) i que sortosament no va passar de l’empat davant Prainsa a Saragossa. Ara l’únic objectiu del quadre català és mantenir aquesta tercera (o la quarta) plaça que dona dret a disputar la Copa de la Reina.

Atlético de Madrid: Noelia, Leire, Marta Carro, Vane, Paula Serrano, Vilanova, Pisco, Amanda, Adriana i Priscila.
Substitucions: Núria per Noelia, m. 4; Marieta per Amanda, m. 46; Claudia per Pisco, m. 67; Constanza per Adriana, m. 78.

RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Monforte; Joanna, Meseguer; Sara, Lianne Sanderson, Willy; i Mary Paz.
Substitucions: Brenda per Mary Paz, m. 8; Débora per Sara, m 52; Alba Pomares per Joanna, m. 65; i Lara per Núria, m. 86.

Àrbitre: Antonio Muñoz García-Mascaraque, del comitè territorial madrileny. Va mostrar cartolines grogues a Nagore, m. 60 per part matalassera i a Willy, m. 34 i Monforte, m. 70 per part espanyolista.

Gols: 1-0: Adriana, m.43; 2-0: Nagore, m.49; 2-1: Willy, m. 75; 3-1: Marieta, m. 76; 4-1: Claudia, m.88.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 23ena. de lliga de 1a. Divisió Femenina, disputat a la Ciudad Deportiva del Atlético de Madrid a Majadahonda, Madrid.