dimarts, 6 de març del 2012

EL JUVENIL CRISTIAN SERRANO, CEDIT.
VA DEBUTAR AMB LA DAMM, MARCANT

El davanter centre del Juvenil “B” Cristian Serrano Camacho, fitxat  a finals de setembre de l’equip juvenil de la Penya Barcelonista de Sant Vicens dels Horts, ha sigut cedit per l’entitat espanyolista al Juvenil “A” de la Damm on es trobarà a  altres dos jugadors també cedits per l’Espanyol: L’extrem Adrián Verdú i el jugador fitxat de l’Atlético de Madrid unes setmanes abans de ser cedit, Yeray El Arass.

Cristian Serrano va debutar amb el Juvenil “B” de Fran Navarro en la quarta jornada de lliga al Mpal. de Can Jofresa davant el Jàbac i Terrassa (1-1). Des de llavors ha disputat 14 encontres amb el juvenil B espanyolista amb un total de 1.016 minuts. D’aquests, vuit han sigut complerts, en tres ha estat substituït i en tres també ha sortit en el segon temps.

El davanter centre ara de la Damm, ha marcat 10 gols amb l’Espanyol de Lliga Nacional. El fet de veure porta amb assiduïtat i ser un fix en les alineacions del juvenil de Lliga Nacional, va fer que anés convocat en tres ocasions amb el Juvenil “A” de Daniel Poyatos, aprofitant les baixes que patia el Juvenil “A” espanyolista.  Va debutar amb el tercer equip espanyolista a Reus, on l’equip perico va derrotar als reusencs (proper rival a Sadrià)  per 0-3 jugant Cristian 22 minuts en el lloc de Brian. Posteriorment va anar convocat a Mataró on va jugar mitja partit sent substituït per Arroyo.  La darrera ocasió va ser davant la SD Huesca a Sadrià on va sortir al minut 89 en el lloc de Jafar.

La jornada passada va debutar amb la Damm sortint al terreny de joc substituint a un company i va aconseguir el primer gol que obria el camí del triomf del seu equip (2-1) davant un  Girona que venia de clavar-li quatre gols al Barcelona.

Al conjunt cerveser també es trobarà amb altres jugadors que han militat anteriorment al futbol base del RCDE, com el porter Víctor Cocera, Diego Gallardo Soriano o l’extrem Alex García Moyano.

Es dona la circumstància que la darrera jornada de lliga, la Damm CF visita la Ciutat Esportiva i qui sap si ambdós conjunts es jugaran quelcom (el títol de lliga l’Espanyol i la permanència la Damm) o ja estarà tot dat i beneit.