dissabte, 10 de març del 2012

SOPAR DEL 1er. ANIVERSARI DE LA
PENYA BLANC BLAVA DE SANTS-HOSTAFRANCS
















(Seu social Penya Blanc Blava Sants Hostafrancs, Carrer Bacardí, Barcelona: Josep Maria)


Ahir nit va tenir lloc a la Plaça de l’Olivereta al barri de Sants de la capital de Catalunya, el sopar d’aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Sants-Hostafrancs al Restaurant “El Mson”.

A l’acte hi va assistir-hi en representació del RCD Espanyol, els membres de l’Agrupació de Veterans del RCDE, Ignacio Pérez de Arrilucea Tejedor, més conegut futbolísticament per Iñaki, i el també exjugador del primer equip espanyolista, Pedro Patón. El President de la FCPE, Alberto Ariza no va faltar a l’esdeveniment com tampoc el membre de la seva junta directiva, el vicepresident de l’àrea social, Lluís Domínguez, membre de les penyes Nou Barris i Navarra-Rafa Marañón.

Entre la trentena de assistents a l’acte cal citar-ne representació de la Penya Joan Verdú-L’Eixample amb la seva presidenta, Núria Araquistáin, i de la Gran Penya Espanyolista Manigua. També hi va ser-hi present el periodista i comunicador espanyolista, Antoni Itarte.

Després del sopar, va ser el torn pels parlaments, fent us de la paraula el President de l’ambaixada amfitriona, Josep Ma. Morte, continuant Alberto Ariza i tancant els parlaments Iñaki.  Es van fer lliurament de distincions per Sergio Fidalgo que no va pogué assistir, i per Salvador per la seva tasca en pro d’aquesta penya des de la seva creació. El RCD Espanyol va fer lliurament d’una placa commemorativa que va entregar Iñaki al president Josep Ma. Morte que aquest va fer lliurament a Raul, propietari del Restaurant on la penya té ara la seva seu (“El Mson”). Amb el sorteig de la rifa, un pernil que va tocar a en Samuel,passades les dotze i quart va finalitzar l’acte sota els acords de l’himne del RCD Espanyol.                 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M