diumenge, 11 de març del 2012

NOVA VICTÒRIA DEL JUVENIL "A" (3-1)
A MANCA DE QUATRE PARTITS PER FINALITZAR LA LLIGA


















RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – C.F. Reus Deportiu:1

Triomf del conjunt espanyolista davant el cuer del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil en un encontre en el que els locals han disposat d’un munt d’ocasions per sentenciar un partit que encara amb el gol dels reusencs en el tram final del partit, ha obligat als de Poyatos a emprar-se a fons fins que un autogol del Reus Deportiu ha sentenciat l’encontre.  L’equip espanyolista amb aquest triomf posa pressió al seu màxim rival que demà jugarà a Tarragona davant el Nàstic.

En el primer període el domini dels espanyolistes ha sigut total. Entrant per bandes (els laterals Arroyo – Aitor),  i amb la dupla Miravent – Joan al mig del camp els de Poyatos han començat a disposar d’ocasions i ja en els primers minuts una centrada d’Aitor ha estat rematada per Jafar forçat, aturant Guillem. Un altre centrada d’Aitor passada per molt poc és rematada per Arroyo. En una de les centrades l’esfèrica inclòs ha passat lliscant el pal però ningú ha pogut aprofitar el refús de la fusta.

Als vint-i-tres minuts de joc, una passada en profunditat per Jafar, aquest ràpid s’ha marxat cap a porteria, ha driblat l’intent de sortida del meta Guillem i ha rematat al fons de la porteria en un gol amb una perfecta definició.

Jugada similar uns instants després amb passada de Rufo per Jafar, però aquest cop el davanter centre ghanès, tenia pel mig un defensor que l’ha hagut de regatejar perdent angle i la seva rematada no ha pogut superar l’estirada de Guillem a la seva esquerra rebutjant a còrner.

En el trenta-tres de partit, l’Espanyol encarrilava l’encontre amb un segon gol.  Molt bona visió de joc a càrrec de Jafar obrint a la dreta per Gil qui penetrant ha encarat i ha deixat anar un bon tret que allotjant-se ajustat a la dreta de la porteria ha augmentat la diferència dels blanc-i-blaus.

Aquests no han afluixat en tot el primer temps i han seguit gaudint d’ocasions per sentenciar, però ha faltat encert en els metres finals. Una bona deixada d’esperó de Rufo per Arroyo dins l’àrea ha acabat amb un remat del lateral dret que ha sortit a còrner colpejant en un defensor que cobria.  Al 38’ gol anul·lat a Joan que ha rematat de cap a boca de canó llençant-se amb ímpetu, però el col·legiat ha senyalat falta prèvia de Bonilla per suposadament recolzar-se en un defensor en el salt. La darrera jugada de perill, a càrrec de Gil, massa individualista ja que ha superat a quants jugadors li sortien junt a la línia de fons, arribant fins el pal on el meta ha cobert perfectament la rematada sense gens d’angle.             

En el segon temps, l’Espanyol ha començat posant setge a la porteria reusenca. Ja al primer minut una penetració de Gil ha acabat amb una enverinada centrada que per centímetres no ha arribat Rufo (que avui no ha mullat) a un parell de metres de la línia de gol. Altre centrada de Gil des de la dreta ha comptat amb l’erràtica resposta d’Aitor en quant a la definició de la jugada. Per l’altre banda, Aitor, ha deixat una centrada molt tancada que Jafar, saltant més que el porter del segon temps Adrià, ha rematat de cap per sobre el travesser.

Però amb el pas dels minuts, l’equip espanyolista s’ha acabat dormint en els llorers. Ha afluixat en quant a joc i ocasions i el partit ha entrat en una fase de joc molt ensopida. Tan sols en vint minuts una jugada en la que hi hagut tres tocs de cap ( pentinant Rubén, Joan i finalment la rematada de Jafar) sortint l’esfèrica fora.

A falta de vuit minuts per la fi del partit, tot després de la sortida a la gespa del rus Emi i del davanter Kilian que tornava als terrenys de joc després d’una lesió,  el Reus Deportiu ha sorprès a un apàtic Espanyol i ha posat la por al cos amb un curt 2-1. Ha sigut el dorsal 10 Geri qui ha superat al canari José amb una rematada creuada que s’ha allotjat ajustada a la dreta del meta de Lanzarote.

El quadre entrenat per Dani Poyatos ràpidament ha restablert en el marcador la privilegiada avantatge de dos gols quan en el llançament d’una falta des de la banda dreta de l’atac espanyolista, Gil Muntades l’ha executat i en el dorsal 4 visitant,Víctor, ha colpejat l’esfèrica lleugerament, acabant penetrant per la dreta i batent a un superat Damià.

Dos canvis més per part espanyolista, i varies darreres oportunitats amb un Arroyo que s’ha incorporat amb molt de perill a l’atac al llarg de tot el partit. Una bona jugada al primer toc acaba amb la rematada d’Oscar Arroyo salvant el porter del Reus, i pocs instants després, una centrada de Rubén Duarte és rematada de cap per Arroyo, fora.         

     

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: José, Arroyo, Bonilla, Rubén, Aitor, Miravent, Gil, Joan, Jafar, Rufo i Canadell.
Substitucions: Kilian i Emi per Jafar i Canadell, m. 73; Pablo de Castro i Héctor per Miravent i Aitor, m.87. Altre suplent: Pau (p.s.)

Reus Deportiu: Guillem, Gaspar, Kiko, Víctor, Oscar, Jorge, Cristian, Mia, Alex, Geri i Oriol.
Substitucions: Damià per Guillem, m.46; Joan per Cristian, m. 56; Antón per Mia, m.60; Roger per Oriol, m. 74.

Àrbitre: David Congost Larrosa, de la delegació de Sabadell.  Ha mostrat cartolina groga al visitant Gaspar.

Gols: 1-0: Jafar, m. 23; 2-0: Gil, m. 33; 2-1: Geri, m.82; 3-1: Víctor, pròpia porta, m. 87.


Incidències: Encontre corresponent a la 26ena. jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Presenciant l’encontre, el conseller Antonio Morales, el tècnic del filial Raul Longhi, així com Fernando Manresa i altres tècnics de l’entitat.  










1 comentari:

Anònim ha dit...

muchisima felicidades por los 3 puntos ,yo estuve en el partido y la verdad es que jugaron bastante bien y podian haber echo algun gol mas pero no tuvieron suerte en la porteria,la defensa bien aunque el gol en contra fue un faño pero bueno en general bien ,a seguir sumando puntos
amigo jose maria oi decir que algunos jugadores del juvenil van a la seleccion catalana sub 18 ,podrias decir quienes son y si tienes algo de informacion gracias




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M