dissabte, 17 de març del 2012

KIKO CASILLA RENOVARÀ AVUI, FINS 2015



Segons va comunicar ahir al seu web oficial el RCD Espanyol, avui després de l’entrenament, Kiko Casilla renovarà el seu contracte fins 2015.

Francisco Casilla Cortés “Kiko Casilla”, (Alcover –Tarragona-, 2 d’Octubre de 1986) Va arribar a la institució espanyolista la temporada 2007/08 procedent del Real Madrid Castilla on era el tercer porter darrera de Codina i Adán.  Jugant amb el filial es va veure en l’obligació de pujar prematurament  al primer equip a causa de les lesions dels porters al primer equip, concretament al José Zorrilla de Valladolid substituint Lafuente, lesionat.

Posteriorment les dues següents temporades va jugar cedit al Cádiz CF primer a Segona Divisió “B” (2008/09 obtenint l’ascens amb el quadre andalús)  i després (2009/10) a la categoria de plata del futbol espanyol.  La darrera temporada va jugar al Cartagena on tot i no començar el campionat de titular de seguida va acabar sent un fix a les alineacions del conjunt departamental.

La situació derivada del “cas Kameni”, va fer que aquest estiu no anés cedit i romangués a la plantilla espanyolista.
L’ostracisme en que es trobava el camerunès, el convertiren en segon porter del primer equip perico. En principi era previst que fos el meta que disputés la Copa del Rei, però la lesió que es va produir en el derbi a l’Estadi el meta titula Cristian Álvarez i l’allargament de la seva lesió de la que encara no sabem les causes, han fet que el meta d’Alcover hagi ocupat la porteria amb una trajectòria en el temps molt més extensa del previst i motiu pel qual hagi pogut demostrar amb solvència la seva qualitat i per tant des de l’àrea esportiva hagin donat la llum verda a la renovació del seu contracte que expirava el proper 30 de juny.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M