dilluns, 12 de març del 2012

L'ÀRBITRE AL QUE SE LI OBLIDEN ELS GOLS... DE L'ESPANYOL, ES CLAR!

Per problemes de temps no ens va ser possible oferir-vos la passada setmana l’habitual reportatge dels encontres del Benjamí “A” i Prebenjamí de la jornada anterior, corresponent al 3 de març.

En aquesta ocasió i com ja haureu vist pel títol de l’article, ens referirem al senyor JORDI VILA ESCARRA , col•legiat dels partits en qüestió. Primer del Benjamí “A” – CF Badalona de 1a. de Benjamins i posteriorment del Prebenjamí – Arrabal-Calaf de Gramenet, de 3a. de Benjamins. Ambdós duels disputats a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte 3 de març a la tarda.

La particularitat dels dos encontres és que aquest senyor en qüestió no va reflectir a l’acta el resultat exacte de cap dels dos partits. Curiosament, en contra dels interessos del RCD Espanyol va notificar a l’acta un triomf 4-1 en comptes d’un 5-1 en el cas del Benjamí “A” i posteriorment un 5-0 en el cas del Prebenjamí en comptes d’un 6-0. Com a més hi hagut^algunes queixes (al menys en el partit del Benjamí) sobre tal com aquest senyor es desenvolupava dins i fora del terreny de joc (inclòs va arribar tard), i certs suposats comentaris no passen per ser massa agradables pels oïdes dels espanyolistes, queda molt entredit que l’oblit fos senzillament accidental, per error o omissió. Aquí, queda dons reflectit, i en el futur quan torni a trepitjar la Ciutat Esportiva Dani Jarque estarem més atents a la seva conducta...


RCD Espanyol: 5 – CF Badalona (4-1 segons l’acta arbitral)

RCD Espanyol: Artur, Xavi Pérez, Ismael, Oscar, Eric, Oriol i Ruben.
Suplents: Darwin, Jordi, Dereck, Lucas, Gerard, i Aye Diop.

CF Badalona: Sergio Fernández, Aleix Gorjón, Mario Lozano, Alex Bernal, Víctor Cecilia, Antonio Roca i Sergi Marzo.
Suplents: David Teruel, Nil Virgili.

Àrbitre: Jordi Vila Escarra. Segons l’acta va mostrar cartolines grogues als locals Lucas, m. 9 i Dereck, m. 37 i als visitants Alex Bernal, m. 17 i Nil Virgili, m. 32.

Gols: 0-1: Antonio Roca, m. 5; 1-1: Oscar, m. 8; 2-1: Aye Diop, m. 20; 3-1: Xavi Pérez, m.29; 4-1: Gerard, m. 37; 5-1: Jordi.

Incidències: Encontre corresponent a la 20ena. jornada de lliga disputat el dissabte 3 de març al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.




















RCD Espanyol Prebenjamí: 6 – Arrabal Calaf de Gramenet: 0 (5-0 segons l’acta arbitral).

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Oriol, Marc Aguilar, Xavier Jiménez, Alejandro, Ángel Alarcón, Antonio Caravaca i Ivan Garrido.
Suplents: Arnau Villa, Adrián Peña i Víctor Garrido
.

Arrabal-Calaf de Gramenet: Didac Rubio, Heribert del Pino, Adrián Cordón, Adrià Cruz, Daniel Rojas, Marc Rubio i Aitor Rodríguez.
Suplents: Idia del Pino i Ana María Bueno.

Àrbitre: Jordi Vila Escarra.

Gols: Segons acta arbitral:1-0: Ángel, m.5; 2-0: Antonio, m. 10; 3-0: Alejandro, m. 18; 4-0: Adrián Peña, m. 30; 5-0: Arnau Villa, m. 40...

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 18ena. del campionat de lliga de Tercera de Benjamins, grup sisè, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte 3 de març.

















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M