diumenge, 18 de març del 2012

EL MILLOR, EL RESULTAT.
L'ESPANYOL "B" GUANYA A CASA, 4 MESOS DESPRÉS.









RCD Espanyol “B”: 2  -  CE Europa: 0

El passat 20 de novembre davant el Vilafranca  va tenir lloc la darrera victòria que l’Espanyol “B” havia aconseguit com a local a la Ciutat Esportiva. Quatre mesos, per tant, sense obtenir els tres punts li ha costat al conjunt espanyolista tornar a vèncer en partit de lliga a la Ciutat Esportiva. Hi ho ha fet aquesta tarda davant l’Europa en un mal partit. En un dolent partit en quant a joc en el que aquest  resultat de 2-0, és el més positiu del mateix.

Raul Longhi comptava amb pràcticament tots els jugadors que les darreres jornades han anat convocats al primer equip (tret de Cristian Gómez), així com també amb el davanter centre Bakari després de complir el partit de sanció a Gavà,  i per tant ha pogut fer un bon equip inclòs amb la participació de Thievy en l’onze titular. El francès surt a gol per partit en les poques participacions que ha tingut en el filial.   

Però el partit no ha estat gens bo. Altre cop al filial li ha costat molt superar l’entramat defensiu del seu rival, poca profunditat i pràcticament sense ocasions de gol en tot el primer temps. Tan sols una bona rematada des de la dreta creuada a càrrec de Tiko Mesina que ha sortit fora a la dreta d’Eloi Mir.  Els escapolats tampoc han posat en problemes a Germán Parreño i només han arribat amb perill en una acció en la que després de tocar en Zou, la rematada de Valderas s’ha marxat fora perillosament a còrner ajustada al pal dret. Cal dir que l’equip de Gràcia ha sofert el primer contratemps quan Cebri Queralt s’ha hagut de retirar lesionat després d’una jugada dins l’àrea espanyolista en la que perfectament hagués pogut indicar joc perillós ja que ha elevat massa el peu el defensor espanyolista i ha resultat malparat el davanter visitant.  Aquesta mitja hora de joc ha estat insofrible pels espectadors ja que cap dels dos equips ha fet res en atac i els minuts s’han anat exhaurint sense cap opció de gol per ningú.  

En el segon temps, l’Espanyol ha millorat; tampoc a nivell ofensiu era fàcil fer-ho pitjor. Longhi s’ha deixat a la caseta a l’extrem Tiko Mesina i ha col·locat a Bakari en punta, intercanviant posició amb Thievy a l’extrem.  L’equip espanyolista ha xutat per primer cop entre els tres pals amb intenció amb un xut de Pirulo, fàcil per Eloi que ha aturat a la seva esquerra.

Passat el primer quart d’hora del segon temps ha arribat el gol espanyolista. I ha sigut ben bonic ja que una obertura a la dreta de Cristian Alfonso per la incorporació de Julio Rico qui ha col·locat de primera  un bon centre que en el primer pal ha sigut rematat de cap per Bakari al fons de la porteria.

Després del gol l’equip perico s’ha replegat i l’Europa ha intentat neutralitzar aquesta avantatja però l’equip local no s’ha deixat sorprendre i inclòs ha gaudit d’una gran ocasió per sentenciar el partit quan una centrada de Thievy per l’esquerra no ha pogut ser per molt poc rematada per Bakari al tocar lleugerament un defensor i la pilota rebotada li cau a Pirulo qui amb tot a favor i sol remata fort però desviat a l’esquerra de la creueta de la porteria europeista.

Longhi ha efectuat dos canvis més. Abans d’aquesta  jugada Álvarez havia ocupat el lloc de Clerc i posteriorment Gabi el de Cristian Alfonso. Quan el partit semblava que acabaria amb el patiment propi d’una mínima avantatja espanyolista, ha arribat l’error d’un defensor gracienc en la seva intenció de sortir jugant l’esfèrica des de la pròpia àrea, i Thievy molt atent li ha robat la cartera, ha driblat la sortida del meta Eloi i de remat ras i creuat a plaer ha fet el 2-0 que deixava ja vist per a sentència el partit i evitava el patiment en l’afegit.

Afegit en el que l’Europa ha pogut escurçar diferències en el marcador quan un xut  creuat a mitja alçada ha sigut rebutjat en una bona intervenció per Germán Parreño que s’ha mostrat segur al llarg del partit en el poc treball que ha tingut.            

En altres partits avançats, l’AEC Manlleu ha vençut al Gavà CF (3-0) i La Pobla de Mafumet ha fet lo propi (3-1) al Balaguer, en uns resultats poc favorables als interessos dels espanyolistes que això si, seguiran instal·lats en la segona posició fins que se la juguin dimecres davant el Terrassa FC a l’Olímpic de la capital vallesana.      



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germàn, Julio Rico, Carles Clero, Blanchart, Zou, Sergi Darder, Tiko Mesina, Paul Quaye, Thievy, Cristian Alfonso i Pirulo.
Substitucions: Bakary per Tiko Mesina, m. 46; Víctor Álvarez per Clerc, m.67; Gabi per Cristian Alfonso, m. 82. Altres suplents:  Dinu (p.s.) i Pau Senent. Entrenador: Raul Longhi.

CE Europa: Eloi, Aitor Torres, Cano, Olmo, Pociello, Ivan Álvarez, Delmàs, Parrés, Cebri, Valderas i Lara.
Substitucions: Roura per Cebri, m. 17; Nils per Delmàs, m.65; Gatell per Lara, m. 72. Altres suplents: Dani (p.s.) i Guzmán. Entrenador: Pedro Dolera.

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Jordi Liarte Pérez i Rubén Martín Tarrio. Protestat per la grada per algunes decisions, el col·legiat ha amonestat amb cartolines grogues als locals Paul Quaye, m. 12;  Bakary, m. 68, Víctor Álvarez, m. 69, Zou, m.87,    i als visitants, Rovira, m. 31, Aitor Torres, m. 32; i a Olmo, m. 84.

Gols: 1-0: Bakari, m. 61; 2-0: Thievy, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la 29ena. jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’encontre s’ha avançat degut a que hi ha jornada intersetmanal el proper dimecres. Ple de vip’s a la llotja: Des del President del RCD Espanyol Ramon Condal, i el primer accionista Daniel Sánchez Llibre fins el tècnic del primer equip Mauricio Pochettino.   A les files del conjunt de Gràcia diversos exjugadors del futbol base espanyolista: El meta Eloi Mir, company d’Edgar Badía (fornada del 92) fins que va causar baixa signant per la Damm CF, el defensor Raul Pociello i el davanter Cebri Queralt.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tres puntos muy importantes que nos permiten seguir arriba. Ayer hubo una mejora en el juego ante otros partidos jugados en casa. Destacar el buen partido de german, muy buena planta de gran portero, zou impresionante en defensa, thievy da otro aire en ataque, mas movilidad y profundidad, y partidazo de darder, el autentico lider y organizador de juego de este filial. Por contra ayer bastante flojitos alfonso, tiko y quaye. Ahora el miercoles a por todas en terrasa, alli estaremos para animarlos, si ganamos seremos campeones seguro.

Anònim ha dit...

Si com dieu en Sergi Darder es un dels pilars d'aquest equip, crec que ja li toca que li donin l'oportunitat d'anar convocat amb el primer equip!!! I si de nou en Paul Quaye no ha fet res d'especial encara no se perque va tenir la recompensa de debutar a primer la setmana passada!!
Per cert com es que en German juga per davant d'en Dinu, sent aquest internacional sub-21 amb la selecció de Rumania?
Sergi

Anònim ha dit...

Esto es la gran pregunta que todo el mundo se hace y solo el sheriff pochettino sabe la respuesta, porque quaye esta a años luz de darder, pero seguro que el tiempo pondra a cada uno en su lugar. De bien seguro que visto lo de ayer el rum rum de la grada se hacia patente cada vez que quaye tocaba la pelota, nadie y mucho menos los jugadores entienden esta tan brutal decision, duele a los ojos ver a senent en el banquillo y quaye jugando. La fuerza de los representantes es crucial para darte este caramelo tan inmerecido. Tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

I en pau senent a demostrat que te la qualitat suficient com per porta l'equip a Tercera i potse debuta a primera? Es molt més mediatic que debuti un nen de 16 anys que ve de Ghana que un noi de 18 català. Això és una trist!!!
Sergi

Anònim ha dit...

Senent i darder son de largo los mejores jugadores del filial, como dice uno tiempo al tiempo y cada uno tendra el premio que se merece ya sea en el espanyol o en otro club, y por lo que se dice sera ambos en otros clubes, porque putadas como las de quaye que dicho de paso el no tiene ninguna culpa son muy dificiles de digerir y entender por chavales como darder de 17 años o senent con 19.

Anònim ha dit...

Jo crec per això que en Poche no deixara escapa jugadors de la nostre cantera que puguin despuntar o marca la diferencia. Tot i que a vegades quan es veuen casos com el de l'Albert Blazquez no ho pots arribar a entendre!!!
Jo nomes espero que en Sergi i en Pau puguin debutar i portar els colors de l'Espanyol!!!

Anònim ha dit...

Jo crec per això que en Poche no deixara escapa jugadors de la nostre cantera que puguin despuntar o marca la diferencia. Tot i que a vegades quan es veuen casos com el de l'Albert Blazquez no ho pots arribar a entendre!!!
Jo nomes espero que en Sergi i en Pau puguin debutar i portar els colors de l'Espanyol!!!

Anònim ha dit...

Bien, buen resultado que nos hace seguir peleando por el play-off y luego poder ascender, objetivo claro, aunque Morales y cia. sigan divagando y diciendo que no. Francamente, yo tampoco entendi que debutara Paul Quaye y no Darder o Senent pero el que manda es Pochettino, asi que, poco hay que decir... Por cierto, buen debut de Julio Rico, creo que este chico nos puede venir bien para el primer equipo, aunque el bueno del Nastic es el otro chico que juega en el lateral diestro, Juste ese si que habria que ficharlo.

Anònim ha dit...

Cuanto mas veo jugar a darder mas bueno lo encuentro, tiene una calidad impresionante y una personalidad para la edad que tiene increible, jugadorazo para el primer equipo a corto plazo. Espero que morales lo tenga bien atado, no salen muy asiduamente jugadores como este de nuestra cantera. Thievy sobrado en tercera. Julio rico muy bien en su primer partido en casa. Zou inexpugnable, y german un gran futuro por delante.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M