dimecres, 21 de març del 2012

EL RCD ESPANYOL CONFIRMA LA MARXA DE MORALES


El conseller i directiu del futbol base, Antonio Morales, ha presentat aquest migdia la dimissió de tots dos càrrecs al RCD Espanyol. En les últimes hores, el club va comunicar als responsables del futbol base la intenció de dur a terme una reestructuració en els òrgans de direcció i gestió del futbol formatiu blanc-i-blau. Coneixent la planificació prevista, Morales ha decidit cessar de les seves funcions per motius personals que ha comunicat degudament als seus companys de Consell, un fet que també afecta al seu càrrec en la Federació Catalana de Futbol, com a dirigent representant del club.

El RCD Espanyol vol agrair públicament la dedicació, el treball i el compromís d'Antonio Morales en la seva etapa dedicada al futbol base espanyolista. El President Ramon Condal, en nom de tot el Consell d'Administració i de l'estructura professional del club, ha manifestat personalment aquest agraïment per la seva tasca a Antonio Morales, desitjant-li, a més, la millor de les sorts tant en l'àmbit personal com en el professional.

Pròximament, el RCD Espanyol informarà de la totalitat de canvis i assumpció de noves responsabilitats que es duran a terme en l'estructura del futbol base. Tot això, amb l'únic objectiu i intenció d'enfortir encara més el treball del club amb el planter, un dels pilars del projecte de futur de l'entitat.

rcdespanyol.cat



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M