dijous, 19 d’abril del 2012

DOBLET DE BAKARI, PROTAGONISTA
DEL TRIOMF DE L'ESPANYOL "B". (2-0)


















RCD Espanyol “B”:  2 -  CF Montañesa: 0

Triomf clar d’un Espanyol B superior que ha vist com un Bakari en estat de gràcia en els darrers encontres, marcava els dos gols que li valien un triomf que el catapulten a la segona classificació i aprofitant l’empat del Terrassa a Gavà, posen en safata de plata la classificació per les eliminatòries d’ascens. Caldrà acabar la feina diumenge davant l’Amposta per pràcticament certificar la classificació.

Raul Longhi, que tenia la baixa de Gabri per sanció, ha alineat a l’onze clàssic de les darreres jornades amb la tornada de Paul Quaye després del partit de sanció complert a Vilafranca. I ha sigut el migcentre ghanès qui ha vist la cartolina abans de complir-se els tres minuts de joc, fet certament preocupant.  L’Espanyol ha tingut la seva primera ocasió de gol quan Cristian Alfonso ha picat molt bé per sobre el darrer defensor una pilota per Thievy, però reaccionant molt ràpids Ferran i Andrés Borges, el francès no ha pogut rematar ja que li han tapat força bé evitant el remat dins l’àrea. 

La Montañesa ho ha provat amb un llançament perillós de Villegas, que ha sortit desviat tot i que l’acció duia aparentment perill. No ha causat excessius problemes el conjunt  de Nous Barris al quadre perico i Edgar Badía ha tingut un vespre bastant tranquil.

Després d’una falta comesa per ell mateix en el minut 23’, al 26’ Paul Quaye ha perdut una pilota passat el mig del camp i girant-se ha efectuat una entrada per darrera al jugador de la Montañesa davant el col·legiat. Aquest li ha perdonat la cartolina groga (molt clara i merescuda) que era la segona. Per molt poc doncs, ha tornat a ser expulsat.  

Un minut i escaig més tard, l’Espanyol ha protagonitzat la millor jugada de perill després d’una primera mitja hora bastant ensopida. Una centrada de Thievy molt bona des de l’esquerra ha estat rematada a un metre de la línia de gol a boca de canó per Bakari, salvant amb el peu el meta visitant Marc Ramírez.

Cinc minuts després l’Espanyol B ha obert la llauna. Una passada d’Alfonso en profunditat, Raul Barrientos no talla relliscant, i Bakari li roba la cartera, se’n va cap a porta i driblant al porter Ramírez, marca de rematada rasa i creuada.

En aquesta fase de partit, esperonat pel gol, l’Espanyol B disputarà els seus millors minuts: Una bona jugada de Thievy des de l’esquerra, supera a Ferran i Barrientos, se’n va cap el centre fent la diagonal i el seu slalon acaba amb un potent xut que rebutja a còrner per la seva esquerra el meta de la Montañesa en una excel·lent intervenció.

L’Espanyol dominava i tancava al conjunt visitant i Bakari amb un xut potent torna a obligar a emprar-se a fons al porter de la Montañesa que ha tingut una molt bona actuació.  Una centrada de Thievy al segon pal passada, després de ser tocada per Bakari, li cau a Sergi Darder qui amb poc angle no pot superar l’oposició del porter i un defensor a l’hora de enviar l’esfèrica a dins la porteria rival.

En el segon temps, Raul Longhi ha vist el que es jugava amb un marcador de curta renda, i ha donat entrada a  Joan Jordán per Paul Quaye.  S’ha demanat penal en una caiguda de Julio Rico dins l’àrea al minut 49; l’excessiu teatre i el crit en caure, haurà influït en que no assenyalés res Pertegal, tot i que la infracció ha existit.    

L’Espanyol B que ha tingut en les botes de Pirulo una bona oportunitat però el seu xut ha sortit fort però desviat, ha sentenciat el partit quan als vuit minuts de la represa ha marcat el segon. Una bona combinació de l’atac perico ha acabat amb una llei de l’avantatge després d’una falta de la Montañesa, obertura de Thievy per Clerc i aquesta centra tou i Bakari en posició molt complicada fica la bota i gairebé d’esperó li ha sortit una vaselina perfecta que ha superat al meta Ramírez un pèl avançat.

L’equip espanyolista tenia ja encarrilat perfectament el partit i tot i el doble canvi introduït per Miki Carrillo als pocs minuts, la dinàmica en que s’ha mogut el partit no ha variat en absolut. Tan sols un xut de Padilla per sobre de la porteria d’Edgar (64’) i la més clara en el 68’ quan Joan (el visitant) ha gaudit d’una molt clara ocasió en la que davant Edgar i amb tot a favor ha errat enviant fora.  L’equip de Longhi hauria pogut augmentar més l’avantatge però s’ha tornat a perdre amb accions massa individualistes (sobre tot de Thievy que ho ha fet força bé en el primer temps), que no han conduït a res.       

Darder ha estat el protagonista de les tres darreres ocasions: Un llançament bombejat des de quaranta metres  al veure avançat al porter, i que l’ha obligat ràpidament a retrocedir i junt la mateixa línia ha aturat sense problemes. La més clara, una rematada a mitja alçada potent que s’ha estavellat al pal esquerre de la porta visitant amb el meta ja batut. Finalment un potent xut que ha sortit un parell de pams per sobre la porteria rival.  La Montañesa ha tingut una de les poques jugades que han acabat amb rematada entre els tres pals. Un cop de cap de Joan bastant fluix, que ha aturat Edgar sense problemes.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Edgar Badía, Rico, Clerc,  Cunill, Zou, Paul Quaye, Pirulo, Darder, Bakari, Cristian Alfonso i Thievy.
Substitucions: Joan per Paul Quaye, m. 46; Tiko Mesina per Bakari, m. 70; Víctor Álvarez per Cristian Alfonso, m. 88. Altres suplents: Dinu (p.s.) i Moha.

CF Montañesa: Marc Ramírez, Ferran, Raul Barrientos, Andrés Borges, Moya, Rubén, Joan, Oriol Molins, Isaac, Villegas i Molina.
Substitucions: Padilla per Oriol Molins, m. 53; Xavi Valls i Miguel Rubio per Ruben i Villegas, m.62; Altres suplents: Isma Guzmán (p.s.) i Gerard Creus.

Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez de la delegació de Granollers, assistit en bandes per David Barón Ajenjo i Joan Méndez Mateo. Ha mostrat cartolines grogues a Paul Quaye, m. 3;  Cunill, m. 49. Curiosament a la Montañesa CF no li ha mostrat cap cartolina tot i el joc dur en algunes accions.

Gols: 1-0: Bakari, m. 32; 2-0: Bakari, m. 53.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 33ena. (ajornada el 8 d'abril  per la disputa de la Copa de les Regions UEFA), del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb temps assolellat (en el primer temps), amb presència de núvols, i temperatura suau. Ampla representació a la llotja a nivell de consellers i tècnics del RCD Espanyol (veure foto).



CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

<><><><>
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
A.E. PRAT
67
33
20
7
6
47
21
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
60
34
16
12
6
55
24
3
C.F. POBLA DE MAFUMET
58
34
16
10
8
47
25
4
TERRASSA F.C.
54
34
15
9
10
50
48
5
A.E.C. MANLLEU
54
33
15
9
9
62
46
6
F.C. SANTBOIÀ
51
34
14
9
11
39
38
7
F.C. VILAFRANCA
51
33
15
6
12
44
48
8
U.E. CORNELLÀ
50
34
12
14
8
47
34
9
U.E. RUBÍ
46
34
13
7
14
56
47
10
C.F. GAVÀ
46
34
12
10
12
42
45
11
U.E. CASTELLDEFELS
46
33
12
10
11
42
40
12
U.E. OLOT
43
33
11
10
12
45
48
13
C.F. BALAGUER
42
34
11
9
14
30
49
14
C.E. EUROPA
41
34
11
8
15
31
38
15
U.E. VIC
41
34
10
11
13
40
43
16
C.F. MONTAÑESA
40
34
9
13
12
35
48
17
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
38
34
9
11
14
37
49
18
U.D. At. GRAMENET
35
33
9
8
16
38
47
19
C.F. AMPOSTA
30
34
8
6
20
47
70
20
C.D. MASNOU
24
34
5
9
20
31
57

 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Otra semana mas de lo mismo. Bakari es el unico que las enchufa. Thievy y alfonso tecnicamente sobrados pero muy individualistas y estropean muchas jugadas de gol. Darder impresionante, semana a semana va creciendo a pasos gigantes, que jugadorazo tenemos a muy corto plazo para el primer equipo. De quaye ya no hay adjetivos, jugamos siempre con diez, hasta cuando esto? Zou i cunill muy seguros y rico va a mas. Si los de arriba son capazes de jugar rapido y no abusando tanto ascenderemos seguro.

Anònim ha dit...

Sieeeeeempre Darder partidazo...cuando hay otros jugadores que ahora estan bien tambien...ya huele la cosa eh ya huele...

Anònim ha dit...

Aqui todo el mundo es libre de opinar lo que quiera, solo faltaria. Yo tambien estoy deacuerdo con el primer comentario, darder es un jugadorazo, lo que pasa es que por aqui hay mucha envidia, de lo contrario no se entiende el segundo comentario. Aqui estamos para poder manifestar nuestra opinion sin ofender ni descalificar a nadie, teoricamente todos somos del magico espanyol.

Anònim ha dit...

Si todavia se leer el primer comentario no solo alaba a darder, alaba a zou, a conill, a bakari y ha dicho una verdad como una catedral, que alfonso y thievy son buenisimos(por esto han jugado en primera) pero son muy individualistas. El segundo comentario huele muy pero que muy mal, que pena.

Anònim ha dit...

Pues hombre, Darder si es un jugadorazo, pero decir que siempre juega bien como hacen muchos aqui es faltar a la verdad....

Anònim ha dit...

Nadie juega siempre bien, ni messi. Pero no solo darder es un jugadorazo, que lo es, hay otros jugadorazos como zou, thievy, alfonso o clerk.

Anònim ha dit...

Es verdad que no siempre un jugador juega bien.Pero también es verdad que cada uno opina quienes son normalmente los mejores jugadores y, yo considero que Thievy y sobre todo Alfonso son buenos jugadores( van sobrados para jugar en 3 division)pero son muy individualistas y siempre quieren el balon a los pies, no se desmarcan.
También hay otros jugadores, a parte de los que nombras, que cuando juegan lo suelen hacer bien. Y el que no tiene cabida en este equipo es Quaye. Yo pienso que no le hacen ningun bien haciéndole jugar cuando no esta al nivel de los demas.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M