dilluns, 16 d’abril del 2012

EL CADET "B" SUPERA A L'HOSPITALET, EN EL SEGON TEMPS (5-1)















RCD Espanyol Cadet “B”: 5 – CE L’Hospitalet "A": 1


Novè triomf consecutiu del conjunt de Gerard Zaragoza en partit disputat dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus fins el segon temps no van decidir un encontre en el que s’arribà al descans amb empat a un gol. El Cornellà tampoc va fallar en la seva visita a Vilassar i també va sumar els tres punts, motiu pel qual tot continua igual a la part alta de la  classificació del grup tercer de Preferent Cadet.

L’Espanyol va sortir amb un fort ritme i ja als dos primers minuts Javi Navarro va avisar amb un bon remat que va sortir per sobre la porteria. Tan sols tres minuts després, l’equip espanyolista obria el marcador després que el lateral esquerre Erick Jair col·loqués un bonic i precís centre per que el davanter centre Adrián Rivas, tot sol, no fallés en la seva rematada de cap al fons de la porteria del conjunt riberenc. L’equip espanyolista va pogué fer el segon quan el capità Oscar Melendo va enviar una passada magnífica en profunditat per Javi Navarro qui en l’u contra u davant el meta Ulloa, va estavellar la seva rematada al cos del porter.   

Però l’alegria durà poc al conjunt espanyolista; als onze minuts de joc el dorsal 8 Cristhian Enrique culminava una jugada d’atac de l’Hospitalet, amb un xut creuat que picant al pal esquer superava a Manuel Alfaro, i servia per establir les taules en el marcador. El quadre perico esperonat pel gol visitant, va posar setge a la porteria de l’Hospitalet i va gaudir de moltes ocasions davant un conjunt, el riberenc, que va resistir com bonament va pogué les escomeses dels locals, aguantant fins el segon temps.

L’equip perico va pogué marcar en un còrner directe executat per Sergi que s’estavellà al primer pal, o en altre servei de cantonada executat per Erick Jair que pentinant un atacant i rebotant en un defensor acaba traient sota pals el 3 de l’Hospi, Raul Tocino, sobre la mateixa línia de gol. Un bon xut de Sergi buscant l’escaire va sortir fora per poc. També Adrián Rivas va pogué fer el seu segon gol però en primera instància va rematar a les cames del porter en la sortida d’aquest i posteriorment fent-se amb el refús i amb menys angle va rematar a la xarxa exterior de la porteria. La darrera acció una centrada de Sergi rematada per Alex incorporat a l’atac, però el cop de cap del central espanyolista l’atura perfectament el porter. En aquest primer temps, i al marge del gol, el quadre riberenc va gaudir d’una bona ocasió de gol que aturà en dos temps el meta Manuel.

En el segon temps, Zaragoza introdueix canvis com sol ser habitual, i un dels resen ingressats, Santi Ferrer és a punt de marcar amb un potent tret a mitja alçada que surt fora. Però ben aviat, altre dels ressent sortits a la gespa sintètica del camp tercer, Adrià Álvarez, seria qui avançaria al conjunt perico anotant el 2-1. En un mà a mà amb el meta visitant, aquest tot i tocar l’esfèrica lleugerament, no pot impedir que el remat del jugador blanc-i-blau acabi dins.  Tan sols uns minuts després, una centrada des de l’esquerra de l’atac perico a càrrec d’Adrià Álvarez es tallada dins l’àrea pel braç del defensor Sergi Álvarez que veu a més, cartolina groga. La pena màxima la executa el central Alex, qui amb un xut potent per la dreta del porter, i a mitja alçada col·loca el 3-1 en el marcador.

El partit ja estava totalment solucionat, doncs al marge de la renda aconseguida, el conjunt riberenc es va venir psicològicament avall i no va pogué evitar que la golejada es consumés. Adrià Álvarez fa el segon del seu compte personal després de rematar de primera,  una centrada des de la banda esquerra.  L’equip perico va tenir ocasions molt clares per incrementar el resultat com una rematada de Santi que rebutjà el meta a còrner, o un xut creuat d’Adrià Álvarez que també amb una gran intervenció rebutja també el porter, evitant el gol. Víctor Campuzano amb un xut ben dirigit que surt per sobre el travesser també ho intentà.

A falta de quatre minuts per la fi del partit, l’Espanyol arrodoní encara més el marcador amb un cinquè i definitiu gol. Un xut d’Adrià Álvarez des de la frontal és rebutjat pel meta riberenc i a boca de gol Santi Ferrer envia la pilota dins recollint el refús del porter. 

En temps d’afegit Santi Ferrer seria el protagonista. Primer per un gol anul·lat per situació antireglamentària en el que el col·legiat ja havia anul·lat l’acció prèvia, abans de la rematada. Posteriorment en el 81’ quan en ràpid contracop es marxa cap a porta i tot sol xuta davant la sortida desesperada del meta visitant i la pilota rasa creuada surt mansament fora a un pam del pal dret. I en el 82’ quan en servei de cantonada molt tancat remata Santi però el porter cobrint bé el primer pal evita el gol del davanter espanyolista.     

       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Pol Mikel, Roger Aleu, Alex, Erick Jair, Marc Manchón, Sergi, Joel Riera, Adrián Rivas, Oscar Melendo i Javi Navarro.
Substitucions: Ayoub, Samu, Adrià Álvarez i Santi Ferrer per Manuel, Oscar Melendo, Javi Navarro, Adrián Rivas, m. 41; Campuzano i Marc García per Sergi i Joel, m. 51; Emilio Saucedo per Pol Mikel, m. 56; Joel  per Alex, m. 68.

CE L’Hospitalet: Marc Ulloa, Sergi Álvarez, Raul Tocino, Josep Oriol, Marc Minyana, Oriol Álvarez, Fabián Casanova, Cristhian Enrique, Luis F. Pozzo, Wail El Kegiri, i Cristian Andrés.
Suplents: Alejandro Baena (p.s.), Eric Checa, Pol Fernández, Guillermo López, Daniel André, i Francesc de Paula.

Àrbitre: Guillem Gràcia Pascual. Va amonestar als locals Samu, m. 49 i Manchón, m. 76, i als visitants Wail El Kegiri, m. 26 i a Sergi Álvarez, m. 47.

Gols: 1-0: Adrián Rivas, m. 5; 1-1: Christian Enrique, m. 11; 2-1: Adrià Álvarez, m. 46; 3-1: Alex (pen.), m. 49; 4-1: Adrià Álvarez, m. 55; 5-1: Santi Ferrer, m. 76.


Incidències: Encontre corresponent a la 23ena. jornada de lliga del grup tercer de Preferent Cadet disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel ennuvolat augmentant amb el pas del partit fins estar totalment cobert, petites roïnes en la part final i amenaçant tempesta sobre l’àrea metropolitana.  










CLASSIFICACIÓ CATEGORIA PREFERENT CADET, GRUP 3r.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1U.D. CORNELLÀ "C"602319316318
2
R.C.D. ESPANYOL "B"572319046625
3
U. At. HORTA 472315264732
4
C.F. SANTA EULÀLIA442314275532
5
A.E. PRAT402312474528
6
C.F. DAMM "B"3323103103831
7
U.E. VILASSAR MAR "B"302393113339
8
ESC. F. GIRONÉS-SÀBAT "B"30238693140
9
C.E. EUROPA "B"302293103941
10
C.D. SANT GABRIEL272376103028
11
C.E. L'HOSPITALET262282122442
12
U.D. At. GRAMENET252376103643
13
U.B. CATALONIA212356124156
14U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE212363142658
15
C.F. MONTAÑESA152336142151
16
FUNDACIÓ P. CE JÚPITER142342172859
 
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M