dimecres, 18 d’abril del 2012

PROPERS ACTES SOCIALS





GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA



Presentació del llibre “Coro és la vida”

El proper divendres dia 20 d’abril, a les 20:00h., es presentarà en el local social de la Gran Penya Espanyolista Manigua (Rosselló, 501 1r 4a de Barcelona), el llibre sobre la biografia autoritzada de Ferran Corominas, escrita per Marc Raymundo i editada per l’Editorial 23 Perico.





PENYA BLANC-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC




Acte a la Casa de la Vila.

Us informem que el proper divendres 20 d'abril a la Casa de la Vila (C / Major) de Montcada i Reixac a partir de les 19:30 hores us espera una gran sorpresa, que sens dubte us farà sentir orgullosos de la vostra penya!.


Aquest dia presentarem la nova imatge corporativa de la nostra penya, tant el nostre nou logo com la nostra nova mascota, estem convençuts que serà del vostre gust.


El proper dia 20 d'abril no podeu faltar a una cita ineludible per a tots els pericos!. Us esperem!.


Nova adreça del web de la PBB de Montcada: http://www.pericosmir.com/



NOVA JUNTA DIRECTIVA:


La nova junta directiva de la PBB de Montcada i Reixac, que compta amb les últimes incorporacions de Maribel Blanch i Sílvia Blanch, queda composta de la següent manera:



      President: David Gerbolés.
      Vicepresident: Francisco Martinez.
      Responsable màrqueting i audiovisual: Alberto Busquets.
      Tresorer: Norberto Sánchez.
      Vocal: Maribel Blanch.
      Vocal: Silvia Blanch
      .



PENYA BLANC-BLAVA DE SANT CELONI I COMARCA



40è Aniversari

La PBB Sant Celoni compleix 40 anys! Aquesta mítica ambaixada perica celebra, un any més, una data molt especial El proper dissabte dia 21 d’abril, la Penya Blanc i Blava de Sant Celoni celebrarà el seu 40 aniversari dins del món penyístic perico. Commemoraran una llarga trajectòria plena de gran moments i records per a una entitat amb tanta història.

Per tal de celebrar-ho de la millor manera possible es durà a terme un dinar popular al Restaurant La Falda del Montseny de Campins a les 14h.

Per a la ocasió els acompanyaran representants del club, de la FCPE, de l’Agrupació de Veterans i autoritats de la vila de Sant Celoni.

El preu del menú per als adults serà de 40€, mentre que el menú infantil tindrà un cost de 15€. Diners que s’hauran de fer efectius al següent número de compte de Catalunya Caixa: 2013-0209-11-0201191400. Per tal de fer la vostra reserva cal que truqueu al 93.867.37.78 de 18h a 23h o bé al 607.379.443, abans del proper dilluns dia 16 d’abril.
No t’ho perdis!


PENYA PERICOS DE VILASSAR

X Aniversari

El proper 22 d'Abril de 2012 aquesta Penya celebrarà el seu 10è Aniversari amb una Jornada de Portes Obertes a la seu de la nostra Penya.


El programa d'actes serà el següent :
9.00 Apertura de la Jornada i Esmorzar Popular
11.00 Inauguració de l'exposició de fotografia "10 anys en blanc i blau a Vilassar de Mar" Durant tot el matí projecció de vídeos dels partits més importants de l'Espanyol en els últims 10 anys
12.00 Descoberta d'una placa commemorativa del 10è aniversari i parlament de les autoritats.
13.00 Aperitiu Bufet obert a tothom.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M