dilluns, 16 d’abril del 2012

NECESSARI TRIOMF DEL FILIAL, QUE COMENÇA A ENCARRILAR
LA CLASSIFICACIÓ PER DISPUTAR LES ELIMINATÒRIES D'ASCENS

F.C. Vilafranca: 1 – RCD Espanyol “B”: 3


En el tram final.

El RCD Espanyol “B” es va imposar al Vilafranca ahir tarda per 1-3 gràcies als dos gols que Bakari va aconseguir en els deu darrers minuts de joc després que el conjunt del Penedès neutralitzés al minut 76 l’avantatge en el marcador que Pirulo va establir abans del descans.

El conjunt espanyolista dimecres jugarà davant la Montañesa l’encontre de la jornada 33 ajornat en el seu dia a causa de la Copa de les Regions UEFA. Serà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a les 19:00 i el conjunt de Raul Longhi té l’oportunitat de deixar ben encarrilada la classificació per disputar les eliminatòries d’ascens. El primer lloc serà finalment pel Prat com  a campió de grup ja va tornar a guanyar desprès de l’ensopegada davant el cuer a l’anterior jornada, i segueix mantenint els 10 punts d’avantatge a falta de cinc jornades per la finalització del campionat.  El conjunt perico té un petit matalàs de quatre punts davant el cinquè classificat el FC Terrrassa.


Fitxa tècnica:
FC Vilafranca: Ródenas; Uri, Babaicoa, Dani García, Rubén Ortíz, Raul Calvo, Antolínez, Santolalla, Puchi, Dani Delgado i Reyes.
Substitucions: Valerio per Dani Delgado, m. 64;  Márquez per Santolalla, m. 67; Josu per Reyes, m. 76. Altres suplents: Ismael, Sergi Pagés (p.s.)

RCD Espanyol: Edgar Badía; Julio Rico, Cunill, Zou, Víctor Álvarez; Joan, Sergi Darder; Pirulo, Cristian Alfonso, Moha; i Thievy.
Substitucions: Bakari per Moha, m. 46; Gabi per Pirulo, m. 78; Blanchart per Víctor Álvarez, m. 81. Altres suplents: Dinu (p.s.) i Tiko Mesina.

Àrbitre: Francesc Galán Baró, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Ramón Molgó Hernando i Jaon Ramón Rodríguez Abadal. Va mostrar cartolines grogues als locals Raul Calvo, m 11 i Puchi, m. 72 i per part espanyolista, Moha, m. 13, Joan, m.75, Pirulo, m. 75, Gabi, m. 85 i Toni Cunill, m. 86.

Gols: 0-1: Pirulo, m. 40; 1-1: Puchi, m. 76; 1-2: Bakari, m. 82; 1-3: Bakari, m. 83.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 34ena. (33 disputades) del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, disputat la tarda del diumenge a l’Estadi Mpal. de Vilafranca del Penedès. En les files del Vilafranca, el davanter José Luis Reyes que havia militat al futbol base espanyolista.     


CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
A.E. PRAT
67
33
20
7
6
47
21
2
C.F. POBLA DE MAFUMET
58
34
16
10
8
47
25
3
R.C.D. ESPANYOL "B"
57
33
15
12
6
53
24
4
A.E.C. MANLLEU
54
33
15
9
9
62
46
5
TERRASSA F.C.
53
33
15
8
10
50
48
6
F.C. VILAFRANCA
51
33
15
6
12
44
48
7
F.C. SANTBOIÀ
50
33
14
8
11
39
38
8
U.E. CORNELLÀ
50
33
12
14
7
47
33
9
U.E. RUBÍ
46
33
13
7
13
56
46
10
U.E. CASTELLDEFELS
46
33
12
10
11
42
40
11
C.F. GAVÀ
45
33
12
9
12
42
45
12
U.E. OLOT
43
33
11
10
12
45
48
13
C.F. BALAGUER
41
33
11
8
14
30
49
14
C.F. MONTAÑESA
40
33
9
13
11
35
46
15
C.E. EUROPA
38
33
10
8
15
30
38
16
U.E. VIC
38
33
9
11
13
39
43
17
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
35
33
8
11
14
36
49
18
U.D. At. GRAMENET
35
33
9
8
16
38
47
19
C.F. AMPOSTA
30
34
8
6
20
47
70
20
C.D. MASNOU
24
33
5
9
19
31
56



8 comentaris:

Anònim ha dit...

El Joan Jordan del Juvenil va juga titular amb el filial? Que tal ho va fer?

Anònim ha dit...

Joan hizo un buen partido, muy bien defensivamente por alto, jugando facil, no perdiendo balones como hace quaye y en ataque dando toda la responsabilidad a darder que se salio otra vez, y van .....¡ Bakari al fin enchufo las dos que tuvo y thievy y alfonso desequilibrantes en momentos importantes del partido. Tambien partidazo defensivamente de zou i cunill, estuvieron inmensos¡ Este es nuestro filial, y solo asi tendran opciones reales de superar eliminatorias en la liguilla de ascenso¡

Anònim ha dit...

Ultimament estan passant coses molt rares amb el B.El diumenge de rams vaig anar a veure a l'espanyol B a Olot. Partit controlat al descans amb un 0 - 2, piten un penalti en contra molt injust(1-2), Bakari i sobre tot Alfonso, com sempre massa individualistes. Piten un segon penalti menys injust que l'anterior que el fa Paul Quaye i rep una targeta gorga per protestar (fins aquí tot sembla normal). Es llença el penalti i rebutga el porter i un defensa l'envia a corner. En aquest moment torna el quaye a recriminarle a l'arbitre de males maneres i aquest li mostra la targeta vermella directa.Dos targetes amb una diferència de un minut. Va deixar l'espanyol amb 10 i al final amb molta mala sort va perdre en els últims segons. Això un entrenador ho ha de castigar,a un jugador no li poden treure 2 targetes tan seguides per no saber-se controlar i perjudicar al seu equip. El Premi ha estat que Paul Quaye ha estat aquestes ultimes setmanes entrenan amb el primer equip.
La segona situació curiosa es dona aquest cap de setmana a vilafranca: l'entrenador no pot comptar amb Cristian Gómez (1º equip)ni amb Paul Quaye(sancionat pel dia d'Olot)i envia, al arrivar a vilafranca, a Pau Senent a la grada, quan lo mes normal es que el mitg de camp estigui format per Darder i Senent.
De veritat es vol promocionar a 2B?

Josep Maria ha dit...

Sobre aixó darrer que comenta el darrer comentari, a mi em va sorprendre el fet que Joan viatgés amb el filial més tenint en compta que el Juvenil es jugava el títol. De totes maneres, el noi ho està fent-ho molt bé en el juvenil i es mereix aquest premi (com a bon segur altres també)de jugar amb el filial. Sobre el per què no va convocar a Senent, aquí ja no hi puc entrar doncs desconec les qüestions internes, esportives, estat anímic, moment de forma, entrenaments, etc. que pot moure a un entrenador en confiar amb un o altre jugador.
Salutacions!

Anònim ha dit...

Jose Maria en este club se hacen cosas dificiles de comprender y de entender. No se quiere ir a Europa y tampoco se desea que el B ascienda.

Anònim ha dit...

Hace tiempo que lo digo y lo avanzo porque es lo que se rumorea cada domingo en la ciudad deportiva es que nuestros dos mejores mediocentros puros en años, sobretodo darder, a final de temporada se van a marchar hartos de tantas injusticias, la del domingo pasado poniendo al juvenil joan (que cumplio) y dejando a senent en la grada no tiene ni pies ni cabeza, pero lo que mas les ha dolido seguro es el debut de quaye con el primer equipo sin hacer ni un diez por ciento de meritos que ellos y siendo mucho peor futbolista se mire por donde se mire. Aqui pasan cosas muy raras y nadie las entiende, y nosotros que seguimos nuestro futbol base mucho menos. Y tranquilos todos que este domingo quaye volvera a estar en el once seguro, aun perjudicando al equipo, ordenes de arriba. Seguro que tu josep maria estaras muy deacuerdo en todo lo que digo aun entendiendo que desde tu posicion no puedas mojarte.

Josep Maria ha dit...

Al penúltimo comentario: Efectivamente, pero no solo en futbol base. Se hacen cosas que resultan muy difíciles de comprender a ojos de los socios y accionistas y aficionados en general. Tampoco desde fuera uno tiene toda la información que puede mover a tomar decisiones de una u otra naturaleza. No se si se quiere ir o no a Europa y a 2ªB... creo que sí, otra cosa bien diferente es que con números en la mano no les interese econòmicamente. O no se pueda (licencia UEFA, deudas pendientes). Vuelvo a decir lo mismo, ignoro ciertas variables para poder interpetrar en este caso supuestas voluntades ajenas de terceros, en este caso consejeros, hay que tener toda la información, sobre todo la que no llega al común de los mortales pericos.

Al último comentario. No es que no me quiera mojar, es que por norma no acostumbro a clificar o descalificar a uno o otro jugador que lleve nuestra camiseta en el futbol base, salvo flagante motivos, cosa que en este caso pueden haber rumores, informaciones que le llegan a uno, suposiciones, pero en mi caso no hechos demostrados para poder negar la mayor. Otra cosa bien diferente es que si este o aquel jugador juega en el primer equipo (no por unos minutos claro) si no lo hace bien entonces si que de mi opinión y si tan evidente es, si tan negativa es su aportación, pues el oportuno palo a quien corresponda. En el primer equipo no valen amistades ni sentimentalismos, sino rendimiento a la entidad. Naturalmente eso no significa que yo esté de acuerdo con todos los "ascensos" de Pochettino al primer equipo desde que está al frente del equipo. Los ha habido de todos los perfiles y algunos pintorescos y totalmente incomprensibles. Pero ahí vuelvo a decir lo mismo, son decisiones de un técnico que se le juzgará por sus resultados. En el futbol solo valen los resultados y mientras a la jornada 33 el equipo esté a un punto de la zona UEFA jugando con gente de la cantera y sometiéndose a las restricciones del club (traspasos al verano, política de austeridad en materia de fichajes), con este bagaje, lo que pida, haga, diga, o decida Pochettino va a misa ante el Consejo. Lo que no quiere decir que todo sea acertado y que tengamos por obligación que estar de acuerdo con todo.
Saludos.

Anònim ha dit...

Com bé diu el Josep Maria, jo tampoc he entes a vegades molts dels debuts de jugadors del filial al primer equip. Però el que crec que s'ha demostrat que els jugadors que no tenien que haber debutat degut a la falta de qualitat, despres molts d'ells no s'han quedat al primer equip. Potser si que el Pochettino fa debutar jugadors que mai tindran continuitat a primer, però estic força segur que els que es tinguin continuitat seran els que més aptituds tinguin. Un clar exemple d'això en son l'Alvaro, Victor Ruiz, Dídac i l'últim en Cristian Gomez, que per mí es molt més regular que en Javi Marquez i treballa molt més.
Però també és veritat que em moro de ganes de veure debutar en Sergi Darder. El qual per cert el Pochettino ja sel va emportar a l'stage de pretemporada i ho tornara a fer aquest any.
Sergi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M