dilluns, 2 d’abril del 2012

L'INFANTIL "A" FEMENÍ, CAMPIÓ DE LLIGA!!!

LES CELEBRACIONS.















RCD Espanyol Infantil-Al. Femení “A”: 9 – Penya Blanc Blava La Roca: 0


CAMPIONES!!!

El RCD Espanyol va aconseguir el seu primer títol de lliga de la temporada 2011/12. Va ser tal com era previst en categoria femenina amb el seu equip infantil “A”. Joaquín Illescas al front de l’equip aconsegueix el seu segon títol de lliga consecutiu ja que la passada temporada amb la corresponent fornada de jugadores també va aconseguir el ceptre en un dels dos grups de la categoria infantil.  

Tot estava previst per que l’Espanyol s’alcés amb el títol després d’aquell encontre decisiu davant el Sant Gabriel en el que les espanyolistes van remuntar l’advers 2-1 de la primera volta per guanyar el gol-average (7-5). Però en el futbol sempre hi ha el possible marge de l’error (el Sant Gabriel només va pogué empatar davant el Vilassar 3-3 al Xevi Ramon), però en aquest cas no s’ha produït i les espanyolistes han acabat el campionat comptant per victòries tots els seus respectius encontres disputats des de les hores.

Ahir davant la Penya Blanc-i-Blava de La Roca (mitja taula), a l’equip espanyolista li va costar bastant més que habitualment encarrilar l’encontre. La pressió per marcar ràpid va fer que l’equip tingués varies ocasions per obrir el marcador molt clares (inclòs un mà a mà d’Irina que es va trobar la portera visitant) però als cinc minuts de joc, l’equip entrenat per Joaquín va obrir la llauna i com no, amb gol de la màxima golejadora de tots els equips del RCD Espanyol, Irina Uribe, que ahir també va aconseguir un hat-trick més.

Amb aquest resultat mínim (a l’Espanyol ja li valia inclòs l’empat) es va arribar al final del primer quart. A partir del segon, l’Espanyol va posar terra pel mig en el marcador i va encarrilar l’encontre ja de manera inqüestionable i inapel·lable davant un rival que va acabar sortint golejat malgrat haver realitzat una bona primera meitat.

Els gols van anar caient de manera progressiva fins arribar al 9-0 final. En aquells moments, desprès del xiulet final del col·legiat senyor Alacio Calles, es va desbordar l’alegria, l’eufòria al camp de futbol-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. No era per menys; era el primer títol del futbol femení a nivell particular i del propi RCD Espanyol a nivell general. I tal com va la temporada tant a nivell femení com en mateix futbol base,  em temo que no hi haurà gaires ocasions per celebrar-ne molts més...

Les noies ho van celebrar per tot l’alt amb el cos tècnic i familiars, tot això mentre s’ho mirava atentament la coordinadora del futbol femení, “Titi” Camúñez, que no va voler perdre’s l’ocasió i que pot sentir-se orgullosa d’aquest col·lectiu de jugadores, joves promeses d’un futur no gaire llunyà en el nostre futbol femení. Fotos, els membres del cos tècnic aixecats per les jugadores,  cava, pastissos, no hi va faltar de res per celebrar l’esdeveniment. El tècnic espanyolista revalidava el títol aconseguit la temporada passada. El proper objectiu serà el campionat de Catalunya, però allà ja trobaran altre rival tant o més dur que el Sant Gabriel; el campió de l’altre grup de la categoria.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: María del Pilar, Cristina Pérez, Carla Martínez, Irina Uribe, Ariadna Font, Laura Romero i Andrea López.
Suplents: Judith Pérez, Cristina Chavero, Natàlia Gòmez, Paula Gerbolés, Sheila González i Alba García.

PBB La Roca: Ainoa Moreno, Nadia Tinoco, Mónica Castillo, Tània Montes, Paula Cardona, Glòria Gendre i María Sol.
Suplents: María Martín, Martina Genzor, Ester Sánchez, Ana Maso i Laura Sánchez.

Àrbitre: Tomás Alacio Calles.

Gols: Irina, m. 5; 2-0: Tània, pròpia p., m. 25; 3-0: Alba García, m. 29; 4-0: Irina, m. 32; 5-0: Irina, m. 47; 6-0: Ariadna, m. 52; 7-0: Cristina Chavero, m. 53: 8-0: Laura Romero, m 60; 9-0: Sheila González, m. 65.  

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada (22) de lliga del grup segon del campionat de Primera Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat ahir matí al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura primaveral a les primeres hores del matí.      


FELICITATS A LES CAMPIONES:

Judith Pérez Bayón
María del Pilar Suárez Catarineu
Cristina Chavero Roldán
Cristina Pérez Jiménez
Natàlia Gómez Jiménez
Paula Gerbolés Pérez
Carla Martínez Ruíz
Sheila González Gragera
Andrea López Rescalbo
Laura Romero Romero
Alba García Carrillo
Ariadna Font del Río
Irina Uribe García

...Així com quantes jugadores hagin intervingut puntualment dels altres equips espanyolistes.     

Entrenador: Joaquín Illescas Rodríguez
2n. Entrenador: Albert Begeria Carbonell
Així com al delegat de l’equip, familiars i gent del futbol femení en general.  






















 
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.
 
.
CLASSIFICACIÓ FINAL
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
5720190125719
2C.D. SANT GABRIEL5520181120018
3
C.E. MERCANTIL
4520150515163
4
U.E. VILASSAR DE MAR
4120132513052
5
U.D. LOURDES
3320110991100
6P.BLANC BLAVA LA ROCA29209296772
7
C.E. MANRESA
272083910486
8
C.E. SABADELL F.C. "B"
152050153699
9
C.E. SANT CELONI
1320411527163
10
ESC.F. BARBERA ANDALUCIA
1020311633182
11
C.F. MARTORELLES
020002016258




















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M