dimarts, 3 d’abril del 2012

TRIOMF DEL JUVENIL "B" 3-1 DAVANT EL FIGUERES

RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – U.E. Figueres: 1

El RCD Espanyol Juvenil “B” va aconseguir el seu quart triomf consecutiu en una ratxa de 16 punts dels darrers 18 disputats. Davant la UE Figueres, el quadre de Fran Navarro va sumar tres nous punts que li permeten continuar a la tercera posició de la Lliga Nacional Juvenil.

Molt mogut el principi del partit. L’Espanyol va veure com una falta a Javi dins l’àrea significava el primer gol blanc-i-blau al transformar la pena màxima Mamadou Sylla. Però l’alegria durà ben poc i tan sols quatre minuts després del gol espanyolista, va empatar el conjunt figuerenc al transformar en segona instància Alex Álvarez una altre pena màxima que August va rebutjar però que no va pogué impedir el tant de la igualada.

Als 19 minuts de joc, l’Espanyol prenia altre cop l’avantatge en el marcador després que Javi batés al meta empordanès amb un xut creuat ras des de la dreta. El partit era força mogut i Ríos sota pals salva l’empat en una acció de molt perill dels visitants.

L’equip espanyolista tingué ocasió d’ampliar el marcador en un xut de Javi que s’estavellà a la part exterior del pal. Una centrada de Maxi per Salinas que s’avança al meta figuerenc en la seva sortida, acaba la pilota sent rematada pel davanter murcià per sobre la porteria.  En un servei de cantonada executat per Javi, la jugada acaba amb una passada en profunditat després d’un refús, i Javi Salinas tot sol encarant a Aitor remata al peu del porter en una de les millors ocasions del conjunt de Fran Navarro. La darrera acció abans del descans va ser pel paraguaià Hernán qui xutà creuat sortint l’esfèrica llepant el pal dret, fora.

En el segon període l’Espanyol va sortir disposat a acabar d’encarrilar el partit però continuà el desencert en els metres finals dels puntes blanc-i-blaus. Mamadou rebent en profunditat va regatejar al porter en la seva sortida, però s’entretingué massa buscant forat i al final cada cop amb menys angle, rematà al peu d’un defensor sortint a còrner junt al pal dret.   En altre acció molt bona de Mamadou, és Javi qui s’entreté massa preparant el xut dins l’àrea.

Una de les més clares ocasions dels locals va ser una penetració de Javi amb passada enrera per Robert, qui xuta ras pel centre i treu sota pals David Martínez amb el porter ja batut. L’equip perico tindria varies ocasions en aquesta fase de partit, però no acabaria de concretar i l’equip empordanès seguiria viu disposat a donar la sorpresa en qualsevol badada.

I en aquestes que un contracop visitant acaba sent tallat en falta pel central Sergi Coll qui al ser el darrer jugador veu la cartolina vermella i l’equip espanyolista es queda amb deu jugadors. Sortosament no mancaven més que 11 minuts més l’afegit i tot i la sensible baixa el conjunt perico es va pogué sobreposar, i va saber mantenir el resultat favorable fins que en els darrers instants del partit una passada en profunditat de més de trenta metres de Maxi per Mamadou Sylla, dona pas a la ràpida carrera del davanter centre que es marxa per velocitat i plantant-se sol davant el porter del Figueres, el regateja i a porteria buida marca de xut ras i creuat, establint el que seria ja resultat definitiu de 3-1.

RCD Espanyol: August, Joel, Sergi Coll, Ríos, Maxi, Pau Belana, Javi, Robert, Mamadou Sylla, Hernán i Javi Salinas.
Substitucions: Fortià per Javi Salinas, m. 77; Arthur Irawan per Javi, m. 78; Gerard per Ríos, m.88. Altre suplent: Jorge Ruíz “Koke“ (p.s.).

UE Figueres: Aitor Salvador, Sergio Berenguer, Albert Sánchez, Sergi Lanzas, Oscar Domínguez, Marçal Saenz, David Martínez, Alex Álvarez, Walter Emi, Manuel González i Antonio Ruedas.
Suplents: Mamadou Hadi, Marc Fages (p.s.), Guillem Pérez, i Damià Granollers.

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Arnau Joan González Fernández i Oriol Parcerisa Grau. Va amonestar amb cartolina groga al visitant Sergi Lanzas, m. 40 i va expulsar amb vermella directa a Sergi Coll, m. 79.

Gols: 1-0: Mamadou Sylla (pen.), m. 4; 1-1: Alex Álvarez (pen.), m. 8; 2-1: Javi, m.19; 3-1: Mamadou Sylla, m. 87.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada  27ena. del campionat de lliga del grup setè de Lliga Nacional Juvenil, disputat el matí de diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat temperatura primaveral.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.