dimecres, 4 d’abril del 2012

MÉS PREGUNTES IMPERTINENTS

Preguntes impertinents

Si  el senyor Vicepresident German De La Cruz i Camarillas diu que “aparcava el cotxe fora de la Ciutat Esportiva per que no li agradava l’ambient que veia al voltant del camp de F-7”
  • Em pregunto que és el que no li agradava? Era de caire esportiu, extraesportiu?
  • Em pregunto, quan ha vingut vostè a veure (com bé diu Antonio Morales) un encontre de futbol-7? Es refereix als dies de partit o als entrenaments durant la setmana?
  • Si es refereix als dies de partit, com s’ho feia per passar inadvertit davant els ulls dels pocs, molt pocs socis però fidels que no fallem mai i no l’hem vist mai? Es disfressava?, mirava com Anthony Perkins en "Psicosis" per un foradet darrera la paret que dona al carrer on l’aparcament? Es pujava a dalt de l’anunci (que segueix per cert des de les eleccions municipals sense pogué llogar)?  Mirava des de les oficines del camp primer amb uns prismàtics? Per què servidor... no l’ha vist mai ni al camp de futbol -7 ni al camp tercer a veure ni el Juvenil B, ni Cadets, ni Infantils, ni Alevins, ni Benjamins, ni Prebenjamins. Es més, al camp de futbol-7 generalment només juga el Prebenjamí –rarament juguen el Benjamí A o B - (només quan en idèntica hora juga un equip de futbol-11 al camp tercer) i les nenes de futbol-7...
  • Em pregunto qui s’haurà ficat més a l’altre àrea: Morales a l’esportiva de Planes i Pochettino, o Germán De La Cruz i els dos tècnics a la parcel·la del futbol base?. Em pregunto d’on treu l’arrogància i la prepotència el senyor Germán De La Cruz per fer-nos veure que ell és qui mana i qui pren les decisions a l’entitat, tenint en compta les seves declaracions? Si tant diu que s’ha equivocat i que d’ell és la culpa, si sempre es troba ficat en els pitjors merders (cas Tamudo, Cervera-Feliciano di Blasi, Morales, etc.) ha pensat algun cop que potser seria l’hora de conjugar el verb dimitir en primera persona?
  • De veritat pensa el vicepresident que és només al futbol base on hi ha presumptament “amistats” al club?  
  • Ara pel senyor Antonio Morales... Em pregunto si a vostè no li agrada assabentar-se de les decisions sense ser ni tan sols consultat... Que en pensaria Luis Fradua quan vostè va fer aquell estrambòtic canvi de tècnics al futbol base en novembre per col·locar a l’entitat al senyor García Escribano, actual tècnic del Cadet A? Cobra igual el senyor García Escribano (l’únic que en els partits no porta el xandall del RCDE i va amb “roba de carrer”) que la resta de tècnics del futbol base (proporcionalment lògicament a la categoria que entrena)?   
  • Joan Collet anuncia que ens venem el 20% dels dretes de tres jugadors que poden ser l’Héctor Moreno, l’Álvaro i un altre que no queda clar qui pot ser segons especulacions dels mitjans entre el Jordi Amat o el Javi Márquez. Hi ha alguna desviació pressupostària? Tanta falta de liquidessa té l’entitat? No ens van assegurar que amb el traspàs d’Osvaldo i Callejón aquesta temporada ja estaria solucionat el tema al menys per pogué tirar fins que ens donin el següent pal a l’estiu?...
“Quizás el asunto Osvaldo desencadenó todo el asunto?"
"No lo sé. Renuncié a los beneficios porque creo que era de razón, no podía obtener unas plusvalías cuando el club pagaba los intereses del crédito. Me parecía que era una indecencia. Pero no fui el único consejero, también renunciaron Oliveró y Ciprés.”
  • Em pregunto si son certes aquestes asseveracions? Llavors, Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal Escuder, es queden les plusvalues de les ventes dels jugadors fitxats i participats en les adquisicions amb les seves aportacions i posteriorment traspassats?.

  •  Em pregunto si el partit del Juvenil “A” de la darrera jornada davant la Damm és decisiu a efectes del títol de lliga (pot succeir en el millor de les situacions,  que el dilluns l’Espanyol hipotèticament guanyi a Can Culer, i sigui matemàticament ja campió convertint-se en un partit testimonial de celebració, de pur tràmit),  i coincideix amb l’Espanyol – Valencia (Estadi RCDE diumenge 15 d’abril, 12:00 hores), ens permetrà el FC Barcelona retardà a la tarda l’encontre? Se’n recorden de fa dues temporades quan al·legant “fair plair” nosaltres vam jugar davant el Cornellà la darrera jornada i ells se’ls hi va permetre jugar quatre dies després a Saragossa?        

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Mª,

ets un crack !!!

Anònim ha dit...

Un "fantasma" no pot anar mai d'incògnit, ja que el seu afany de protagonisme i el seu instint de supervivència (és el Conseller de més durada) no li ho permet. EPB




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M