diumenge, 6 de maig del 2012

L'ESPANYOL "B" S'ASSEGURA EL SEGON LLOC.
GUANYA 3-2 AL VIC, JUGANT UNA HORA AMB 10.





















RCD Espanyol “B”: 3 – UE Vic: 2

Rubio Ponsatí els hi complica la vida.

Triomf del filial espanyolista en el darrer encontre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en la lliga regular abans de la darrera jornada a El Prat davant el campió d’aquest grup cinquè de Tercera Divisió. L’equip de Raul Longhi, que s’ha avançat ràpidament en el marcador ha vist com el col•legiat s’ha erigit en trist protagonista al acarnissar-se amb el central Toni Cunill. Primer l’hi ha anul•lat un dubtós gol i posteriorment li ha xiulat en la seva persona un inexistent penal mentre tenia que abandonar el terreny de joc al veure la segona targeta. Malgrat aquesta adversitat, l’equip s’ha refet i al començament del segon temps l’Espanyol B s’ha refet i ha aconseguit marcar dos gols que li han valgut sumar tres nous punts. El segon gol del Vic ha quedat reduït a simple anècdota en els darrers instants. Amb aquest triomf, l’equip perico finalitza en segona posició el campionat.

El partit se li ha posat coll avall al quadre espanyolista ben aviat. Tot just es complien quatre minuts de joc quan Thievy progressant per la banda esquerra junt a la lateral de l’àrea de càstig davant Soldernau, ha donat una passada d’esperó deixant passar en la frontal Bakari per que Pirulo de cara, controlés i deixés anar un tret sec i ras que ajustat al pal esquerre de la porteria osonenca, suposés el primer gol espanyolista.

L’equip osonenc ha disposat del llançament d’una falta directa que el dorsal sis Héctor ha executat per sobre del travesser en un tret bastant ben dirigit que s’ha marxat per sobre per ben poc. La rèplica perica una centrada d’Alfonso que s’ha passejat sense rematador. El propi Alfonso ha enviat fora una rematada als dinou minuts de joc. Una centrada del francès Thievy ha estat rematada per Cristian Alfonso al cos del porter sortint l’esfèrica a còrner en una gran ocasió. Tan sols dos minuts després, l’Espanyol ha aconseguit perforar la porteria quan Toni Cunill a boca de gol ha controlat una centrada i ha rematat afusellant Manzano. El col·legiat del partit l’ha anul·lat per mans i li ha mostrat la primera targeta groga.

Vuit minuts després, una internada per l’esquerra de l’atac visitant, error de Julio Rico que veu com se li escapa l’atacant guanyant-li línia de fons, i la centrada s’estavella al cos de Toni Cunill qui té clarament les mans enrera per evitar precisament el que Rubio Ponsati li xiula. Penal i segona cartolina groga i l’Espanyol B veu com es queda amb deu homes a falta de 57 minuts. Les fortes protestes no fan variar la decisió arbitral, sent Pla l’encarregat d’executar el màxim càstig superant Edgar.  

Ràpidament Longhi mou fitxa col·locant a Tiko Mesina en banda i centrant a Rico en l’eix de la cobertura per suplir l’absència del jugador expulsat. Amb l’empat a un gol s’arribaria al descans. En el segon temps, només sortir i centrar, l’Espanyol B veurà com el mateix Pla – l’autor del llançament del penal visitant –, envia per terra clarament a Thievy quan aquest penetra per l’àrea i el regateja. Penal sense discussió que no té altre remei que assenyalar l’ínclit Rubio Ponsatí.  L’executa Bakari, llençant ajustadament per l’esquerra del porter vigatà, i aconsegueix el seu vintè gol en l’actual campionat; gol que posa altre cop en avantatge al conjunt de Raul Longhi.

L’Espanyol B, molt fort en aquest inici de segon temps, deixarà pràcticament sentenciat el partit quan Thievy guanya línia de fons i envia una precisa centrada per que Cristian Alfonso tot sol, remati junt a Manzano i tot i tocar l’esfèrica el porter vigatà, aquesta acabi endinsant-se a la seva porteria. Era el 3-1 i malgrat jugar amb un home menys l’Espanyol no havia tingut cap tipus de problema per posar terra pel mig en el marcador davant un Vic que s’ha de dir, no si jugava res en l’envit ja que ja estava salvat, doncs enguany no hi poden haver-hi descensos no compensats ja que tots els equips catalans de Segona B ja han obtingut matemàticament la permanència.  
Amb aquest marcador i com també era lògic per les circumstàncies que si donaven, l’Espanyol s’ha dedicat més a controlar el joc davant les escomeses d’un Vic que amb superioritat numèrica ha volgut reduir diferències. Per aquest factor, el joc s’ha igualat bastant i poques ocasions clares de gol han hagut en el tram final del partit. El Vic ha disposat d’una clara ocasió en la recta final de partit, com avís previ al que ha sigut el seu segon gol, obra de Carrascal al rematar de primera una bona passada de la mort a càrrec de Molist. Thievy ha tingut la darera ocasió del partit quan ha estavellat al cos del porter Manzano la seva rematada, ja en temps d’afegit.            

      
Fixta tècnica:
RCD Espanyol B: Edgar Badía, Julio Rico, Carles Clerc, Cunill, Zou, Paul Quaye, Pirulo, Sergi Darder, Bakari, Cristian Alfonso, i Thievy.
Substitucions: Tiko Mesina per Pirulo, m. 39; Víctor Álvarez per Bakari, m. 74; Gabi per Cristian Alfonso, m. 83. Altres suplents: Dinu (p.s.) i Moha.

UE Vic: Manzano, Pla, Cervantes, Héctor, Trulls, Molist, Alexis, Pol, Soldernau, Poves i Casas.
Substitucions: Soler per Poves, m. 59; Carrascal per Trulls, m. 61; Barnils per Cervantes, m. 73. Altres suplents: Marc Verdaguer i Adrià Buetas (p.s.)

Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí, de la delegació de Girona, assistit en bandes per Isaac Rodríguez Ventura i Josep Faig Pijuán. Ha mostrat cartolines grogues a Cunill (m.26 i m.33), Sergi Darder, m. 66, Paul Quaye, m. 84 i Víctor Álvarez, m. 90, així com al tècnic espanyolista Raul Longhi. Per part visitant han sigut amonestats amb cartolina groga Trulls, m. 14, Pla, m. 46 i Carrascal, m 70.

Gols:1-0: Pirulo, m. 4; 1-1: Pla (pen.), m. 34; 2-1: Bakari, (pen.), m.46; 3-1: Cristian Alfonso, m. 50; 3-2: Carrascal, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la 37ena. jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on els nombrosos núvols de primera hora han anat deixant pas progressivament a una matinal assolellada i de càlida temperatura.       






CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
A.E. PRAT
74
37
22
8
7
55
25
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
69
37
19
12
6
66
28
3
C.F. POBLA DE MAFUMET
64
37
18
10
9
52
26
4
A.E.C. MANLLEU
62
37
17
11
9
69
48
5
U.E. CORNELLÀ
59
37
15
14
8
51
35
6
F.C. SANTBOIÀ
58
37
16
10
11
47
41
7
TERRASSA F.C.
58
37
16
10
11
54
51
8
F.C. VILAFRANCA
53
37
15
8
14
49
58
9
C.F. GAVÀ
50
37
13
11
13
48
48
10
C.F. BALAGUER
49
37
13
10
14
34
49
11
U.E. CASTELLDEFELS
49
37
13
10
14
43
46
12
U.E. OLOT
48
37
12
12
13
50
52
13
U.E. RUBÍ
47
37
13
8
16
59
54
14
U.E. VIC
47
37
12
11
14
44
46
15
C.F. MONTAÑESA
44
37
10
14
13
38
51
16
C.E. EUROPA
43
37
11
10
16
35
44
17
U.D. At. GRAMENET
40
37
10
10
17
44
52
18
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
38
37
9
11
17
39
57
19
C.F. AMPOSTA
31
37
8
7
22
50
81
20
C.D. MASNOU
24
37
5
9
23
31
63


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Siempre el mismo. es que no se entera el mister, je je

Anònim ha dit...

Hoy si tengo que dar la razon a todos los que asiduamente alaban al mallorquin darder en esta seccion. La verdad es que en el dia de hoy darder ha hecho un partidazo en todos los sentidos, defensivamente corriendo mas que nadie y en ataque siendo siempre el organizador del juego y marcando las pautas, me ha encantado, madre mia que jugadorazo tenemos para años para nuestro magico, es verdad que todavia esta en edad juvenil pero no se entiende que poche todavia no lo haya hecho debutar. Por otro lado mencion aparte para thievy, este come aparte, va sobradisimooooo en esta categoria, el ascenso pasa por si el quiere marcar las diferencias o no, mas nos vale que si. Y en lineas generales me ha gustado mucho este filial, parecen tener hambre y estar unidos, ojala sea asi y este año se consiga el ascenso tan deseado.

Anònim ha dit...

Cristian Gomez por Paul Quaye y subimos seguro,que Darder necesita un futbolista de calidad al lado para no aglomerar tanto juego,asi que es lo que nos queda y subimos si o sii jeje vamoooooos!

Anònim ha dit...

Quaye jugara si o si aun perjudicando al equipo porque la lacra de pochettino obligara a longhy a alinearle. Estoy deacuerdo con el segundo comentario, ayer darder impresionante, y thievy va sobradisimo. Este equipo con gomez y sin quaye para el playoff asciende segurisimo, pero lo que mas me preocupa es que sea el mismo club el que impida ascender para asi evitar gastos, hay que tener en cuenta que no es lo mismo los sueldos de los jugadores de jugar en tercera a hacerlo en segunda B.

Anònim ha dit...

En relación al tercer comentario, estoy de acuerdo en parte. Veo que nadie hace mención de Pau Senent, que pienso que tiene, al menos, la misma validez i capacidad para este equipo que la que tiene Cristian Gómez o Sergi Darder. Pau, el único jugador del B que ha hecho dos pretemporadas en el primer equipo, lleva bastantes semanas sin ni siquiera estar convocado y creo que no se merece el trato que esta teniendo por parte de Longhi. Me gustaria que Josep Maria nos explicará, si lo sabe, porque no esta jugado este chico que no esta lesionado.

Anònim ha dit...

Yo te contesto, porque pochettino obliga a alinear a paul quaye, nada mas. Porque todo el mundo sabe que los dos mediocentros deberian ser senent i darder. Una vez que quaye tiene que jugar si o si aun que el equipo salga perjudicado longhy se tiene que decidir o por senent o darder y a dia de hoy creo en mi opinion que acierta eligiendo al mallorquin porque es mas completo, ahi estan los resultados. Pero la mayor injusticia es que con todo el respeto tenga que jugar quaye (jugador mediocre) antes que senent (buen futbolista). Y para finalizar como han dicho por aqui en mas de una ocasion tanto senent como darder este verano van a dejar el espanyol para fichar con otros clubes que si confien y apuesten por ellos

Anònim ha dit...

Josep Maria saps alguna cosa en relació a la pregunta que et fan al comentari nº5 sobre la situació de Pau Senent?

Josep Maria ha dit...

Si no está lesionado, cosa que no tengo constancia, habría que preguntárselo al tècnico Raul Longhi que es quién hace las convocatorias. A ellas van 16 solamente y ultimamente no cuenta con él. Los motivos? Longhi sabrá cuales son sus motivos. Más no puedo añadir.
Saludos




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M