dilluns, 27 d’agost del 2012

A DONAR LA SORPRESA
I CONQUERIR EL TÍTOL !!!

Foto d'arxiu de la semifinal davant Sant Gabriel.



Final Copa Catalunya, avui a Manresa.

Aquest vespre, al Mpal Nou Congost de la capital del Bages, el RCD Espanyol s’enfrontarà al FC Barcelona en la final de la Copa Catalunya Femenina de futbol, que enguany arriba a la seva vuitena edició.

Pel conjunt espanyolista serà la seva setena final (quatre guanyades i dues de perdudes), mentre que per les barcelonistes serà la vuitena final (les quatre primeres perdudes davant l’Espanyol, i les tres darreres guanyades a Espanyol, L’Estartit i Espanyol per aquest ordre).

Luis Carrión seguirà sense pogué comptar amb quatre jugadores: La lesionada Xènia Royo, i les tres jugadores que evolucionen de les seves greus lesions com son Willy, Mérida i Cotado.

Per arribar a la final, el quadre de Luis Carrión es va desfer de l’Escola Futbol Valls per 1-4 en quarts de final, i del Sant Gabriel divendres en semifinals per 2-0. L’etern rival va derrotar en quarts de final al CF Lloret (2-8) i en Semifinals a un feble Estartit (8-0).

Serà un duel entre el vigent campió de lliga i el vigent campió de Copa. El conjunt de Xavi Llorens ha mantingut pràcticament el mateix bloc de la passada temporada i ha incorporat varies jugadores entre les que destaca l’ex espanyolista i de la UD Levante, Alexia Putelles. Ha patit la important baixa de la meta Eli Sarasola que ha marxat per estudis als EE.UU., la migcampista Montse Tomé que retorno a Oviedo, l’argentina Ludmila Manicler que retorna al seu país, i l’argentina Florencia Quiñones, intervinguda quirúrgicament al mes de juny i que no tindrà l’alta mèdica fins febrer.

Al marge d’Alexia Putelles, el Barcelona ha incorporat Virgina Torrecilla (migcampista procedent del Sporting Ciutat de Palma), Esther Sullastres (meta de l’Estartit) i Gema Gili (jove jugadora procedent del Valencia Féminas) També ha pujat del filial Zaida Flores. Recordem que en les files culers hi ha fins a sis jugadores en plantilla amb passat espanyolista (Kenty, Míriam, Carol Férez, Vicky, Corredera, i Alexia).

El conjunt barcelonista, al que li espera el potent Arsenal Ladys a la Champions Women’s Cup, va perdre en l’amistós que va disputar a terres alemanyes davant el Frankfurt per un rotund 8-1.

Aquesta final de la Copa Catalunya serà xiulada tal com ja es preveia, per la millor col•legiada que hi ha al futbol català o al menys la que pertany a una superior categoria, com és Ana Zardaín López de la Tercera Divisió. Tindrà com assistentes a les col•legiades Lorena Collado Fornas i Alba Pérez Girgas. Quart àrbitre serà Lorena Pardillo Marín. L’encontre donarà inici a les 18:45 h. i serà retransmès en directe per Esports 3.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M