dimecres, 29 d’agost del 2012

JA ÉS OFICIAL EL FITXATGE DE STUANI

Christian Ricardo Stuani nascut a Tala, Uruguai, el 12 d’octubre de 1986, (1,86m.) disposa de passaport italià i juga de davanter centre i s’ha convertit oficialment en jugador del RCD Espanyol per les quatre properes temporades.  

S’havia parlat els darrers dies d’un “tapado” per part del director esportiu Ramon Planes, però es pot afirmar sense risc d’equivocar-nos que no era pas aquest... doncs el seu nom (Stuani) apareix de manera repetitiva estiu a estiu junt a altres noms també sempre en l’òrbita perica però que mai fructifiquen (Zigic, Santa Cruz, etc.). A més, ja es donava per tancat pràcticament en les darreres hores el seu fitxatge pel Deportivo de la Coruña, fins que en les àrdues negociacions amb Lendoiro, la situació va donar un tomb i va considerar el jugador uruguaià acceptar l’oferta del quadre espanyolista.

Stuani va iniciar la seva carrera esportiva en el Danubio FC de l’Uruguai. Posteriorment en edat senior va jugar amb el Club Atlético Bella Vista de la Segona Divisió d’Uruguai, repescant-lo el seu anterior club, el Danubio.

Al mercat d’hivern de la temporada 2008/09 la Reggina del Calcio italià l’incorpora a les seves files, però el seu baix bagatge golejador fa que des de llavors hagi desfilat en qualitat de cedit per diversos equips de la lliga espanyola, com l’Albacete Balompié de segona, el Levante a la màxima categoria i finalment el Racing de Santander. Els seus registres al conjunt manxec van fer que ja llavors estigués en l’agenda dels tècnics espanyolistes.

La seva participació en el conjunt manxec a la categoria de plata del futbol espanyol es va saldar amb 39 partits disputats, dels que 23 van ser complerts, sortint de titular en
38 ocasions i només 1 des de la banqueta. Va jugar 3201 minuts marcant 22 gols i veient 8 cartolines grogues i una de vermella.    

A la primera divisió amb el conjunt granota (temporada 2010/11) va disputar 30 partits dels que només 6 van ser complerts.  Onze d’ells van ser jugant de titular mentre que dinou van ser començant des de la banqueta. Va jugar un total de 1275 minuts i va aconseguir 7 gols, veient 5 cartolines grogues.

La passada temporada amb el Racing de Santander, va jugar 32 partits dels que 14 van ser sencers, sortint de titular en 24 ocasions mentre que en 8 ho va fer començant des de la banqueta. En total va disputar 2169 minuts en els que va marcar 9 gols i va veure 7 cartolines grogues, acabant el conjunt càntabre perdent la categoria.


1 comentari:

Anònim ha dit...

¿Qué hay de cierto en esta noticia?
http://www.airfutbol.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4025&catid=81




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M