divendres, 31 d’agost del 2012

EL FULLETÓ D'ÀLVARÓ ARRIBA AL DARRER CAPÍTOL
EL DE BADALONA FITXA PER 4 TEMPORADES PEL GETAFE

Fa quatre dies com aquell que diu jugaves al filial, ho recordes Álvaro? La humilitat sembla no ser pròpia dels futbolistes com tu... I complir amb els pagaments al dia, tampoc virtut d’aquests senyors del consell.



Álvaro Vázquez, és nou jugador del Getafe CF. El RCD Espanyol dona oficialitat al que ja s'anunciava durant tota la jornada. Que el de Badalona acabaria recalant en el quadre madrileny. No hi havia altre opció arribant les coses a l’extrem que en aquests darrers mesos han assolit.

Lamentable la situació present, que una entitat com el Getafe CF (amb tots els respectes però sense comparança fins fa ben poc amb Espanyol per historial, socis, pressupost i el que vostès vulguin) se’ns emporti jugadors que el nostre club no pot pagar, mentre ells si. De totes maneres el seu representat amb la seva complicitat, ha posat força difícils les coses més tenint en compta que Álvaro tan sols és una promesa, i que encara no ha demostrat res a la màxima categoria del futbol espanyol.

Com és habitual, el club es negarà a donar xifres del muntant de l’operació. Sigui com sigui, un altre jugador de la pedrera que tot i les circumstàncies finals que han rodejat la seva traumàtica sortida, deixarà diners a les arques espanyolistes... Encara que sigui per pagar els despropòsits dels fitxatges de Luna i Albín entre molts altres en els darrers temps. Veurem que vendran en el futur quan ja no quedi res per vendre ...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M