dimarts, 28 d’agost del 2012

SEGON AMISTÓS DEL FEMENÍ "B"












Dissabte passat el Femení “B” espanyolista sota les ordres de “Titi” Camúñez, va disputar el seu segon amistós de pretemporada. Si l’anterior dissabte havia vençut 0-1 (gol d’Ari Forment) a un dels rivals de la categoria de plata del futbol femení, el Cerdanyola FC a la Bóbila en el que seria el primer partit amistós de pretemporada, una setmana després s’estrenava a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

En principi el rival que havia de visitar Sadrià era el CF Badalona. Però al final el conjunt badaloní va anul•lar la seva presència en aquest partit doncs aquests dos mateixos equips s’enfrontaran per caprici del sorteig en la primera jornada de lliga, i tot i que hi van haver intents per cercar un rival que hagués pogut ser el Lloret CF, ascendit a Segona, el rival que va visitar la Dani Jarque va ser el FC Sant Quirze, un rival de Primera Catalana, força inferior en comparació amb el filial blanc-i-blau i que des d’abans del primer minut de joc que va encaixar el primer gol només centrar de mig del camp, ja va donar una imatge en tot moment, de conjunt molt feble. Massa.

A la mitja part l’Espanyol B Femení guanyava 3-0 tot i haver errat un llançament de penal. Al final la golejada va ser majúscula, encaixant fins a 11 gols el quadre vallesà. Aquest partit va servir per continuar la preparació, - en una tarda força calorosa de ple estiu -, i per anar conjuntant les forces cares noves (fitxatges i jugadores dels equips inferiors) que el filial espanyolista acumula després de marxar moltes de les jugadores que configuraven la plantilla de la passada temporada. Entre els fitxatges, cal destacar la portera Vero Geva Blanco que ja va pertànyer al primer equip espanyolista la temporada 2002/03 i 03/04 i al filial espanyolista 2004/05 amb l'arribada de Cristina al primer equip, jugant després al Sant Gabriel on ha militat les següents temporades fins que va fitxar pel Pla de Boet i posteriorment amb el Badalona on ha militat les dues darreres temporades.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M