diumenge, 5 d’agost del 2012

EL JUVENIL "B" PLANTA CARA A UN TERCERA (0-2)













RCD Espanyol Juvenil “B”: 0 - CF Gavà (3a. Div): 2

El RCD Espanyol Juvenil B ha perdut 0-2 en l’amistós que aquest matí ha disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En l’equip espanyolista moltes cares noves, jugadors del Cadet A i altres que continuen del juvenil B. El seu nou tècnic és l’ex jugador espanyolista, Sebastià Herrera.

En les files del Gavà diversos jugadors del seu equip juvenil que precisament van jugar el seu darrer encontre la passada temporada davant l’Espanyol en les semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil a la Ciutat Esportiva. Els blanc-i-blaus que jugaven el seu segon compromís de pretemporada, han plantat cara al conjunt de Tercera Divisió gavanenc, mantenint la porta a zero fins els darrers sospirs de la primera part en que han encaixat el primer gol.

L’Espanyol que ha vist com se li anul•lava justament un gol en els primers minuts, ha mantingut a ratlla al conjunt gavanenc que ha arribat amb molt de perill abans del primer quart d’hora amb un remat que molt bé ha enviat a còrner David Pedro, meta la passada temporada del Cadet A. La rèplica perica ha sigut una pilota en profunditat que el meta Pacheco llençant-se a la gespa als peus de Jonan (Jonathan Toledo, davanter del 95 fitxat de la Damm), ha desbaratat evitant la rematada.

Eric Gràcia també ha tingut una molt bona ocasió però la seva rematada ha acabat al cos del meta gavanenc. Ha sigut la millor oportunitat dels pericos en un primer temps que tindria un desafortunat final quan a manca d’un minut pels quaranta-cinc, una centrada des de l’esquerra ha estat rematada de cap per Zurita al fons de la porteria espanyolista. L’equip de Sebastià Herrera ha pogut empatar segons després del gol visitant, mitjançant Ivan Écija, però el seu potent xut creuat ha sigut desviat a còrner pel porter del Gavà.

En el segon temps l’Espanyol ha anat progressivament minvant respecte a un Gavà de Tercera Divisió i amb gent experimentada. La forta calor imperant també ha sigut un handicap per que no es veiés un joc més bonic, tot i que l’emoció per la incertesa del resultat hi ha estat fins que Alabau ha fet el segon en el tram final del partit. Abans, David Pedro s’ha lluït amb una gran intervenció en una rematada a boca de canó. Aaron en el llançament d’un lliure directe llunyà que s’ha marxat fora per ben poc, passat l’equador del segon temps, ha tingut la millor ocasió per establir les taules.

Faltant vuit minuts per la fi del partit, Alabau ha marcat el segon amb un gran tret des de fora de l’àrea que ha fet inútil l’estirada de Pol Agustí, meta en aquest darrer tram de partit. El Gavà, amb el partit ja a la butxaca, ha tingut la millor ocasió de tot l’encontre quan Cervantes s’ha quedat tot sol en un ràpid contracop i davant Pol, en l’u contra u, ha rematat amb tot a favor sorprenentment fora a la dreta. A l’Espanyol li ha faltat més poder ofensiu davant un conjunt que no ha donat tampoc cap facilitat.

Al quadre espanyolista han jugat jugadors fitxats pel proper exercici com Draman (Osasuna i abans Ejea), Alfred Planas (Fundació Calella), Isaac Padilla (Damm), Moisés Ramírez (Girona FC) o Jonathan Toledo (Damm). També el lateral esquerra a prova del Puente Genil (Adrián Cosano) ha jugat una fase del partit i ho ha tornat a fer a la tarda en l’amistós que el Juvenil A ha perdut davant el Manlleu i que posteriorment ampliarem crònica i fotografies.


RCD Espanyol:1er temps: David Pedro; Joel, Lluis, Aaron, Cosano; Moisés Ramírez, Alfredo; Jonan, Eric Gràcia, Ivan Écija; Draman.
2n temps: David Pedro; Joel, Lluis, Marc Navarro, Pablo; Patrick, Fortià; Alfred Planes, Eric Gràcia, Jonan i Isaac Padilla.
Substitucions: Aaron, Alfred i Draman per Marc Navarro, Jonan i Eric Gràcia, m. 69; Pol Agustí per David Pedro, m. 71.

CF Gavà: Pacheco, Juanito, Erik, Vivó, Joan, Oriol, Zurita, Quiles, Aitor Monfort, Sergio Navarro, David Jiménez. També: Allueva (p.s.), Alegre, Alberto, Luca Ferrone, Cristian, Cervantes, Alabau, Guille.

Gols:
0-1: Zurita, m. 44; 0-2: Alabau, m.82.

Incidències: Encontre amistós disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque sota un sol asfixiant i una temperatura altament estiuenca, que a bon segur haurà influït amb el rendiment d’ambdós conjunts. Molt poc públic.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M