dijous, 9 d’agost del 2012

LI VA COSTAR AL JUVENIL "B" OBRIR LA LLAUNA (1-0)


















RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 - CE Premià Juv. “A”: 0


Triomf merescut del RCD Espanyol Juvenil “B” davant el Juvenil “A” del CE Premià (també de Lliga Nacional Juvenil) en un partit en el que en el segon temps l’equip de Sebastià Herrera va merèixer fer-se amb el triomf per insistència i ocasions davant un Premià que va tenir bastant fortuna mentre els espanyolistes no encertaven davant la porta premianenca desaprofitant grans ocasions de gol.

El primer temps, però, va ser força ensopit. El sol encara es deixava sentir amb força i les defenses es van imposar clarament a les davanteres. El quadre local va dominar més, però en cap moment va saber crear les suficients i clares ocasions com per merèixer posar-se per davant. L’empat inicial al que es va arribar al final del primer temps va ser just, doncs tan sols el Premià va disposar d’una primera acció (2’) amb xut ben aturat per David Pedro i els espanyolistes un fort xut d’Èric Gràcia que rebutjà el porter premianenc i una ocasió al 42’ (la més clara del primer temps) en que Isaac Padilla li col•loca una bola d’or a Èric Gràcia però en l’u contra u, estavella la rematada al cos del porter. En el 43’ Ivan Écija rep una entrada dins l’àrea que podia haver sigut constitutiva d’infracció, però com l’extrem perico no acaba de caure ...

En el segon temps l’Espanyol millora ostensiblement. Arribarà amb més profunditat a l’àrea visitant i gaudirà de clares ocasions en un partit en el que els davanters espanyolistes van mostrar-se amb la pólvora encara mullada. Als dos minuts de la represa Torito després d’una penetració enviaria una bona passada pel remat de primera de Patrick que evita el gol el porter visitant.

El Premià cada cop s’acostava menys a les immediacions de l’àrea perica i tant sols tenim anotada una acció en la que David Pedro té que sortir amb decisió fora de la seva àrea per tal de rebutjar l’esfèrica impedint la progressió del davanter del conjunt del Maresme.

Als vint minuts del segon temps, el col•legiat tractant-se d’un amistós mostrar-li només cartolina groga al meta del Premià quan en una sortida fora de l’àrea impedir que Jonathan culminés amb èxit l’intent, tocant clarament l’esfèrica amb la mà.

Passaven els minuts i el gol local no arribava. En la recta final del partit el conjunt espanyolista arribà encara amb més claredat a l’àrea premianenca. Eric Gràcia passa una esfèrica a l’espai per l’entrada d’Isaac Padilla (ex Damm) i el davanter centre tindria dos remats francs davant el porter visitant, però no aconseguiria superar-lo en la més clara ocasió del partit fins les hores. La contra premianenca acabaria amb una bona ocasió, però amb dolenta definició doncs la rematada sortiria per sobre el travesser.

Les tres darreres ocasions periques serien d’allò més clar. Una jugada individual de Torito arribant fins la cuina però no superant al porter, un contracop culminat per Èric Gràcia estavellant la bola al cos del porter en l’u contra u i la darrera, altre jugada individual de Torito que torna a errar cara a porta davant el porter. No era el dia dels davanters en qüestió d’encert cara a porta...

Quan faltaven dos minuts per la fi del partit, es va fer justícia i l’Espanyol va aconseguir el gol del triomf després que una passada llarga en profunditat de Fortià acabés amb la bona definició d’Isaac Padilla. Caldrà seguir millorant...


RCD Espanyol:
David Pedro; Joel, Pau Belana, Lluis, Aaron; Alfredo, Víctor Gómez; Ivan Écija, Jonathan, Eric Gràcia; i Isaac Padilla.
2n. temps: David Pedro; Joel, Lluis, Aaron, Marc Navarro; Patrick, Fortià; Kike, Torito, Eric Gràcia; Jonathan.
Substitucions: Pol Agustí per David Pedro, m. 68; Isaac Padilla per Eric Gràcia, m.68, ... ;Èric Gràcia per Jonathan, m. 76.

Gol: 1-0: Isaac Padilla, m 88.

Incidències:
Encontre amistós disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda vespre d’ahir dimecres. Temperatura plenament estiuenca.










S E N T I M E N T P E R I C O . C O M