diumenge, 5 d’agost del 2012

UN ESPANYOL QUE VA ANAR DE MÉS A MENYS
PERD DAVANT EL MANLLEU DE TERCERA (1-2)






















RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – AEC Manlleu (3ª. Divisió): 2

Derrota espanyolista en el segon encontre amistós disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per part del conjunt entrenat per García Escribano. Aquesta ocasió el quadre blanc-i-blau no tenia en front un exòtic conjunt japonès com a l’anterior ocasió, sinó tot potent equip del grup cinquè de la Tercera Divisió: L’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu.

L’Espanyol que en algunes fases del partit (primer temps i final del segon) va dominar al seu rival, va veure com la major efectivitat del conjunt osonenc li donava la volta a un marcador favorable des que es va avançar als nou minuts de joc.

L’equip de García Escribano va sortir fort mentre els quatribarrats les veient venir ben situats al terreny de joc. Carles Soria “Torito”, va ser el primer en crear perill amb un xut marca de la casa que va obligar al meta Fran a lluir-se enviant a còrner.

Només un minut després, unes mans clares dins l’àrea osonenca son castigades amb la màxima pena per part del col•legiat. L’encarregat de llençar el penal Kilian el va executar malament massa centrat, sent rebutjat pel porter manlleuenc (veure fotos); el propi davanter espanyolista es va fer amb el refús i va pogué enviar l’esfèrica al fons de la porteria visitant. L’Espanyol es posava per davant i feia concebre esperances que per tercer any consecutiu es pogués derrotar a un tercera (2010 davant Vilanova CF i 2011 davant Gavà, ambdós per 1-0). En aquesta ocasió no ha estat així, i els manlleuencs acabarien per donar-li la volta al marcador.

Als tretze minuts l’Espanyol va pogué sentenciar l’amistós. Des de trenta metres Joan Jordan envia un autèntic obús que s’estavella al pal esquer a mitja alçada traient espurnes de la porteria osonenca. Una autèntica llàstima!.

L’Espanyol era l’únic equip que ho intentava i el perill va tornar a sovintejar l’àrea visitant quan l’extrem Javi Pérez (juvenil B la passada temporada) col•loca una molt bona centrada des de l’esquerra i de cap el valencià Víctor (el fill de Fernando Gómez Colomer, també en el Juv. B la passada temporada), remata esplèndidament obligant a lluir-se altre cop el porter del Manlleu.

En el darrer tram del primer període el conjunt visitant començaria a ensenyar els dents. Primer amb una pujada de Guzmán que desborda a Ivan Romano i el seu centre molt tancat acaba sent blocat pel meta de Lanzarote, José. L’esquerrà fitxat procedent del Barcelona, Ivan Romano, va començar de lateral i amb la sortida del jugador que està a prova procedent del Puente Genil, Adrián Cosano, va avançar la seva posició jugant d’extrem també per l’esquerra.

Als vint-i-set minuts de joc, en una acció poc afortunada de la cobertura i sobre tot del meta José que no rebutja per alt l’esfèrica en la seva mitja sortida, el Manlleu s’avança després que plorant la pilota rematada acabi entrant dins. Pocs minuts després, el central Eric Bertrand que estava fent un bon partit, ranquejant, deixa el seu lloc a Pau Belana abans d’arribar a la fi dels quaranta cinc primers minuts de joc.

En el segon període, l’equip espanyolista baixà molt el seu rendiment. La parella de mitjos Nico – Merino (juvenil fitxat procedent del Jàbac) no estigué al mateix nivell dels Joan – Víctor i el Manlleu esperonat per l’empat, obrí línies i s’estirà una mica més dominant al seu rival en busca del gol del triomf. L’equip perico efectuà set canvis desprès del descans. Només Maxi, Belana, Ivan Romano i Kilian continuaven dels que finalitzaren el primer període.

Tot i que la primera acció de perill fou espanyolista en una escapada de Jafar en un ràpid contracop que Domi finalitza amb un xut ras a l’esquerra de la porta manlleuenca, seria el Manlleu qui assestaría el cop definitiu al seu rival amb un segon gol en un contracop en el que altre cop la cobertura perica no estigué massa llesta, i a la rematada letal dins l’àrea tampoc Pau López va saber treure l’esfèrica tot i tocar-la.

Darreres substitucions, i Escribano dona entrada als jugadors a prova, Adrián Cosano i a Nico Pandiani, central aquest que milità la passada temporada al CE Premià de Liga Nacional Juvenil, mentre el seu pare s’ho mirava des de la grada (veure foto).

Hagués pogut variar el resultat si en un ràpid contracop local, Domingo Berlanga (massa individualista en les seves accions), hagués sigut entrat un pèl més endins... L’acció es va resoldre amb un llançament directe de falta molt perillós (veure foto) però que l’Espanyol no en va saber treure profit estavellant Domi el seu llançament a la tanca.

En els darrers minuts, Pau envia a còrner un enverinat llançament a manca de cinc minuts pel final evitant el tercer gol visitant, i Jafar en el 90’ realitza una bona jugada personal entrant per la dreta i guanyant línia de fons però finalment la seva passada no arriba a cap destinatari i es perd a còrner que es llença sense conseqüències.
Per tant, victòria dels osonencs davant un Espanyol que va anar de més a menys.



RCD Espanyol: José; Arroyo, Maxi, Eric Bertrand, Ivan Romano; Joan, Víctor; Torito, Javi, Kilian i Mamadou Sylla. Substitució: Pau Belana per Eric Bertrand, m. 39.
2n. temps: Pau; Albarrán, Maxi, Pau Belana, Ivan Romano; Nico, Merino; Moha, Kilian, Domi i Jafar. Substitucions: Casano, Nico Pandiani per Kilian i Maxi, m. 68.

AEC Manlleu: Fran, Moreno, Juanjo, Archi, Muntada, Puchi, Guzmán, Hernández, Fortet, Sala i Ramon Masó.
També van jugar: Youssef, Barragán, Seuma, Barnils, Geli, Baruc, i Adriá
.

Incidències: Encontre amistós disputat ahir tarda en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del conjunt manlleuenc, Edu Fortet, jugador fitxat com a golejador al mercat d’hivern però que en el filial de Raul Longhi no va demostrar gens, motiu pel qual ha tornat a recalar al seu equip de tota la vida, el Manlleu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ay va, que casualidad Pandiani en la grada y su hijo a prueba en el juvenil... Apuesto a que ya esta fichado, y que sera nuestro delantero "ilusionante" porque no vendra otro... En cuanto al juvenil, en mi opinion este año tenemos una delantera bastante mas potente que el año pasado con Mamadou Sylla pero si no estara Miravent el centro del campo me crea muchas dudas.

Anònim ha dit...

jose maria estuve en el partido y me parecio bastante flojos ,la 1 parte aun se jugo algo pera la 2 de pena a mi parecer.
no entiendo como JUAN,KILIAN Y ARROYO no han subido al filial ??? Tu sabes porque??????????gracias

Josep Maria ha dit...

La segunda parte fue muy floja. EN la primera aún se vio algo. Sobre los jugadores no me preguntéis por que yo NO ENTIENDO NADA.
RUFO, CANADELL, ARROYO, MIRAVENT, JOAN, incluso KILIAN, JAFAR, GIL o BONILLA me merecen más crédito en tercera o en segunda B que la mayor parte de fichajes y sobre todo los casos de Irawan, entre otros... y EN EL FILIAL TAMBIÉN 4 o 5 jugadores merecían continuar.
Pero aquí se le ha dado el poder a José Luís García Martínez, brazo derecho de Germán de la Cruz, que a su vez deja en evidéncia a los señores Condal y Collet desautorizándolos (Perarnau) contando con el apoyo de Daniel Sánchez Llibre y hace y deshace con su colaborador antes citado. Deberían de dar explicaciones de por qué se ha hecho esta revolución en el B y por que se ha "castigado" a muchos jugadores del juvenil, (bajas o a repetir curso como malos alumnos, cuando lo han ganado pràcticamente todo). NO HAY MANERA HUMANA de poder entender según criterios deportivos la subida de Irawan por ejemplo, las bajas del juvenil A, los 15 fichajes, etc. Todo es incomprensible y por tanto no puedo dar ninguna explicación. Que la den ellos, que son los responsables de la entidad.
Saludos

Anònim ha dit...

tengo entendido que hay varios juveniles haciendo pretemporada con el B , espero que vuelvan con el juvenil , hablo de Pablo, Aitor , Pau Miravent, no se si hay alguno mas, porque creo que en el campo se echa de menos , no eso no quiero faltar a ningun chaval, un equipo son todos, pero hay chavales que se notan en el campo, Josep Maria me ha llegado que Miravent tenia alguna oferta , no se si eso sera verdad, tu te has enterado de algo? seria una lastima que tambien lo dejaran volar, nunca mas bien dicho




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M