dimarts, 16 d’octubre del 2012

EN EL SEGON TEMPS, SENTÈNCIA L'INFANTIL "A" DAVANT LA DAMM

NOVA SACSEJADA AL FUTBOL BASE AMB LES DECLARACIONS DEL DIRECTIU DESTITUÏT GENÍS VERA A DIARI AS, I A POL.







RCD Espanyol Infantil “A”: 4 – CF Damm: 1

Triomf just i merescut del conjunt d’Alexis Martínez en l’encontre que l’enfrontà dissabte passat a la Damm CF. Tot i que els locals s’avançaren ben ràpidament al transformar una pena màxima, els cervesers donaren momentàniament la sorpresa en empatar l’encontre tot just iniciat el segon temps en la primera oportunitat que disposaren, però els blanc-i-blaus no trigaren gaire en desfer la igualtat en el marcador i sentenciar el partit amb tres gols més adjudicant-se els tres punts en joc.  

El partit es posava coll avall quan el col·legiat Navarro Sáez assenyalava el màxim càstig quan Pol Ruíz entra dins l’àrea a Fode en una de les primeres aproximacions del conjunt espanyolista. Un rigorós penal, que transformà el propi Fode enganyant al porter cerveser. 

El propi Fode estigué a punt de fer el segon quan en jugada individual es marxa del defensor fent-se una autopassada i davant el meta cerveser, envia una vaselina que s’estavella al travesser.  Una centrada de Fode és rematada per Guillem per sobre el travesser.  L’Espanyol intensificava el seu atac buscant el segon. Una pilota recuperada per Usman en zona de tres quarts, acaba amb una centrada passada a la que per ben poc a boca de canó no arriba Mateo al remat llençant-se a la gespa. Mateo penetrant per l’esquerra aconsegueix superar al porter, es queda sense angle per rematar i cedeix enrera per la incorporació de Marc Llinares qui des de la frontal xuta rebutjant amb el peu un defensor dins l’àrea petita.  En les acaballes del primer temps una errada del porter visitant permet escapolir-se a Fode amb la pilota però és entrant dins l’àrea travat; el col·legiat en aquesta ocasió no assenyalà punibilitat en l’acció.

En el segon temps, entren Gaku i Guillem Anglada. L’Espanyol continua manant, però... Als cinc minuts la Damm llença des de la dreta del seu atac un servei de cantonada. La pilota no es refusada en condicions pel meta espanyolista i a boca de canó remata el davanter de la Damm al fons de la porteria blanc-i-blava. Era la primera vegada que els visitants tenien opció de marcar i l’havien aprofitada.

Però no li durà gaire l’alegria al conjunt vermell. Una centrada de Gaku es rematada perfectament de cap per Guillem Anglada en una jugada de bella factura, tornant a posar a l’Espanyol per davant en el marcador. Menys de cinc minuts després, Joel augmentaria l’avantatge dels locals després d’una rematada elevada i creuada. Abans una centrada del propi Joel s’havia passejat sense que ni Fode ni Anglada arribessin a la pilota dins l’àrea per ben poc.

A falta de dotze minuts, més canvis: Entren Héctor i Montoro en el lloc de Johanes i Guillem. Posteriorment Ferran tornarà a sortir en el lloc de Fode.  L’Espanyol és a punt de fer el quart però ni Montoro ni Bernils encerten en el remat en un embolic dins l’àrea en una acció a pilota aturada.

Guillem Anglada estableix el resultat definitiu amb un remat que colpejant al pal dret acaba entrant  dins la porteria dels cervesers. Un xut de Joel creuat se’n va a còrner després de la intervenció del porter. La darrera jugada una arribada perfecta d’Anglada que Ferran Jutgla amb tot a favor remata als núvols. Era l’última acció i coincidí pràcticament ja amb el xiulet del col·legiat assenyalant la fi del partit.    
    



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Yohanes, Marc Bernils, Montoso, Marc Llinares, Alex Cubedo, Ferran, Usman, Fode, Guillem E., i Mateo.
En el segon temps: Gaku, Guillem Anglada, Joel, Héctor. Altre suplent: Alex Vega (p.s.)

CF Damm: Jahir Gómez, Zhenya Haschniy, Pol Ruíz, Genar Fornes, David Sabaté, Daniel Pedrosa, Adrià López, Manuel González, Carlos Gracia, gerard Martínez i Daniel Torrecillas.
Suplents: Guillermo Segarra, Oscar Pulido (p.s.), Carlos Portas, Aleix Díaz, Marc Reinhardt.

Àrbitre: Miguel Ángel Navarro Sáez.

Gols: 1-0: Fode, m. 4; 1-1: Marc Reinhardt, m. 40; 2-1: Guillem Anglada, m.49; 3-1: Joel, m. 53; 4-1: Guillem Anglada, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga a Preferent Infantil, gurp segon, disputat la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.        



CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.E. L'HOSPITALET
124400132
2
C.E. MERCANTIL
104310100
3
U.E. SANT ANDREU
10431083
4
F.C. BARCELONA
93300210
5
R.C.D. ESPANYOL
93300121
6
C.D. SANT GABRIEL
8422042
7
C.F. BADALONA
7421155
8
U.E. SANTS
5412166
9
U.F. BASE JÀBAC i TERRASSA "B"
4411247
10
U.E. VILASSAR MAR
3403156
11
C.F. UNIFACIÓ LLEFIÀ
3403124
12
ESCOLA F. GAVÀ
1301202
13
C.F. DAMM
1401338
14
F.C. SANT CUGAT ESPORT
04004513
15
U.E. SANT ILDEFONS
03003016
16
U.D. CORNELLÀ
04004124




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M