dimarts, 16 d’octubre del 2012

L'ALEVÍ "A" EN RATXA GOLEJADORA (14-1)

JOSÉ LUÍS GARCÍA I CRISTOBAL CASADO, A L'ULL DE L'HURACÀ, DESPRÉS DE LA DARRERA TEMPESTA AL FUTBOL BASE.












RCD Espanyol Aleví “A”: 14 – CF Junior: 1


Amb el Junior, jugava com a davanter, Maurizio Pochettino Grippaldi.

Triomf sense cap tipus de pal·liatius davant el Junior de Sant Cugat, equip en el que milita el fill de Mauricio Pochettino (veure dues darreres fotos de la part superior), en un partit en el que al descans ja guanyaven els espanyolistes per un escandalós 10-1. En el segon temps, els locals afluixaren clarament si no el ritme de joc si al menys l’encert cara a porta davant un rival molt feble, al menys en aquest encontre.

Als dos minuts de joc obrí ja un Espanyol Aleví que ja venia enratxat de guanyat 0-10 a l’Hospitalet. Una paret amb Joel Toledo i Dani, qui finalment retalla i marca el primer.  El Junior tingué un parell de les poques opcions en el llançament d’un lliure directe a càrrec d’Ernest que sortir llepant el travesser.  La més clara d’elles, una errada defensiva espanyolista i Pochettino es plantà sol davant Alejandro, però el meta perico salvà del gol visitant rebutjant amb el peu.

El segon gol fou una jugada de Maxím per l’esquerra amb la passada de la mort per que altre cop Dani marqui a plaer a boca de gol. Es duien 5 minuts i el ritme era força alt.  Dos minuts més tard, Joel Toledo aprofita una bona jugada de Sergi Benitez, per controlar, retallar al defensor i marcar el tercer. El meta visitant Marc evità el quart en aturar un bon llançament de Sergi Benítez.

El porter del Junior fou el jugador més destacat de lluny (malgrat els 14 gols encaixats) i va fer intervencions de mèrit. Una d’elles responent a una rematada de Dani a boca de canó. El quart gol espanyolista fou en el llançament d’un còrner des de l'esquerra, en el que fica molt bé el cap avançant-se Joan Refusta a un metre de la línia de gol. No va finalitzar el primer quart sense un cinquè gol perico marcat per Sergi Benítez d’un tir des de dins l’àrea, que entra en colpejar a la base del pal dret.      

En el segon quart, més del mateix... Al primer minut, l’Espanyol fa el sisè Kilian Cabrero. El davanter espanyolista tornava després d’una greu lesió que el va tenir apartat dels terrenys de joc des del passat abril. En una passada seva per que Adri xutés davant el porter, aquest rebutgés i el refús li anés al seu peu i marqués el 6-0.  Amadou tampoc es va perdre l’ocasió d‘incrementar els seus registres i va fer el setè després de controlar en la frontal, retallar al defensor i xutar un bon tret.      

Adri es objecte d’un clar penal després de driblar per segona vegada dins l’àrea i el col·legiat no ho dubta ni un segon i senyala el punt fatídic. Julen Álvarez el llença per alt i fa el vuitè gol espanyolista.  Sacada de centre de camp, i el CF Junior aconsegueix el seu primer i únic gol en una ràpida jugada amb una bona vaselina.   

Abans del decans, un altre penal comès sobre Adri que el propi jugador espanyolista s’encarregà de transformar enganyant al meta visitant que veu com entra l’esfèrica per la seva dreta. Era el 9-1. Kilian, amb un gran gol, establirà el 10-1 definitiu amb que s’arribà al descans en enviar una gran canonada a l’escaire de la porta del Júnior.
En el darrer minut una gran jugada d’Adri controlant al mig camp en un contracop, passada en profunditat perfecta per  Kilian qui remata tal com li ver la pilota una canonada com en l’anterior jugada, però aquest cop aconsegueix rebutjar el porter i avançant-se sota pals el defensa Nicolàs evita la rematada de Pol.  

En el tercer quart li costà força més al quadre local perforar la porteria del seu rival. Ocasions no en faltaren... Jugada individual de Joel F. superant dos rivals i tir creuat, centrada de Dani amb rematada de cap de Kilian per sobre el travesser, un remat de cap de Maxím en una centrada des de l’esquerra que atura bé el porter,  un servei de cantonada executat per Dani que remata de cap Maxím, creuat i desviat, un llançament llunyà de Sergi Benitez que rebutja el porter a còrner, o una passada de la mort de Kilian que Maxím a boca de gol no pot superar al meta del Junior, salvant de nou al seu equip.

Fins que el col·legiat aprecià unes mans d’un defensor a un xut de Dani Villahermosa. El penal (tercer en el partit), l’executà el propi migcampista fent l’11-1. El Junior ho intentà amb un xut de Gonzálbez bombejat que atura sense problemes el meta Ángel.
Abans de la finalització del tercer quart, Kilian guanya línia de fons, passada de la mort per Maxim que remata malament i Julen Álvarez, recollint el refús, marca de xut ras. Encara hi hauria temps pel tretzè gol local quan Julen Álvarez finalitza una jugada amb un potent xut.

El darrer quart fou el més fluix lògicament.  Joel Toledo estigué a punt de fer el catorzè gol però no va ser materialitzar una doble ocasió aturant bé el porter per dues vegades. Tampoc a l’altre àrea Pochettino va saber anotar després de dues rematades. La primera aturada per Angel que rebutja i li cau al propi Maurizio Pochettino el refús enviant la bola als núvols.  Tampoc va estar encertat Adri (i ja es estrany...) després d’una bona jugada de Joel Toledo amb passada de la mort pel dorsal deu espanyolista que tot sol estavella la bola al cos del porter. Si que minuts després des de la frontal Adri marcaria el darrer gol d’un xut ras i ajustat.  Les darreres  ocasions per Joel (a còrner el meta visitant) i altre cop Joel amb un xut que l’efecte òptic va semblar per a molts que la bola havia acabat entrant, però va sortir fora ajustada a la xarxa exterior.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Alejandro; Sergi, Joan,  Joel Bañuls; Dani; Joel Toledo i Maxim.
2n. quart: Alejandro; Amadou, Julen Álvarez, Soto; Pol, Adri; i Kilian.
3r. quart: Ángel; Sergi, Julen, Joel Bañuls; Dani; Kilian i Maxim.
darrer quart: Ángel; Amadou, Joan, Soto, Pol,  Adri, i Joel Toledo.

CF Junior : Marc Boix, Oriol Faus, Lucas Carreter, Arnau Ventura, Maurizio Pochettino, Nicolás Van-Rion, Ernest López.
També: Pau Víctor, Marc Lloangarriu  i Daniel Gonzálbez.

Àrbitre: Santiago Domínguez Mateo. Va amonestar al tècnic espanyolista Carles Martínez Novell, m. 14.

Gols: 1-0: Dani, m. 2; 2-0: Dani, m.5; 3-0: Joel Toledo, m. 7; 4-0: Joan, m. 11; Sergi Benitez, m. 13; 6-0: Kilian, m. 16; 7-0: Amadou, m. 19; 8-0: Julen Álvarez (pen.), m.24; 8-1: Pau Víctor, m. 25; 9-1: Adri (pen.), m. 26; 10-1: Kilian, m. 27; 11-1: Dani, (pen), m 41; 12-1: Julen Álvarez, m.44;  13-1: Julen Álvarez, m. 45; 14-1: Adri, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del grup primer de Primera Divisió Aleví, disputat dissabte a la tarda a un dels quadrants del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Mauricio Pochettino des de la banda, mirava les evolucions del seu fill en les files del Júnior.






CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.


CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
93300371
2
R.C.D. ESPANYOL
93300311
3
U.D. CORNELLÀ "B"
943011810
4
C.F. DAMM "B"
73210125
5
C. GIMNÀSTIC MANRESA
73210115
6
C.F. IGUALADA
64202714
7
C.F. JUNIOR
642021223
8
E.C. GRANOLLERS "B"
4311198
9
U.E. SANT ANDREU "B"
4311176
10
C.E. L'HOSPITALET
44112316
11
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
441121239
12
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
3210176
13
C.D. SANT GABRIEL "B"
34103913
14
F.C. SANT CUGAT ESPORT
2302147
15
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
03003213
16
C.E. EUROPA
04004216



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M