diumenge, 14 d’octubre del 2012

TRIOMF DEL FILIAL DAVANT EL CUER YECLANO (3-0)











RCD Espanyol “B”: 3 – Yeclano Deportivo: 0

L’Espanyol B ha vençut al cuer del grup tercer de Segona Divisió B en un partit en el que ha estat clarament superior però que no li ha sigut tant fàcil d’adjudicar-se els tres punts en joc com el marcador final ha mostrat. Després d’un fluix primer temps en el que els locals han gaudit d’algunes ocasions per desfer l’empat, ha sigut en una polèmica jugada en la que el col·legiat ha beneficiat als espanyolistes assenyalant penal per una falta centímetres abans d’entrar a l’àrea i que a més a dut aparellada la cartolina vermella del jugador murcià.

Llavors amb el marcador a favor, i amb més espais, l’Espanyol B ha sigut infinitament superior al seu rival i ha aconseguit perforar la porta murciana en dues ocasions més. Al final, malgrat la jugada polèmica (que lògicament ha influït i força), l’Espanyol ha sigut just guanyador del partit per ocasions i joc davant un Yeclano que ha mostrat les seves carències i el lloc que ocupa a la classificació.

Tot i no fer un bon partit en el seu primer temps, els de Longhi han trepitjat més àrea que el rival i han tingut algunes jugades de perill per avançar-se en el marcador. Als nou minuts, mentre Pino reclamava una caiguda dins l’àrea, la jugada continua i la pilota li cau a la frontal a Merchán qui envia un bon tret que rebutja en una gran intervenció Alberto.  L’Espanyol B penetrava fàcilment per banda dreta on Víctor Armero (sens dubta el jugador amb més projecció d’aquest equip) arribava fins la cuina en varies ocasions guanyant línia de fons. En una d’elles Jorge xutà fora, en altre acció foren reclamades unes clares mans de Claudio en lluita amb Armero, que el col·legiat no ha vist (18’).

No trobava la manera l’equip de Raul Longhi d’aconseguir un futbol fluid i arribar amb claredat a l’àrea visitant. De tant en tant, Armero deixava la seva emprenta com en un tret molt potent (31’) que obligà al meta visitant altre cop a intervenir amb molt encert.  Una penetració per l’altre banda a càrrec de l’uruguaià Jorge acaba amb una passada de la mort que talla Chino evitant el remat de Pino.  Una de les més clares ocasions del primer període fou una centrada de Merchán (bon partit) que Pino remata molt bé de cap i es llueix Alberto traient una mà providencial. La darrera incursió d’Armero acabarà sent avortada per un defensor i la centrada no arribarà al destí desitjat.

En el segon temps, l’Espanyol B sortí més endollat. Als cinc minuts, a un centre de Jorge falla el defensor murcià i tampoc Pino encerta a connectar amb la bola quan estava sol i només calia tocar-la.  Molt bona la jugada d’Armero retallant i desfent-se d’un rival, de dos, i finalment en la frontal més centrat, envia un xut ras que surt a un pam del pal esquer de la porta del Yeclano.   

Longhi ha efectuat un doble canvi donant entrada a Elton (altre cop ha començat a la banqueta) i Cubillas, en lloc de Paul Quaye (de postergat a titular en un vist i no vist) i Jorge que instants abans ja havia vist la clàssica cartolina per simular penal... No és ja la primera...

Al minut 61, la jugada polèmica. Acció al primer toc dels espanyolistes amb una bona paret entre Merchán i Pino, en la que l’ex del Castilla en el seu intent d’entrar a l’àrea tot sol, es entrat en falta per Keko tot just abans de trepitjar-la. Cartolina vermella justa, però els murcians protesten i molt ja que la falta considerada dins l’àrea murciana pel col·legiat, fou fora d’ella. Les protestes només serveixen per allargar més que es faci efectiu el llançament, fins que Antonio Pino, bé, enganyant i llençant ras a l’esquerra marca el primer gol espanyolista.

El conjunt del Ieclà amb un home menys i per sota en el marcador s’ha vingut avall clarament. Menys de deu minuts després l’Espanyol sentenciaria amb un segon gol quan Elton desborda per banda esquerra i col·loca un centre precís per que Cubillas tot sol dins l’àrea, marqui a plaer el segon de xut ras.

Amb el tercer canvi (Morant per Armero) s’ha quedat el fins fa poc capità Carles Clerc sense jugar. El partit ha anat exhaurint els seus darrers minuts amb tot decidit fins que el brasiler Elton Martins rebent de Merchán, ha penetrat per l’esquerra i dins l’àrea ha afusellat Alberto d’un bon xut, marcant a dos minuts del final el tercer gol que arrodonia el marcador final.   



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, De Amo, Lobato, Seguín; Fran Miranda, Paul Quaye; Armero, Merchán, Jorge; i Pino.
Substitucions: Elton per Paul Quaye i Cubillas per Jorge, m. 59; Morant per Armero, m. 79. Altres suplents: Edgar (p.s.) i Clerc.

Yeclano Deportivo: Alberto, Abel Benita, Claudio, Chino, José Ramón, Matas, Micki, Keko, Román, Ayo i David.
Substitucions: Tonete per Roman, m. 69; Agus per Matas, m. 77; Kum per Ayo, m. 84. Altres suplents: Fran (p.s.) i Gonzalo.

Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo de la delegació de La Rioja, assistit en bandes per José Ramón Ochoa Ruíz de las Heras i Enrique Corrales Santamaría. Ha mostrat cartolines grogues a Chino, m.28,  David, m. 36 i Claudio, m. 44 per part visitant, i a Jorge, m. 55 i a Fran Miranda, m. 64 per part local. Ha expulsat amb vermella directa al visitant Keko, m. 61.

Gols: 1-0: Pino (pen.), m. 63; 2-0: Cubillas, m. 71; 3-1: Elton, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de lliga a Segona Divisió B, disputat al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. A la llotja, el President de la Junta Gestora i segon màxim accionista, Ramon Condal (veure foto). Fran Miranda altre cop ha sigut el capità espanyolista, mentre que Chino, ho ha sigut per part visitant. Temperatura força elevada, amb un sol de justícia a Sant Adrià del Besós aquest migdia.   


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
HURACÁN VALENCIA C.F.
2210640144
2
C.D. OLÍMPIC
211063172
3
C.E. L'HOSPITALET
199540208
4
U.D. LEVANTE "B"
179522159
5
C.D. ALCOYANO
1710523139
6
R.C.D. ESPANYOL "B"
1710523118
7
ONTINYENT C.F.
1510433911
8
A.E. PRAT
1410424118
9
U.E. LLAGOSTERA
13103431412
10
C.F. REUS DEPORTIU
11103251010
11
U.E. SANT ANDREU
1110253911
12
VILLARREAL C.F. "B"
119324912
13
C.E. CONSTÀNCIA
101024478
14
C.D. ATLÉTICO BALEARES
10924367
15
C.F. BADALONA
10924367
16
R.C.D. MALLORCA "B"
9816166
17
C.D. BINISSALEM
99234411
18
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
78143810
19
VALENCIA C.F. MESTALLA 
7101451021
20
ORIHUELA C.F.
6806258
21
YECLANO DEPORTIVO
510127719
 
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena victoria del B, aunque a mi siuge sin gustarme el juego del equipo. Y cada vez queda más claro que jugadores de los nuevos fichajes si son validos, como bien apunta Josep Maria, Armero es uno de ellos. Por cierto, no veo ningun mensaje de los "anti filial", supongo que sera porque hemos ganado...

Anònim ha dit...

La gente que dices antifilial solo decimos que con el juvenil A del año pasado mas 3 o 4 jugadores consagrados de segunda a o b, bien pagados estariamos en la misma posición que el actual equipo o mejor. Ventajistas que sois coño....y ademas con lo que cobran estos 15 jugadores de nueva incorporación al menos que consigan meterse en el play off de ascenso.....que menos.

Anònim ha dit...

Me gustaria saber esos dos representantes que dice Sr. Genis que han traido a los 17 jugadores. con Nombre y Apellidos,

Anònim ha dit...

Como se os ve el plumero a estos 4 lameculos como el del primer comentario. Se ve que tu quieres muy poquito a la autentica pedrera, a los nanos que de verdad han mamado espanyol y han crecido en sant adria. Te importa mas ganar a cualquier precio con 17 jugadores foraneos de 24 años a ver jugar a todo un filial made in la Dani Jarque. Que pena amigo. Prefiero un millon de veces quedar el 15 con jugadores "nuestros" como blazquez darder rufo pau gaby gil etcetc a ver a los que hay ahora y quedar el 6. Se ve con quien te mueves compañero.

Josep Maria ha dit...

Se comenta en los círculos de la Dani Jarque, que ambos representantes, uno es de Madrid (un tal Calderón) y otro de Cádiz. Pero aquí cada uno cuenta lo suyo y esto ya es insufrible. En cuanto al tema del B, este es nuestro filial nos guste o no. El problema és que esta línea política que se ha marcado en el futbol base dudo que sea la más adecuada y por tanto comprendo a quienes no se identifiquen claramente con este equipo. Otra cosa diferente es quienes pretendan ajustar cuentas pendientes o pasadas aprovechando el momento o en los malos resultados... Los jugadores que hay lo intentan hacer lo mejor que saben y en todo caso no es la culpa de ellos, si no de quién manda en el futbol base y de la política que se ha llevado a cabo.

En un filial ha de haber de todo; jugadores que repitan de la pasada temporada, jugadores que promocionen del juvenil, fichajes unos cuantos y incluso algún que otro "veterano" para apuntalar el equipo y dar experiéncia al resto de los jugadores. O todos muy jóvenes o todos muy mayores (siempre entendiendo por mayores en comparación con las edades habituales en un filial) es sinónimo a la larga de fracaso. El problema ya viene de cuando se compra la plaza de 2aB. Se invierte dinero, pues a asegurar la categoria para no hacer el ridículo de perderla habiendo pagado. El resto, ya lo sabe todo el mundo. José Luis García Martínez, Germán de la Cruz, etc. por un lado, Longhi, Pochettino, Planes por otro, Morales, Escribano y los señores Vera por otro, la prensa por aquí, la prensa por allí desvelando todas las intimidades. Los representantes revoloteando como buitres. Mientras, la afición desmoralizada no tiene otro pensamiento que esta pesadilla se acabe de una vez, que se vayan todos de una puñetera vez, y que venga alguien honrado y decente, que tenga un mínimo de coheréncia y criterio y que de nuevo el futbol base sea noticia por sus éxitos deportivos, por los jugadores prometedores que asciendan y triunfen en el primer equipo y no por todas las polémicas, vergüenzas, amenazas, escándolos y demás dimes y diretes que son noticia habitual cada día dentro del futbol base...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M