dimecres, 17 d’octubre del 2012

GOLEJADA DEL FEMENÍ "C" (4-0).
LES ESPANYOLISTES JA SON PRIMERES I AMB UN PARTIT MENYS






 
 
RCD Espanyol Femení “C”: 4 – Parroquial Sta. Eugènia CF: 0


Líders i amb un partit menys!.

El Femení “C” espanyolista va sumar tres nous punts en el seu compromís davant el CF Parroquial Sta. Eugènia. L’equip de Xavi Cereijo no va fer un dels seus millors partits (millor en el segon temps) davant un rival que pressionà força. Nerea va obrir el camí del triomf, però no va ser fins el segon temps en el que les espanyolistes van pogué decantar la balança al seu favor amb tres gols més. Les espanyolistes encapçalen la classificació amb un partit menys disputat (davant Sant Cugat de la segona jornada suspès per la pluja). Diumenge a les 12:00 es desplacen a la Terra Ferma per enfrontar-se al CF Pardiñas

L’equip perico no va completar un bon primer temps. Li va costar força donar-li l’adequada circulació a la pilota, i la pressió de les gironines es va veure palesa quan moltes estones les locals eren incapaces de travessar el mig camp. Amb tot, el conjunt perico no passar cap tipus d’angunies, i un cop es va avançar en el marcador el partit de manera progressiva es va anar decantant cap a la superioritat tècnica de les locals.

La primera acció de perill va ser per les visitants amb un xut llunyà que se li escapa a Paula, sense que la jugada tingués majors conseqüències que el propi ensurt. L’Espanyol va avançar-se en el marcador quan a l’equador del primer temps, Nerea es va marxar sola penetrant a l’àrea de càstig i davant la meta del Santa Eugènia va definir molt bé amb un remat ras.

Les espanyolistes van controlar un xic més en aquest darrer tram del primer temps i inclòs van gaudir d’algunes ocasions com una recuperació d’Eule en una indecisió defensiva que va enviar una passada de la mort enrera per Nerea, però aquest cop la davantera espanyolista no va estar prou encertada i la seva rematada va sortir rasa, fregant el pal dret. Judith Fresquet també va tenir una bona opció en el llançament d’un cop franc directe escorat a la dreta, que va rebutjar la portera junt al pal esquer. La darrera ocasió del primer temps va ser per les visitants en el llançament d’un servei de cantonada que es va passejar per l’àrea espanyolista amb força perill sense que cap rematadora del Santa Eugènia aconseguís rematar.

En el segon temps, l’Espanyol va marcar el segon en un gol olímpic a càrrec de Judith Fresquet. La migcampista espanyolista va executar un còrner des de l’esquerra de l’atac perico i amb la col·laboració de les gironines que van pecar de passivitat en la jugada, l’esfèrica va acabar entrant dins. Marina Benete va fer el tercer després d’una segona rematada espanyolista a porta després d’un refús de la meta visitant. L’Espanyol ja tenia encarrilat un partit que acabaria amb domini espanyolista i  amb un quart i darrer gol obra de Laura Casanova, en sortejar la sortida de la portera visitant i marcar. El conjunt gironí va tenir opció de reduir diferències en una jugada en la que el refús amb el peu de Paula va quedar excessivament curt, i les grogues van avançar acabant l’acció amb un xut alt per sobre la porteria espanyolista.    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula; Aida, Tània, Chari, Georgina; Judith, Eva;  Andrea Gómez, Eule, Marina; i  Nerea Gómez.
Substitucions: Esther Sánchez per Marina; Laura i Anna Pascual per Eva i Andrea Gómez; Marta i Marina per Aida i Tània.

Parroquial Sta. Eugènia: Neus Carreras, Anna Arnau, Núria Roura, Carla Plenacosta, Mireia Masferrer, Anna Hernández, Lilian Janeth, Maria Carmen, Anna Llaona, Sonia Noell i Maria Alba.
Suplents: Júlia Capdevila, Núria Bellido, Isaura Orra, Lídia Fontarosa i Jennifer Arasil.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas assistit en bandes per Pol Santoro Domínguez i Aitor Vega Sánchez. Va mostrar cartolina groga a Georgina, m. 63 per par espanyolista i a les visitants Anna Llaona, m. 62 i Carla Plenacosta, m. 79, així com al tècnic del Parroquial Santa Eugènia, Josep Llaona.  

Gols: 1-0: Nerea Gómez, m. 22; 2-0: Judith, m. 58; 3-0: Marina, m. 63; 4-0: Laura, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga de Preferent Femení, disputat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El segon temps es jugà amb il·luminació artificial.       



CATEGORIA PREFERENT FEMENINA.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "C"
93300102
2
C.F. SANTPEDOR
94301138
3
U.E. ATLÈTIC PRAT
84220145
4
S.E. AEM
74211117
5
ESCOLA ESP. GUINEUETA C.F.
74211106
6
C.F. PARDINYES
7421187
6
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
7421187
8
C.E. EUROPA
7421155
9
C.F. IGUALADA
64202123
10
C. BELLAVISTA MILAN
64202914
11
U.D. SANT QUIRZE BESORA
44112911
12
CF. PARROQUIAL STA. EUGENIA
4411269
13
A.E. LA SALLE PREMIÀ
34103819
14
FUND. ESP. ATL. VILAFRANCA
14013812
15
F.C. SANT CUGAT ESPORT
1301259
16
C.F. At. RIUDEPERES
14013921




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M