dijous, 15 de novembre del 2012

DERROTA DE L'INFANTIL "B" FEMENÍ
DAVANT EL C.E. SABADELL (2-4)

RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – CE Sabadell FC “A”: 4

Segona derrota consecutiva del quadre espanyolista, aquest cop davant un CE Sabadell també de segon any. Si a la jornada anterior va ser  l’Infantil A espanyolista qui va donar bona compta del Infantil B arlequinat (6-1), en aquesta ocasió les vallesanes van derrotar a les blanc-i-blaves en un partit que ja es va posar coll amunt ràpidament tot i l’empat de les espanyolistes a meitat del primer quart. La diferència assolida per les arlequinades 1-4 en el segon quart va fer inútil qualsevol intent de remuntada de les espanyolistes, que ara mateix son cinquenes a la classificació.

RCD Espanyol: Lucía Álvarez, María Molina, Carla Sánchez, Claudia Pina, Paula Martínez, Andrea Ferrer, i Aida Illas.
També: Blanca Osorio, Julia Manrique, Neus Bravo, Míriam Jiménez, Paula Torrella i Sabina Palacios.

CE Sabadell: Delia Zambrano, Laura Carrasco, Marina Gragera, Rosario Márquez, Ainoa Segura, Míriam Martín i Mar Serracanta.
També: Paola Zambrano, Ainhoa Alcuten i Ana Hernández.

Àrbitre: Anna Toneu Domenech. Va amonestar al tècnic espanyolista Alex Moreno, m. 28.

Gols: 0-1: Ainoa Segura, m. 7; 1-1: Claudia Pina, m. 9; 1-2: Marina Gragera, m. 12; 1-3: Ana Hernández, m. 24; 1-4: Rosario Márquez, m. 26; 2-4: Carla Sánchez, m.42.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga al grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el passat diumenge a primeres hores del matí (09:30), amb ambient fresc, cel cobert amb alguna feble precipitació a l’inici, amb clarianes posteriors.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.