diumenge, 11 de novembre del 2012

L'ESPANYOL S'ENFONSA EN LA MISÈRIA (0-3)


 
 
RCD Espanyol: 0 – C.At. Osasuna: 3

 
Derrota sense pal·liatius la que ha sofert el RCD Espanyol en un partit que tenia que ser el rellançament definitiu de l’equip deixant un rival ben lluny a la classificació. Osasuna ha acabat enduent-se els punts i ha ridiculitzat a un equip, el de Pochettino que ha tocat fons jugant un dels pitjors encontres des de bastant de temps. El tècnic ha escoltat per primer cop avui, els crists d’una part de l’afició que demana ja clarament el seu cap. Cap altre entrenador a l’Espanyol hagués sobreviscut als resultats tant lamentables que està obtenint el de Murphy, amb un equip instal·lat durant moltes jornades en llocs de descens i sense solucions a curt termini que permetin veure la llum després del túnel.
 
Un Pochettino que ha alineat un onze ben curiós amb Forlín, Cristian Gómez al mig del camp amb Verdú i Víctor Sánchez enganxats a banda. Stuani força desencertat com tot l’equip ha sortit d’inici en la punta d’atac.  El principi ja ha deixat forces males sensacions. Osasuna ha dominat i ha arribat amb perill dues vegades a l’àrea espanyolista. En aquests primers instants funcionà la connexió Sergio García-Verdú tant aviat com es tragué de sobre l’Espanyol el domini inicial navarrès.  Als set minuts còrner en curt tret per Verdú per S. García qui li torna, però el xut del de l’Eixample és aturat pel meta Andrés. Una bona acció de Sergio García per banda dreta acabarà amb una centrada rebutjada per un defensor en planxa. Una acció de Víctor Álvarez per l’esquerra acaba amb un passada a Sergio García que remata malament desviat.
 
Però després dels trets de fogueig dels espanyolistes, serà Osasuna qui si dispari amb bala. La primera d’elles es a punt de perforar la porteria espanyolista quan una centrada de Damià acaba sent rematada de cap per Kike Sola, salvant amb una mà prodigiosa Cristian Álvarez enviant a còrner. Era el primer avís dels navarresos.
 
Només dos minuts després donaria inici  l’autèntic calvari dels blanc-i-blaus. Sisi remata estavellant l’esfèrica en un defensor espanyolista i el rebuig li cau franc a Cejudo,  qui a plaer afusella a Cristian al bell mig de l’àrea. 0-1 i el partit es posava coll amunt. A més es donava la circumstància que el gol navarrès arribava en el ”minut Jarque” amb els aplaudiments de la grada que persistiren fins el 22 malgrat encaixar el gol.
 
Un llançament de falta a càrrec de Verdú és rematat per Forlín desviat. Poc després seria el quadre navarrès qui tindria similar ocasió amb falta penjada per Armenteros que remata de cap  Raoul Loe desviat.  Només en els deu darrers minuts del primer temps l’Espanyol intentaria posar setge a la porteria d’Andrés disposant de varies jugades d’atac. Primer Stuani no encerta tocar l’esfèrica junt al pal després d’un centre de Sergio que Victor Sánchez remata forçat. Posteriorment  Stuani remata de cap a la xarxa exterior de la porteria navarresa després d’un bona enviament de Verdú. La darrera, tres minuts abans del descans, una bona pilota de Forlín per Víctor Sánchez qui dona la passada per que Verdú remati de primera fora a la dreta.
 
En el segon temps surt Simao per Forlín. Als onze minuts el segon i definitiu canvi ja que el tècnic tan sols n’ha fet dues de substitucions. Entrarà Longo per Cristian Gómez.  Aquests minuts serien de domini espanyolista tancant al seu rival. Raul incorporat a l’atac passa per Verdú qui centra per que Samuele Longo remati de cap estavellant l’esfèrica al pal dret. Minuts després en jugada d’atac del quadre perico, Verdú rep de Simao en la frontal i amb forat, remata un tret ras que s’estavella a la base del pal esquerre i no entra. Aquesta jugada ha pogut ser la clau del partit...
 
Per que un parell de minuts després, Osasuna en un ràpid contracop ha destrossat el sistema defensiu espanyolista habilitant Cejudo per Kike Sola que tot sol s’ha marxat sol cap a l’àrea, ha regatejat a Colotto, ha sortejat a Cristian i ha marcat a plaer. Era el 0-2 i la grada començava a esclatar.  La Curva exhibeix dues  pancartes “Un club de Tots” “Un President de Tots”. Mendilibar efectua dos canvis. Els minuts comencen ja a passar com una exhalació davant un Espanyol ja tocat i enfonsat.
 
El meta visitant arriba abans que un molt lent Stuani a un passi en profunditat a l’uruguaià.  Instants després en ple desgavell dels espanyolistes, Osasuna feia el tercer. Omwu rebent d’Armenteros afusella a Cristian que  no pot impedir amb la seva sortida a la desesperada, que caigui el tercer.
 
Aquest gol fa que bona part del públic comenci lentament a abandonar l’estadi. Esclata la Curva amb crits “Estamos hasta los huevos” i crits recordant la figura de Raul Tamudo com a crit de guerra contra el Consell per la defenestració del 23. Mendilibar efectua la darrera substitució donant entrada a Torres per Armenteros.  
 
El quart gol estigué a punt de convertir-se en realitat. Omwu se’n va tot sol i davant Cristian creua en excés l’esfèrica sortint fora a l’esquerra de la porta espanyolista. Més crits aquest cop “Esta camiseta no os la mereceis”...  I sort que Víctor Álvarez molt oportú i a un parell de pams de la línia de gol evita el quart altre cop en rematada d’Omwu que ja duia el camí de la porteria espanyolista en ple desgavell dels de Pochettino.
 
En els darrers minuts ho intentà Longo, però en aquest partit res li ha sortit als jugadors espanyolistes. Tres minuts d’afegit, d’un autèntic suplici, un agonia sense cap tipus d’esperança fins que el col·legiat extremeny ha xiulat la fi del partit. Llavors més crists contra el Consell, contra Pochettino des de varis sectors de la grada,  i contra un equip que no ha donat la talla avui i que ara mateix ofereix unes molt negres perspectives de futur després d’un pèssim inici de lliga. I recordem, que  si no hi ha diners, no hi haurà fitxatges. De moment cap candidat assegura el que l’entitat necessita: Diners per fitxar i reforçar una plantilla totalment insuficient amb un tècnic que és dels més ben pagats de la 1a. Divisió i que no demostra en absolut poder gestionar amb solvència aquesta difícil conjuntura que clarament ja l’ha superat sense cap argument, més que aferrar-se a un contracte milionari i esperar una reacció de l’equip que ara per ara després del que avui tots hem vist, sembla una autèntica quimera...     
 
     
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Raúl Rodríguez, Colotto, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Víctor Sánchez, Cristian Gómez, Verdú; Sergio García i Stuani.
Substitucions: Simao per Forlín, m. 46; Longo per Cristian Gómez, m. 56.
 
At. Osasuna: Andrés, M. Flaño, Kike Sola, Armenteros, Sisi, Arribas, Cejudo, Nano, Timor, Raoul Loe, i Damià.
Substitucions: Oller per Cejudo, m.64; Omwu per Kike Sola, m. 67; Roberto Torres per Armenteros, m. 80.
 
Àrbitre: Jesús Gil Manzano del comitè territorial extremeny, amb Luis Cote Sáez i Ángel Nevado Rodríguez com a jutges assistents.  Ha mostrat cartolines grogues a Timor, m. 17, Stuani, m. 21, Armenteros, m. 31, Damià, m.47, Arribas, m. 71 i Héctor Moreno, m. 87.
 
Gols: Cejudo, m. 21; 0-2: Kike Sola, m. 63; 0-3: Manu Omwu, m. 77.
 
Incidències: Encontre corresponent a la onzena jornada de lliga a Primera Divisió, disputat en l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat amb la presència de 20.523 espectadors. Als voltants de l’Estadi hi ha hagut punts de difusió de les diverses candidatures a la presidència del RCD Espanyol. Partit jugat amb il·luminació artificial,  amb temperatura suau, ambient xafogós més propi d’octubre que de novembre.      
 
 


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Amat torna i salvans de aquet desastre. Esto es un coladero

Anònim ha dit...

Viva pochettino y toda su manada . Es el mejor entrenador de primera y de la historia de nuestro club juajuajuajuajuajuajuajua. Vete yaaaaaaa con tus pijamas y no vuelvas a pisar terreno perico nunca mais.

Anònim ha dit...


El peor partido que hemos tenido en el nuevo estadio sin ningun tipo de dudas, mucho peor que el 0-4 del Racing de Santander, si Pochettino realmente quisiera a nuestro club ya habria dimitido, pero no, y va a seguir con sus estadisticas para ser el peor entrenador de nuestra historia y quien nos vuelva a mandar a 2ª después de 20 años.

Anònim ha dit...

Si després d'ahir Pochettino segueix sent l'entrenador de l'Espanyol, només és perquè no hi ha diners per a pagar la seva liquidació i encara menys per a pagar el contracte d'un nou entrenador que a més durant el mercat d'hivern exigiria tres o quatre homes nous.
Quan hom veu un "inútil" com Stuani jugant de titular ja es pot fer una idea del tràgic moment que està passant l'Espanyol. Al seu costat l'estàtic Uche era el rei de la mobilitat.
Totalment fora de lloc els crits finals de Collet dimissió ja que aleshores podríem preguntar-nos per què Oliveró o Escuer no baixaven a rematar els còrners. Veig molt malament el futur del club.

Príncep

Anònim ha dit...

Si després d'ahir Pochettino segueix sent l'entrenador de l'Espanyol, només és perquè no hi ha diners per a pagar la seva liquidació i encara menys per a pagar el contracte d'un nou entrenador que a més durant el mercat d'hivern exigiria tres o quatre homes nous.
Quan hom veu un "inútil" com Stuani jugant de titular ja es pot fer una idea del tràgic moment que està passant l'Espanyol. Al seu costat l'estàtic Uche era el rei de la mobilitat.
Totalment fora de lloc els crits finals de Collet dimissió ja que aleshores podríem preguntar-nos per què Oliveró o Escuer no baixaven a rematar els còrners. Veig molt malament el futur del club.

Príncep

Anònim ha dit...

Collet dimisio !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Princep, doncs si no hi han diners que els de les plusvalues, tornin els diners al club mitjançant la rescissió de Pochettino i tambe Planes, no podem perdre ni un minut més si no anirem de cap a segona, ja ens va passar amb Novoa que varem esperar massa per fer-lo fora i vam baixar a segona.

Josep Maria ha dit...

Crec que l'únic que fins ara ha salvat a Pochettino era una possible reacció de l'equip (ja clarament això se n'ha anat en orris amb la dura derrota davant Osasuna)i el tema com bé apunta Princep, econòmic del seu contracte. Però també cal valorar qui el substitueix (que no sigui pijot el remei que la malaltia, oi senyor Condal encara President?). No sigui que trobin un "Mané" de torn... Jo en la meva opinió crec ja que des del partit davant l'Atlético de Madrid ja s'havia d'haver prescindit de Pochettino. Cal un canvi ja també a la banqueta. Ja no dona més de si aixó. Però el "vil metal"... mana. Ufff! les plusvàlues.... la madre del cordero, que diu la dita castellana...

A veure que passa avui... Aquest club et sorprèn cada dia que passa i inclòs crec que si ho possa fàcil Pochettino, Collet se'l carregarà per donar un cop (electoral) a la taula per demostrar que com a futur president no li tremola el pols a l'hora de prendre decissions. Ara si Pochettino no es baixa del burro a l'hora de demanar el seu contracte, serà decisió de la nova junta, l'encapçali qui l'encapçali i naturalment després del que succeeixi a Valencia, es clar.

Al futbol manen els resultats. Si per aquelles coses del futbol capriciós, tinguérem sis punts més, ni hagués hagut eleccions, ni dimissions, ni res. Tot continuaria igual amb la mateixa dolenta gestió. Els resultats ho tapen tot.

Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M