dimecres, 14 de novembre del 2012

GRAN GOLEJADA DE L'ALEVÍ "B" (11-0)










RCD Espanyol Aleví “B”:  11 -  UE Vilassar Mar “A”: 0


Gran golejada la que va infringir l’Aleví B espanyolista a la UE Vilassar en partit corresponent a la vuitena jornada disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte. Res feia pensar després d’un primer quart en el que tot i algunes ocasions dels locals, el resultat d’empat a zero imperava en el marcador, que acabarien els de Xavi Manzano guanyant tant clarament amb un resultat amb dos guarismes.  

Per que el primer període fou molt més igualat, amb domini espanyolista, però sense que quedés reflectit en el marcador. Ocasions per Nil amb un xut fort que rebutjà el meta vilasanenc, ocasió també per Nil amb una vaselina que per poc surt per sobre el travesser, o una centrada de Nil per Jordi que remata obligant a lluir-se al meta rebutjant. Els visitants van gaudir d’una bona ocasió amb un xut llunyà que va rebutjar en curt Iker, allunyant finalment un defensor.

En el segon quart arribarien els gols. Avisaria Aye amb un xut creuat fora a l’esquerra. Obriria la llauna l’Espanyol amb un xut d’Aye Diop que rebutja el meta visitant i la bola li queda morta a Julen Álvarez qui no perdona i marca a plaer. Dos minuts després encarrilaria l’encontre el quadre espanyolista al rematar a l’esquerra de la porta vilasanenca el mitja punta Rubén Quintanilla després de rebre una passada des de la dreta a càrrec d’Aye.  El tercer arribaria després d’una molt bona tasca en la pressió a càrrec d’Aye Diop que una i altre vegada insisteix pressionant al meta i aquest acaba allunyant la bola traient-se-la de sobre com pot i l’agafa Rubén, qui marca a boca de gol amb un precís remat.

Aye Diop tindria en les seves botes el quart, en una acció amb doble rematada, rebutjant primer el meta i enviant per sobre el travesser en segona instància. El quart gol espanyolista arribaria després d’una molt bona acció individual del lateral Dereck, sortejant a dos rivals i marcant de xut creuat. El cinquè fou obra d’Aye en rebre de Rubén. El davanter centre espanyolista marca rematant de primera amb un xut ras. Faria Aye el sisè un parell de minuts abans de marxar-se els equips als vestidors, quan rep sol un enviament des de banda esquerra, i marcant a plaer.  Lucas Pariente tingué el setè en una rematada creuada que sortí desviada a la dreta.

En el tercer quart l’Espanyol continuaria cercant augmentar el compte golejador tot i que el marcador tan sols es mouria en una ocasió, al primer minut quan Nil d’un gran xut allotgés l’esfèrica dins la porteria vilasanenca.  Al quadre del Maresme se l’hi anul·lar un gol per situació antireglamentària.  Els blanc-i-blaus disposarien d’ocasions com un xut ben dirigit a càrrec d’Oscar que seria aturat pel porter, un xut al travesser en un llançament des de la frontal, o una rematada de cap de Jordi desviada. En altre acció el propi Jordi retalla a un rival i deixa anar altre xut que es torna a estavellar al travesser. Finalment, una passada de Nil per Jordi acaba amb un bon tret que surt fora a la dreta.

En el darrer període, l’Espanyol arrodoniria encara més el resultat. Primer, una gran ocasió a càrrec de Dereck rebent d’Aye, però el lateral arriba tard i quan remata estavella la bola als peus d’un defensor. El vuitè gol perico fou a càrrec de Lucas Pariente, amb un gran xut des de banda dreta que tot i tocar el meta vilasanenc no el pot aturar. Aye Diop faria el novè, penetrant a l’àrea amb força i xutant ras i creuat. La desena de gols pujaria al marcador quan novament el lateral dret Lucas d’un potent i creuat xut supera al porter visitant.

En els darrers minuts diverses ocasions a càrrec de Rubén, com un altre cop un llançament que s’estavella al pal esquer, o una falta directa que treu amb el peu el meta visitant. Per la seva part, en una de les poques accions d’atac dels vermell-i-blancs, Adrián remata aturant Darwin. En les acaballes del partit, quarta pilota que s’estavella al pal a càrrec de Rubén. Finalment el propi Rubén veuria porta anotant el gol que tancava aquesta golejada, que permet situar-se l’equip quart a la classificació a només tres punts del líder.       


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Iker; Lucas, Ismael, Eric; Oscar; Jordi i Nil.
2n. Quart: Iker; Lucas, Julen, Dereck; Gerard; Ruben i Aye Diop.
3r. Quart: Darwin; Ismael, Julen, Dereck;  Oscar; Jordi i Nil.
Darrer Quart: Darwin; Lucas, Julen, Dereck; Gerard; Ruben i Aye Diop. Substitució: Ismael per Julen.

UE Vilassar Mar: Lluc Costas, Joan Tomás, Alex Parra, Albert Martínez, Marc Viader, Biel López i Marcel Gavarro.
També: Adrián Rivas, i Alex Cereto.

Àrbitre: Roberto Mba García.

Gols: 1-0: Julen Álvarez, m. 17; 2-0: Ruben, m. 19; 3-0: Ruben, m. 20; 4-0: Dereck, m. 24; 5-0: Aye Diop, m. 26; 6-0: Aye Diop, m. 28; 7-0: Nil, m.31; 8-0: Lucas, m.. 48; 9-0: Aye Diop, m. 49; 10-0: Lucas, m. 51; 11-0: Ruben, m. 59.

Incidències: Encontre corrresponent a la vuitena jornada de lliga al grup segon de Primera Divisió Aleví disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat amb alguns núvols i temperatura elevada per l’època en que ens trobem. Julen Álvarez fou en aquesta ocasió, el jugador que baixà de l’Aleví “A” al conjunt de primer any per aquest partit.  


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  2n.

 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
1986114110
2
C.D. SANT GABRIEL
1986112612
3
U.D. CORNELLÀ
1785213217
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
1685123517
5
C.F. DAMM "B"
1685123316
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
1384133017
7
U.E. SANT ANDREU
1383412815
8
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
1383412115
9
C.E. MERCANTIL
1384132120
10
U.E. MOLLET C.F.
1283322013
11
C.E. L'HOSPITALET "B"
882241537
12
C.F. BADALONA
782151728
13
E.C. GRANOLLERS
782151231
14
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
581251434
15
U.E. VILASSAR DE MAR
180171454
16
UF. BASE JÀBAC i TERRASSA "B"
080081033





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M