dilluns, 12 de novembre del 2012

GOLEJADA DEL FEMENÍ "B".
LES DE "TITI" TORNEN A SER PRIMERES










RCD Espanyol Femení “B”: 7 – CF Lloret: 2


Recuperen la primera posició.

L’equip entrenat per “Titi” Camúñez, es va fer ahir amb la primera posició del grup tercer de la Segona Divisió Femenina que va cedir en perdre el derbi, després que la golejada que li va infringir l’equip espanyolista a l’enguany ascendit Lloret CF anés acompanyada d’un empat del Barcelona a Valls davant l’Escola de Futbol Valls Femení, antic Nàstic. Les espanyolistes van resoldre per la via ràpida el partit amb extrema facilitat i no van tenir cap problema per imposar-se a les de la Costa Brava que van jugar bona part del segon temps amb inferioritat numèrica quan ja l’encontre estava dat i beneït.  

Un Espanyol Femení B que amb algunes baixes sensibles (al primer equip Alba Pomares, Claudia i altres per lesió) va comptar en l’onze inicial amb la presència de la jove jugadora fitxada aquest estiu Ainhoa Salvador que milita al conjunt de Joaquín Illescas, el Juvenil-Cadet. També en la banqueta, tenint minuts en el segon temps, la golejadora del Femení C i també incorporada aquest estiu, Laura Casanovas, així com la també jugadora del tercer equip Esther Sánchez.

El Lloret no va ser suficient rival per un Femení B en un gran moment. Ja als primers instants de partit va mostrar clarament la seva superioritat. Una centrada de Yaiza va ser rematada entrant de darrera per Queralt incorporada a l’atac, però el xut de la central espanyolista es va marxar per sobre. També poc després Ainhoa Alonso ho intentà amb un xut per sobre la porta del conjunt de La Selva.

L’Espanyol obrí el marcador als vuit minuts de joc en una jugada molt discutible en la que arrenca en posició més que dubtosa Mónica López i entrant dins l’àrea de xut creuat i ras afusella a la meta visitant.    Només tres minuts després del primer gol, i després que el Lloret hagués d’haver-se vist obligat a efectuar la primera substitució per lesió de María Estrella, l’Espanyol feia el segon, quan Andrea Granados s’escapà tota sola, entrant a l’àrea i marcant també de xut ras en aquest cas per sota les cames de la portera, junt al pal esquerre on cobria la portera. 

El tercer gol espanyolista arriba també abans del primer quart d’hora de joc, quan Ainhoa Alonso finalitzar una molt bona jugada d’atac amb passada de Bácter per Ari, aquesta dona una passada en profunditat per Andrea Granados qui li dona la passada de la mort per que remati Ainhoa en semierrada i plorant la pilota acabi entrant dins de manera poc ortodoxa però igualment efectiva.   

El quart l’aconseguí la pròpia Ainhoa Alonso quan rebent de Mónica López, s’escapa en mig d’un Lloret totalment descompost, i tota sola marca a plaer afusellant a Gemma. L’Espanyol tingué grans ocasions per incrementar el marcador, però aquest ja no es va moure més en tot el primer temps. Ariadna Forment tingué el cinquè quan a boca de gol intenta superar a la meta del Lloret, no ho aconsegueix però es fa amb el rebot i remata fluix salvant sota pals Ana Román. 

El Lloret abans del descans va gaudir d’una bona ocasió de la exjugadora del quadre perico Ana Núria Ríos, però molt valenta la meta Judith es va llençar ràpidament a taponar abans que la davantera pogués rematar amb no molt angle tot cal dir-ho. Els darrers minuts del primer temps foren de clar domini lloretenc davant un Espanyol que lògicament feia ja estona havia aixecat el peu de l’accelerador.  Amb tot la darrera acció fou per les de Titi amb una passada llarga de Jasmina per Ainhoa que més ràpida Agnés Atmeller no pot ser superada per la 8 espanyolsita quan ja es quedava tota sola dins l’àrea. En el segon temps, l’Espanyol continuà atacant; La meta lloretenca arrriba abans que Ari en una bola dividida, una centrada de Mónica López des de l’esquerra es rematada per Andrea per sobre el travesser.

En el 55’ se’n va Andrea Granados tota sola i Rebeca que la segueix en l’intent de ficar el peu per darrera ensopega amb la cama de l’espanyolista, aquesta cau sent la darrera jugadora i en acció clara de gol. L’àrbitre Daniel Galera no ho dubta i li mostra la vermella directa (veure foto). El Lloret va d’haver d’afrontar la resta de partit amb 10 jugadores fet que encara exacerbarà més que l’Espanyol jugui a plaer davant un rival que amb tot fou capaç d’aconseguir dos gols en ple festival de les de Titi.

El primer d’ells fou en el llançament d’un servei de falta. L’executa Tamara i molt bé ficant la bota avançant-se, Ana Roman marca el primer gol lloretenc (4-1). El gol fa espavilar de nou a les locals que marquen el cinquè després que Andrea Granados retalli a la darrera defensora i de vaselina superi a la portera visitant.

Jugada molt clara de gol la que protagonitzar Esther Sánchez escapant-se però Ari Forment més avançada que la pilota es trobava en fora de joc i per tant no li pogué passar l’esfèrica quan hagués sigut la jugada adequada. Ari tampoc estigué encertada quan tota sola intentà altre cop regatejar a la portera del Lloret i no se’n sortí, rebutjant una defensora finalment.  El Lloret aconseguí el seu segon gol però l’acció ja estava prèviament anul·lada pel col·legiat per fora de joc.

El sisè arribà obra d’Ari Forment, que en aquesta ocasió si, va rebre d’Andrea Granados que trencà la defensa i mantenint la distància adequada per darrera de la bola tota sola al bell mig de l’àrea rep i marca a plaer. Bon detall de l’Andrea, amb l’assistència per la 9 espanyolista. Es va treure l’espina l’Adri de les ocasions no materialitzades aconseguint el darrer gol, el setè, rebent en la frontal i amb una gran vaselina marcà un bonic gol anticipant-se molt bé aquest cop a la portera en la seva sortida.  Finalment, el Lloret establí el resultat final quan Silvia Alonso de xut ajustat al pal esquer marcà el segon gol de les de la Costa Brava.  Pogué aconseguir un hat-trick Ari però la portera del quadre selvatà ho impedí amb una bona intervenció en els minuts finals.        


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith, Jasmina, Queralt, Eli Sivera, Mayra, Yaiza, Mónica Bácter, Ainhoa Alonso, Ari Forment, Mónica López i Andrea Granados.
Substitucions: Alba del Ojo per Eli Sivera, m. 57; Esther Sánchez per Mónica López i Laura Casanovas per Ainhoa Alonso, m. 62. Altre suplent: Vero (p.s.).

CF Lloret: Gemma Rodríguez, Mireia Lucena, Ana Román, Ana Núria Ríos, Noemí Pino, Rebeca García, Silvia Alonso, María Estrella, Jessica Palau , Cristina Mir, i Imma Aragonés.
Substitucions: Judith Mercado per María Estrella, m. 10; Nora Fortes per Mireia Lucena, m 28; Tamara Horna per Jessica Palau, m. 60; Agnés Ametller per Imma Aragonés, m. 78.

Àrbitre: Daniel Galera Serrano, de la delegació Terrassa, assistit en bandes per Oscar Márquez Vega i Carlos Yebenes Salmerón. Va mostrar cartolina groga a la visitant Mireia Lucena, m. 13,  i va expulsar amb vermella directa a la dorsal 10 Rebeca García, m. 55.

Gols: 1-0: Mónica López, m. 8; 2-0: Andrea Granados, m. 11; 3-0: Ainhoa Alonso, m.13; 4-0: Ainhoa Alonso, m. 15;  4-1: Ana Román, m. 62; 5-1: Andrea Granados, m.63; 6-1: Ari Forment, m. 73;  7-1: Ari Forment, m. 78; 7-2: Silvia Alonso, m. 81.

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada de lliga al grup tercer de la Segona Divisió Femenina, disputat ahir diumenge al matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb temperatura fresca, cel molt variable bastant ennuvolat i amb alguna clariana, alguna roïna abans i durant el partit i un preciós arc de Sant Martí adornant la Ciutat Esportiva. En les files del Lloret CF varies exjugadores del femení espanyolista: Ana Román López, Rebeca García Lucas, Ana Núria Ríos Fabrellas.
 
 
 

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
229711235
2
F.C. BARCELONA "B"
2297112312
3
GIRONA F.C.
219630309
4
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
179522138
5
U.E. SANT ANDREU
1695131510
6
C.D. SANT GABRIEL "B"
1393421616
7
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
1193241616
8
BADALONA C.F.
1193241619
9
CLUB LLEIDA ESPORTIU
991622021
10
U.E. L'ESTARTIT
993061319
11
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
89225914
12
U.E. LLORET
892252028
13
U.E. VIC
59126417
14
E.F. BONAIRE
290271135





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M