dissabte, 17 de novembre del 2012

FINAL CRUEL A MESTALLA (2-1).
L'ÀRBITRE S'ERIGEIX EN PROTAGONISTA DE LA DERROTA ESPANYOLISTA

Valencia CF: 2 – RCD Espanyol: 1

Escàndol en els darrers minuts.

Un penal en els darrers minuts de partit amb empat a un gol, ha castigat a l’Espanyol altre cop amb la darrera posició de la classificació de la lliga. Unes suposades mans  que només haurà vist el jutge auxiliar, han significat que un Espanyol que ha començat fatal en defensa amb pèrdues increïbles de pilotes, amb un gol en contra al primer quart d’hora, que s’ha refet amb el gol de la igualada en el marcador, i que ha fet un molt bon segon temps tenint en compte lloc i circumstàncies, al final hagi tingut que tornar de buit i amb dos expulsions de jugadors fonamentals en l’onze de Pochettino. Héctor Moreno amonestat pel penal, ha vist posteriorment a més  la vermella directa per qualificar de “loco” al col·legiat. Instants abans en mig de les protestes generals de l’equip, Sergio García ha qualificat de "sinvergüenza" a Cerro Grande, segons aquest fa constar a l'acta del partit.

Trist final a l’etapa Ramon Condal. Volia ser president; ja ho ha sigut. La història espanyolista si aquest club sobreviu, el jutjarà en el seu moment i amb suficient perspectiva del pas del temps. De moment la dura i crua realitat dona mostra del seu descoratjador balanç. D’un Espanyol il·lusionant i amb un futur esplendorós, s'ha passat a ser cuers a la dotzena jornada. De 40.000 socis a perdre més de set mil...  Hi ha amors que maten... Repeteixo, la història el jutjarà a ell i a qui el va col·locar per agrair favors i per haver col·laborat fidelment amb la causa, més enllà de la seva qualificació per dur els destins de l’Espanyol.

Tornant al partit, l’Espanyol ha mostrat una feblesa defensiva alarmant en la primera mitja hora. Cúmul de despropòsits, errors infantils, falta d’agressivitat davant un Valencia per contra que ha vist quatre cartolines en el primer temps.  Ha sorprès la no alineació de Colotto, sent Raul i Héctor la parella de centrals ocupant Víctor Sánchez la banda dreta de la defensa. Un cop més, Pochettino ha col·locat a Forlín a la línia mitja per no perdre la costum.  El primer avís  una centrada de Jonás que ha rebutjat Raul anticipant-se a que la pilota arribés a Soldado, tallant arriscadament i enviant a còrner molt a prop del pal. Dos minuts després, al 6’ pilota avançada per Soldado buscant l’esquena de la cobertura perica i la seva potent rematada surt per sobre el travesser.

L’Espanyol deixava grans forats, i una i altre cop li guanyaven l’esquena com en varies accions de Barragán per la dreta de l’atac local.  A sobre, els errors arribaven a l’extrem de que el mateix Cristian Álvarez en l’intent de rebutjar la bola amb el peu, li regalés a Soldado; sortosament atent Forlín evità mals majors tallant abans de la darrera passada que hagués sigut letal.  I així, al quart d’hora de joc Raúl rebutja una pilota en zona defensiva estavellant-la al cos de Jonas qui passa per Joanthan Viera que superant Víctor Sánchez per velocitat, afusella Cristian rematant a la seva esquerra.

Malament se li posaven les coses al conjunt encara de Pochettino. Però mica a mica, l’equip guanyà més consistència, s’assegurà de no cometre errades greus davant un Valencia que tan sols aprofitava els regals, i tingué molta més presència la pilota en els peus dels espanyolistes. Un primer avís una bona jugada en la que Joan Verdú remata de primera amb cama esquerra, però massa fluix, fàcil per Diego Alves.

Passada la primera mitja hora de joc arribava l’empat. Jugada per l’esquerra, amb passada de Sergio García per Verdú qui dins l’àrea envia una assistència a l’italià Longo qui ficant la bota de manera no gaire ortodoxa però si efectiva, acaba enviant la pilota al fons de la porteria del conjunt che.  En aquesta fase final del primer temps, ja no patiria l’Espanyol; tan sols un llançament de falta que Cerro Grande fa repetir dues vegades, però que en les dues ocasions l’equip defensa bé.    

Millorà sensiblement l’Espanyol en el segon temps. L’empat li donà major tranquil·litat, al inrevés dels valencianistes cada cop més nerviosos veient com no podien amb l’equip perico que ara si, tocava i movia la pilota amb més solvència.  

Una primera acció ofensiva als quatre minuts amb un centre xut des de l’esquerra a càrrec de Víctor Álvarez, obliga al meta Diego Alves ha rebutjar amb forces problemes.  Sergio García girant-se en la frontal tindrà una bona ocasió, aturant el meta el massa centrat remat del davanter del Bon Pastor.  En un molt bon contracop, la pilota acabarà arribant a l’esquerra per l’entrada de Wakaso qui encarant al meta del Valencia, remata molt fort, però aquest cobreix el pal dret i evita el segon gol dels espanyolistes.

El Valencia arribaria molt poc a les immediacions de l’àrea espanyolista. Al 69’, tindria una de les millors opcions amb un gran xut de Tino Costa des de la frontal que atura Cristian Álvarez, facilitada la seva tasca al anar bastant centrada el llançament del 24 valencianista.  El meta espanyolista perdria els nervis en un acció que rep un cop davant Soldado de manera involuntària, i per poc acaba malament la cosa, evitant els seus companys que la picabaralla acabi pitjor que amb la cartolina groga que li mostra el col·legiat. 

Doble canvi que efectua el conjunt che, i un llançament de falta directa a càrrec de Tino Costa es aturada en dos temps pel meta Cristian. Wakaso, a l’altre àrea, durà perill amb un xut potent però per sobre el travesser.  Tejera substitueix Cristian Gómez.  El Valencia tindrà la millor ocasió quan Jonás remata al ninot aturant Cristian en el 78 en una gran oportunitat.  Alfonso ocuparà el lloc de l’autor del gol espanyolista, Longo.

I com gairebé sempre els darrers minuts son d’autèntic drama a Can Perico. Primer seria una centrada d’or que Guardado envia per que per ben poc no pugui rematar Soldado tot sol. Posteriorment, minut 86, arribaria la jugada clau del partit. Forlín és entrat en falta no assenyalant-la l’àrbitre del partit. L’acció continua i la centrada des de la dreta es tallada per Héctor Moreno llençant-se a la gespa. A instàncies del jutge auxiliar assenyala penal i amonesta al central mexicà. Protestes de tot l’equip. Primer és amonestat Wakaso, Tejera, i finalment veuen la vermella tant Sergio García com Héctor Moreno. El penal s’acabarà llençant gairebé tres minuts després, enganyant Soldado totalment a un Cristian Álvarez que poc s’hi acostuma a lluir en els llançaments des dels onze metres.

Amb nou jugadors i amb quatre d’afegit, l’Espanyol totalment enfonsat anímicament intentarà amb voluntat arribar en un parell de vegades a l’àrea però sense cap tipus d’opció. Dels quatre minuts, més de la meitat el joc està interromput, allargant el partit fins el 95 i mig.  Al final, altre cop derrota després d’un robatori (i van tres ja de seguides), i amb l’empat d’At. Osasuna davant Málaga, l’equip de Pochettino torna a ser el darrer classificat.      
    



Fitxa tècnica:
Valencia CF: Diego Alves; Barragán, Rami, Víctor Ruíz, Guardado; Albelda, Tino Costa; Faghouli, Jonas, Jonathan Viera; i Soldado.
Substitucions: Banega i Bernat per Albelda i Jonathan Viera, m. 67; Valdez per Jonas, m. 79.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Víctor Sánchez, Raul Rodríguez, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Cristian Gómez; Sergio García, Verdu, Wakaso; i Longo.
Substitucions: Tejera per Cristian Gómez, m. 70; Cristian Alfonso per Longo, m. 80.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande, de la delegació madrilenya, assistit en bandes per  Marcos Álvarez Moreno i Abrahám Álvarez Cantón. Recital de cartolines:  Per part valencianista, l’han vist Albelda, m. 24, Jonás, m. 29, Soldado, m. 37, Víctor Ruíz, m 42, Tino Costa, m. 56, Guardado, m. 60; Barragán, m. 77. Per part espanyolista, Cristian Álvarez, m 64; Raul Rodríguez, m. 65, Forlín, m. 69, Wakaso, m. 86, Tejera, m. 88, Héctor Moreno, m. 88. Han sigut expulsats amb vermella directa, Sergio García i Héctor Moreno, m. 88. També el tècnic espanyolista Mauricio Pochettino ha sigut amonestat per abandonar l’àrea tècnica entrant al terreny de joc amb el partit aturat.  

Gols: 1-0: Jonathan Viera, m. 15; 1-1: Longo, m. 31; 2-1: Soldado (pen.), m. 89.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 12ena. de lliga a Primera Divisió, disputat a l’Estadi de Mestalla, València, ocupant per darrera vegada  la presidència Ramón Condal. Presència de seguidors espanyolistes en les grades, desplaçats des de Catalunya.      


6 comentaris:

Anònim ha dit...

POCHETINO DIMISIÓN !!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...


La verdad, es que lo del arbitro fue simplemente deleznable, pero que nadie lo ponga como excusa, si el Valencia en los primeros 15 minutos esta entonado nos mete 3 o 4 y eso pasa porque de entrenador tenemos un incapaz que no sabe inculcar tensión a los jugadores y por favor que alguien le diga que existen los 3 cambios... Que la gente se quite ya la venda de los ojos, seguir con Pochettino es condenarnos a segunda irremediablemente, es el peor entrenador que hemos tenido incluso peor que Novoa.

Anònim ha dit...

Ningun arbitraje puede quitar la evidencia mas grande deblo que pasa en este club: todos sabenos que lo peor que tenemos es el personajillo don maurcio pichettino, el autentico cadaver que ha arrastrado nuestro club a esta dramatica situacion, tanto en el primer equipo como todo el desmantalamiento de nuestra pedrera, es una lacra, mala persona, soberbio, chulo, prepotente y lo mas grave es que no tiene ningun conocimiento para ser entrenador de primera division, aqui todos sabemos que ni valia para ser el 1 mister de las feminas, y ahora vive de el autentico blindaje que tiene en su contrato, y todavia el sigue vendiendo su españolismo, que pena de persona, vete yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, y no vuelvas a pisar territorio perico en toda tu vida. Ah y no olvides a llevarte los pijamas de tus nenes.

Anònim ha dit...

Si el objetivo es descender a segunda pochettino es el mejor entrenador que hay en el planeta futbol para esta tarea, animos poche, vas por el buen camino y lo vas consiguiendo semana tras semana, eres un campeon, eres mi idolo jajajaja¡ Que caradura que eres sinverguenza y mala persona, lo tuyo es la forza dels diners.

Anònim ha dit...

Si poche tuviera solo una pizca de verguenza haria tiempo que hubiera dimitido, lo que pasa es que esta esperando que lo destituyan para cobrar sus 2 años de contrato. Es lo peor en todos los sentidos que hemos tenido en el club, tanto como persona y ya no digamos de entrenador, solo hay que ver sus numeros. Ah y ahora el domingo viene el getafe y alvarito le tiene unas ganas que ya vas a ver tu como te acaba de hundir. Pochettino dimision ya!

Anònim ha dit...

Leaving politics aside, did they contribute to the formation of this civilization, which has given them so much?. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Cocktail Dresses uk[/url]
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose vest[/url] High tops first came in 1900s.
(Scroll down for more photos). [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo charms uk[/url] And with affiliate marketing, you can have the benefit of working from home and enjoying the freedom and flexibility of working for yourself.. Metals are seeing a return to gold, but silver is still stronger.. Coming from an ecommerce background, I can assure you that online stores are great.
Raksha Bandhan is one the most important festival and it's been manifest by lots of enjoy and frisk. [url=http://www.femmescanadagoose.com]Canada Goose Expedition Parka[/url] They began agitating for better working conditions, which companies at that time could also better afford (and because a worker that brings you $50 an hour is more valuable an employee than a serf who brings you $10).
You know, Mora's always trying to set me up on a date. Personally I find it a bit ridiculous considering the fact that every new piece of technology goes through a vetting period and takes a long time to be perfected. Obscure companies that you cannot verify should be avoided at all costs, as these businesses could be one of those online scams that occasionally make the news these days.. [url=http://www.promkleidde.com/]Organza Prom Kleid[/url]




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M