dimarts, 18 de desembre del 2012

TRIOMF CONTUNDENT D'UN INFANTIL "B", QUE MATERIALITZA EN GOLS EL SEU BON JOC (5-1)








 
 
 
RCD Espanyol Infantil “B”: 5 – UE Olot: 1


Per fi veu clarament porta, l’equip Infantil “B”.

L’Infantil “B” espanyolista, que venia realitzant molt bons partits en quant a joc i a la creació d’ocasions clares de gol, li faltava materialitzar-les per aconseguir els tres punt en joc i donar una major sensació per tots aquells que no han vist el seu joc en els encontres en que s’han escapat punts a priori de manera il·lògica.  No va ser tan fàcil en un principi com el marcador pot fer suposar, ja que altre cop el conjunt rival es va avançar en el marcador, empatant ràpidament l’equip de David Fernández per posar-se per davant en el darrer instant de la primera part després de veure com altre cop la sort se li girava d’esquena en varies clares ocasions de gol, per acabar golejant en un esplèndid segon temps.

La UE Olot, a  la primera arribada amb perill als dotze minuts de joc, va aprofitar-se d’una errada defensiva i Allal Idrissi va marcar a plaer ajustat al pal esquerre. Altre cop l’equip espanyolista havia de remuntar un marcador desfavorable. Però diumenge, ho va fer per la via ràpida. Al menys l’empat. Tan sols un minut després del gol olotí, Xavi Galán recull una pilota sense control i engalta un bon xut que es cola ajustat al pal.

El gol ràpid va permetre als de David Fernández jugar amb força tranquil·litat i arribar clarament a les immediacions de l’àrea visitant en nombroses ocasions. Però també el conjunt de la Garrotxa va estar a punt de donar l’ensurt quan Mohamed Bouzaidi rep en profunditat i tot sol en l’u contra u davant Manel, el meta espanyolista es llença tapant i evitant la rematada del jugador olotí. El conjunt espanyolista, mitjançant un dels jugadors destacats en el partit, Marc Rodríguez, envià una rematada a la base del pal esquerre després de rebre l’esfèrica pentinada per un company.

Al minut 26 primeres dues substitucions al quadre local. El conjunt de la capital de la Garrotxa tingué una bona opció en un llançament directe de falta, però aturà bé el meta Manel.  I altre cop la poca fortuna d’aquest equip cara a porta es va deixar veure quan Alex Castillo remata estavellant la pilota a la base del pal esquer, no aprofitant el refús Marc Rodríguez qui xuta fluix davant el porter olotí que pot rebutjar a còrner.

Tampoc Joan Bergé, incorporat al terreny de joc feia uns minuts al joc, va pogué batre al porter visitant quan en una ràpida jugada rep en profunditat, supera la sortida del meta regatejant-lo i amb poc però suficient angle, triga unes dècimes de segon en rematar donant temps a un defensor que ràpid situant-se sota pals aconsegueix treure l’esfèrica sobre la mateixa línia de gol.

Al final, aquest cop el premi arribà als de David Fernández i un minut i mig abans del xiulet arbitral indicant el camí dels vestidors, Marc Rodríguez aprofita dins l’àrea una bona pilota per creuar per sota les cames del meta en la seva mitja sortida. Era el 2-1 i en els darrers instants a punt l’Espanyol va estar un cop va recuperar la bola de fer el tercer amb un xut d’Alex Castillo que retallant en la frontal envià un tret llepant el pal dret.        

En el segon temps no hi hagué més que un equip al damunt de la gespa amb un Espanyol que amb la comoditat del marcador favorable, va donar un recital de joc al marge dels gols aconseguits. I això és el que es demana al futbol base. Independentment dels resultats (que tard o d’hora arriben), que els equips de la base juguin bé al futbol i mostrin qualitat els seus nanos. No en tots els equips ho veiem, però si que en més dels que la gent perica s’imagina.

Només iniciar-se el segon temps, una jugada de Marc Rodríguez acaba amb un tret que rebutja el porter salvant increïblement el gol espanyolista, però el propi Marc torna a recollir l’esfèrica i centra per que Alex Castillo a boca de canó, afuselli a plaer al porter. El quart gol dur la signatura del capità Miguel, amb una gran canonada a l’escaire totalment imparable.

A punt Boira de fer el cinquè quan forçat va ficar el peu en una centrada de Xavi Galán en el minut 43.  Alex Castillo, després de rebre una gran passada de Miguel en profunditat, no podent solucionar l’u contra u davant el meta olotí, xutant forçat doncs per darrera ja li guanyava en carrera un defensor visitant.   

En els darrers instants de partit, un remat a la xarxa exterior de la porteria espanyolista com a millor jugada dels gironins, i a cinc minuts del final, l’Espanyol establí el marcador definitiu després d’una indecisió del meta olotí amb un defensor que no encerten a allunyar l’esfèrica i Joan Bergé que seguia la jugada recull el dolent refús de l’Olot i remata al fons de la porteria després que la bola colpegés a la base del pal esquerre i acabés entrant.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Sergi Boira, Jordi, Nacho Orteu, Gerard, Miguel, Marc Rodríguez, Sergi Serrano, Dani Ribelles, Xavi Galán, i Marc Samper.

Substitucions: Alex Castillo i Joan Bergé per Marc Samper i Dani Ribelles, m. 26; Arnau Giralt per Jordi, m. 36; Raul i Josep Viñas per Sergi Boira i Sergi Serrano, m. 48; Aleix, Marc Samper, i Dani Ribelles   per Nacho Orteu, Miguel i Marc Rodríguez, m. 55; Sergi Boira per Xavi Galán, m 64.  Altre suplent: Aitor (p.s).

UE Olot: Miquel Domenech, Ferran Reig, Pau Valle, Jordi Agustí, Joel Banús, Arnau Banadas, Allal Idrissi, Mohamed Bouzaidi, Mohamed Abouhafs, Miquel Queraltó, i Lluis Aspar.

Substitucions: Ferran Rusiñol per Pau Valle, m. 24; Aranda per Jordi Agustí, m.24; Quim Vayreda per Mohamed Bouazidi, m. 63. També Sergi Andrés i Ferran Guardia. Altre suplent: Guillem Sacrest (p.s.).

Àrbitre: Andreu Boada Hidalgo. Va mostrar cartolina groga al capità espanyolista Miguel, m. 21 i als olotins Jordi Agustí, m 42 i Ferran Rusiñol, m 54.

Gols:  0-1: Allal Idrissi, m 12; 1-1: Xavi Galán, m. 13; 2-1: Marc Rodríguez, m. 33; 3-1: Alex Castillo, m. 37; 4-1: Miguel, m. 40; 5-1: Joan Bergé, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 12ena. del campionat de lliga del grup segon de Preferent Infantil, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque al migdia del passat diumenge amb un preciós cel serè, ambient assolellat i temperatura que es va enfilar fins els 20º.  


CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. DAMM
31121010595
2
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
311210113815
3
C.F. LLORET
28129123918
4
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
27129033420
5
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
25128134215
6
GIRONA F.C.
23127233212
7
R.C.D. ESPANYOL "B"
19125432914
8
E.C. GRANOLLERS
16125161717
9
U.E. QUART
15124351436
10
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
14124261430
11
U.E. OLOT
10123181939
12
C.E. BANYOLES
9122372133
13
U.E. FIGUERES
8122281826
14
A.D. CAL AGUIDO
8122281435
15
C.E. FARNERS
61220101351
16
C.D. BLANES
5121291148





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M