dimarts, 18 de desembre del 2012

VICTÒRIA DE L'ALEVÍ "B" DAVANT LA FP CALELLA (4-0).
EN UN BON PARTIT D'AMBDÓS CONJUNTS.










 
RCD Espanyol Aleví “B”: 4 – F.P.E.F Calella: 0


Bon partit amb forces ocasions d‘ambdós conjunts.

Espanyol i Fundació Calella van oferir un bon encontre dins el campionat de lliga del grup segon d’alevins el passat dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En un partit en el que el conjunt de Xavi Manzano va ser superior al seu rival, l’Espanyol va sumar tres punts davant un rival, els de l’Alt Maresme, que van oferir una bona imatge i van gaudir de bones opcions de gol que contaren amb les bones intervencions d’ambdós porters espanyolistes.    

L’equip perico es va avançar ben aviat; als dos minuts de joc com no, Aye Diop, solucionava amb efectivitat un u contra u davant el meta Aitor i de remat ras feia pujar el primer gol al marcador. L’equip entrenat per Xavi Manzano tingué ocasions suficients i clares per finalitzar el primer quart de partit amb un marcador força més ample que la mínima victòria que reflectia.

Concretament un llançament que tocant el meta amb la punta dels dits, s’estavella l’esfèrica al travesser. Poc després una triple ocasió en la mateixa jugada en la que tot sol Aye Diop no supera al porter en l’u contra u, recull la bola uns metres dins l’àrea Oscar i envia la seva rematada al travesser i el refús de la fusta l’envia Jordi de cap per sobre el travesser... Una passada en profunditat d’Aye Diop per Jordi, i aquest quan intenta batre al meta de la Fundació, estavella la pilota al seu cos, tornant a recuperar però altre cop molt àgil es llença el porter als seus peus abans d’una segona rematada.

En el segon quart, fou el conjunt de l’Alt Maresme qui tingué una gran ocasió quan Yassín amb poc angle no pot superar a Iker que molt bé cobreix el pal curt evitant que la rematada es convertís en l’empat.  Nil també tindria una bona ocasió però la seva rematada es marxa fora creuada per ben poc.  Un servei de falta a càrrec d’Eric des de l’esquerra es marxà a còrner després d’una bona intervenció del porter.  En els darrers instants abans del descans, la Fundació Calella ho provà amb dos llançaments, un de Gerard que sortí fora a l’esquerra i posteriorment amb una rematada de Iker Santarén que bloca molt segur el meta espanyolista Iker Piedra.

El tercer quart s’inicià amb un Espanyol que sortí convençut ara sí, d’aprofitar les ocasions i sentenciar el partit quan abans millor després que el Calella hagués ensenyat les dents en el segon quart. Així, una pilota en profunditat deixa passar Aye i Jordi remata al fons de la porteria establint el 2-0. Tres minuts després seria Rubén Quintanilla qui en un llançament directe de falta – i amb la involuntària col·laboració del porter poc efectiu en la jugada -,  aconsegueix el tercer.  Les darreres accions de perill, una oportunitat pel Calella amb rematada de Víctor Pérez que rebutja cobrint junt al pal el meta espanyolista Darwin, i una xut del capità espanyolista Oscar que envia per sobre de la seva porteria el meta de la Fundació a còrner.

En els darrers quinze minuts de joc, hi hagué ocasions pels dos bàndols. Una inicial dels maresmencs que rebutjà Iker a còrner, i altre pels locals en la que a punt estigué Nil d’aprofitar una indecisió entre el porter i un defensor del Calella, xutant finalment fora el davanter espanyolista. Una de les millors ocasions del Calella, un llançament fortíssim de Gerard que obligà al meta Iker a intervenir brillantment enviant la bola a còrner. Aquest es llençà i el mateix dorsal 18 del Calella Gerard, rematà saltant més que ningú, però el cop de cap sortí fora per sobre el travesser.

Després d’una ocasió de Nil amb retall en la frontal i xut que es marxa creuat fora per molt poc, l’Espanyol faria el quart gol després d’una bona assistència amb passada horitzontal d’Eric per Nil, i aquest remata tocant la pilota a la base del pal i entrant dins. . L’encontre de la propera jornada davant la Damm, s’ajorna pel 9 de febrer, degut a que l’equip espanyolista disputarà la “Powerade Cup” al Clot de la Mel. No hi ha canvis a la classificació, amb la tripleta d’equips de segon any per davant (Barcelona B, Cornellà i St.Gabriel), seguit del quadre espanyolista, aleví de primer any.                   


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er Quart: Darwin; Lucas, Isma, Dereck; Oscar; Jordi i Aye Diop.
2n. Quart: Iker; Lucas, Joan Refusta, Eric; Oscar; Rubén i Nil.
3r. Quart: Darwin; Joan Refusta, Oscar, Dereck; Ruben; Jordi i Aye Diop.
Darrer Quart: Iker; Lucas, Isma, Erick; Oscar; Rubén i Nil.

Fundació P. Escola F. Calella: Aitor Mújica, Ismael Azquet, Iker González, Gerard Barba, Iker Santarén, Omar Dambelleh, i Roger Liso.
També: Mohamed Yassin, Víctor Pérez, Sergi Viudez, Biel Pujol i Gerard Pouget.

Àrbitre: Gerard Vidal Martínez. Cap cartolina.

Gols: 1-0; Aye Diop, m. 2; 2-0: Jordi, m. 33; 3-0: Rubén, m. 38; 4-0: Nil, m.54.

Incidències: Encontre corresponent a la 12ena. jornada del campionat de lliga al grup segon de Primera Divisió Aleví, disputat  la tarda del passat dissabte al camp tercer de  la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En aquesta ocasió el jugador de l'Aleví "A" (on hi ha 15 jugadors) que baixà a l'Aleví "B" fou el defensa Joan Refusta. Tarda assolellada, amb temperatura agradable.



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  2n.


 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
311210117014
2
U.D. CORNELLÀ
29129216421
3
C.D. SANT GABRIEL
29129213714
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
28129125018
5
C.F. DAMM "B"
26128224622
6
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
22126423124
7
U.E. SANT ANDREU
18124623927
8
C.E. MERCANTIL
17125252729
9
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
16125164028
10
U.E. MOLLET C.F.
15124352823
11
C.F. BADALONA
11123272543
12
E.C. GRANOLLERS
10123181848
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
8122282045
14
C.E. L'HOSPITALET "B"
8122281951
15
UF. BASE JÀBAC i TERRASSA "B"
31210111753
16
U.E. VILASSAR DE MAR
11201111990




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M