dimarts, 12 de febrer del 2013

DESTITUCIÓ DEL TÈCNIC DE L'INFANTIL "A".
DAVID FERNÁNDEZ OCUPARÀ EL LLOC D'ALEXIS MARTÍNEZ


El fins ahir tècnic de l’equip Infantil “A” del  RCD Espanyol Alexís Martínez, ha sigut destituït de les seves funcions d’entrenador de l’equip.  Els darrers encontres de l’equip havien sigut davant el FC Sant Cugat amb empat a un gol en la Ciutat Esportiva, on l’equip va mostrar una incapacitat manifesta per superar a un equip de la part baixa de la classificació i diumenge davant el Girona en partit amistós també a Sadrià que finalitzà tal com va començar.

Alexis Martínez havia entrenat al FC Tecla Sala 82, al CE L’Hospitalet, la UE Cornellà i aquesta temporada s’havia fet càrrec de l’equip infantil de segon any.

Es farà molt probablement càrrec de l'equip fins final de temporada, l’entrenador del Infantil “B”, David  Fernández. Així mateix el lloc de David Fernández a l’Infantil “B” l’ocuparà el tècnic actual de l’Aleví “A” Carles Martínez Novell, mentre que al conjunt Aleví “A” Xavier Corominas serà qui dirigirà l’equip. Finalment el lloc de Corominas al Benjamí “A” l’ocuparà el fins ara segon de Martínez Novell a l’aleví, i ex jugador del RCD Espanyol, Julián López de Lerma.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Empieza la purga de entrenadores del futbol base...

Anònim ha dit...

Llegint la teva noticia em quedo perplexe,con es pot fer fora un entrenador d'infantils?semblen un club de barri amb tots els respectes Pels clubs de barri...De veritat qui es pot creure un projecte serios i que prioritza la formacio quant fem fora entrenadors de canalla.

Anònim ha dit...

Que desastre, ya lo dije hace mucho tiempo, lardin no tiene ningun tipo de experiencia, coloca a sus amigos y se deja asesorar y mandar por los representantes de los jugadores. Por lo demas lo de siempre, se han cargado nuestra cantera, esto no ha hecho mas que empezar. Que vuelva urgentemente y que se traiga sin falta a darder para el primer equipo y a rufo para el filial.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M