dimarts, 12 de febrer del 2013

EL SANT CUGAT DONA LA SOPRESA,
I PUNTUA DAVANT UN INFANTIL "A" DESENCERTAT CARA A PORTA (1-1)









RCD Espanyol Infantil “A”: 1 – FC Sant Cugat Esport: 1


Un gol de Pol Lozano, salva de la derrota al seu equip.

Saltà dissabte la sorpresa a la Ciutat Esportiva i el FC Sant Cugat arrencà un punt que ben bé haguessin pogut ser tres tenint en compte el desencert cara a porta dels blanc-i-blaus.

Si la lliga ja estava força complicada, amb aquest resultat queda ja com una utopia pensar en que l’equip perico pugui plantar cara als barcelonistes que se’n van ja a sis punts dels espanyolistes. Més també per les pròpies circumstàncies de l’equip perico que no està tenint gens de sort amb les lesions de llarga durada.   La darrera, la de Dani Reina en l’encontre davant Sant Ildefons, s’afegeix a la del central Albert. Per aquest encontre Alexis va tenir que tirar mà de dos jugadors de l’Infantil B, Bruno i Jandro.

Per joc i ocasions el triomf perico no es podia questionar. Però son els gols els que decideixen els partits i l’equip perico estigué negat cara a porta. En altres jugades l’infortuni estigué present com als dotze minuts quan Pol habilita en profunditat per Anglada (dissabte tampoc tingué el seu millor dia el perillós extrem) i internant-se centra molt tancat arribant per centímetres abans el meta visitant que Fode al remat, la pilota surt rebotada en l’acció i Anglada a boca de canó remata malament per sobre la porteria.

Bona acció d’Anglada passant en profunditat per Ferran qui davant el meta Montero en el mà a mà, remata al ninot quan ho tenia tot a favor i es malbaratà la gran ocasió. En el  còrner conseqüència d’aquesta jugada, la pilota estigué a punt d’entrar però des de la mateixa línia de gol sota pals rebutja el dorsal 21 Marcel.  Tampoc acabà en gol, una bona centrada del lateral dret Yohanes que Pep Puig no va pogué controlar a un parell de metres del pal esquer en lluita davant el meta que evità que es girés el menut davanter perico i pogués finalitzar amb èxit la jugada.

I en mig d’aquest estèril domini, el Sant Cugat als vint-i-set minuts de joc dona un cop fort al partit avançant-se en un llançament que s’estavella al travesser, la bola bota no se si en el terreny de joc o travessant la línia de gol, però davant el dubte Juncosa endinsa l’esfèrica superant ara sí a Alex Vega.

Abans de la finalització dels primers trenta-cinc minuts, l’Espanyol disposà de dues accions per empatar l’encontre. Una, quan Anglada engalta una volea en un centre des de l’esquerra, però no era gens fàcil controlar el remat, i amb tot obligà a lluir-se al porter vallesà. La darrera, un servei de falta que toca en curt Ferran pel llançament de Guillem que amb bon xut fa emprar-se a fons altre cop a Javier Montero, el millor jugador dels visitants.

Variacions en el segon temps en l’alineació espanyolista, amb la sortida de Gaku, Mateo, Montoro, Bruno, Jandro posteriorment n un intent de capgirar el resultat advers. Però ni Fode (que en el primer temps jugà per l’esquerra de l’atac al jugar Josep Puig en punta) ni Anglada, ni Ferran, els jugadors més golejadors de l’equip encetaven amb batre al meta visitant.

La primera acció del segon temps amb perill fou una centrada de Ferran que entrant amb força des de darrera Montoro remata de cap fora. Es repetiria aquesta acció altre cop uns minuts després però el remat aquest cop d’un jugador espanyolista a pilota aturada en mig d’un munt de jugadors defensors, acabaria a les mans del porter. Tampoc Anglada estaria afortunat i un xut seu creuat sortiria fora quan estava en bona situació.

Aconseguiria l’Espanyol l’empat en una altre acció que ja tenia que haver sigut gol molt abans.  Gaku en la frontal passa obrint al forat per la incorporació de Mateo, qui no xuta, penetra i davant el meta dona una passada de la mort que no pot rematar tampoc un company i en mig d’un embolic, fins a dos refusos dins l’àrea petita i la pilota finalment rebotada li cau a Pol qui aquest si, acaba rematant al fons de la porteria després de tocar lleugerament en altre defensor.

Però en els minuts que quedaven l’Espanyol fou incapaç de fer el segon gol que li hagués donat el triomf. El Sant Cugat defensà bé aquest valuós punt davant un Espanyol que s’estavellà contra el mur vallesà (un dels dos central molt, molt alt). Hi hagué varies ocasions per anotar aquest segon gol, en jugades molt complicades de resoldre per embolics dins l’àrea i amb molts jugadors, doncs el Sant Cugat va tancar-se més encara. Al final, alegria pels vallesans i decepció pels espanyolistes que hauran de continuar lluitant, al menys per que el Barcelona no s’escapi amb més diferència, doncs l’ascens a la nova Divisió d’Honor (amb 8 punts d’avantatge) no perilla pas.  



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Yohanes, Alex Cubedo, Marc Bernils, Pol, Anglada, Ferran, Pep, Guillem i Fode.
Suplents: Bruno, Adrián (p.s.), Montoro, Mateo, Jandro, Joel i Gaku.

FC Sant Cugat: Javier Montero, David Díaz, Héctor Maximilian, Eduard Catalin, Adrián Machuca, Manuel Ramírez, Pau Zoubair, Martí García, Marc Juncosa, Robert Smith, i Marcel Enrich.
Suplents: Aleix Bertran, Arnau Benet, Bruno Sala, Alejandro Jesús, i Pablo Jover.

Àrbitre: Alberto Cerro Moreno.

Gols: 0-1: Marc Juncosa, m. 27; 1-1: Pol, m. 56.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 16ena. del campionat de lliga del grup IV de Preferent Infantil que es va ajornar en el seu dia (03/02/2013) i que va tenir lloc el passat dissabte a la tarda al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  En les files espanyolistes dos jugadors del Infantil “B”, el defensa Bruno i el migcampista Jandro, degut a les lesions que pateix el quadre d’Alexis Martínez.Es guardà un minut de silenci abans del començament del partit.  






CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
48171601797
2
R.C.D. ESPANYOL
42171331668
3
C.E. MERCANTIL
351710523716
4
U.E. SANT ANDREU
351710524124
5
C.E. L'HOSPITALET
341711153623
6
C.D. SANT GABRIEL
31178722014
7
ESCOLA F. GAVÀ
27178362017
8
C.F. BADALONA
26177553827
9
U.E. SANTS
21176382534
10
U.F. BASE JÀBAC i TERRASSA "B"
19175482235
11
U.E. VILASSAR MAR
16173772428
12
U.D. CORNELLÀ
121733112156
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT
12172691728
14
C.F. UNIFACIÓ LLEFIÀ
101724111439
15
C.F. DAMM "B"
71721141452
16
U.E. SANT ILDEFONS
41711151379



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Según anuncia el periodista Jose Agustin Gómez,el club ceso ayer a Alexis Martinez,su lugar lo ocupara el técnico del B David Fernandez,el infantil b lo llevara Carles Martinez que deja su lugar a Corominas del benjamín A ocupandose de este equipo Julian Lopez de Lerma.

Josep Maria ha dit...

Es cierta, pues también a mi me ha llegado por otros conductos de familiares de jugadores. El propio Alexis ya lo ha confirmado por twitter. Faltará que el club confirme de manera oficial todos los demás ascensos.
Gracias y saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M