dilluns, 11 de febrer del 2013

EL JUVENIL "A" REACCIONA, SALVA UN PUNT...
PERÒ CAU AL QUART LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ.














RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – Girona FC: 2


Esmenen en part en el segon temps, el despropòsit del primer.

Espanyol i Girona van empatar a dos gols en el partit que ahir van disputar a la Ciutat Esportiva, al camp tercer. Els gironins es van avançar en el primer temps amb dos gols de Gumbau, i van poder sentenciar en una clara ocasió que van desaprofitar i ho van acabar pagant car ja que l’Espanyol en una bona però tardana reacció, va aconseguir igualar un partit que se li havia posat coll amunt.

L’equip de Sergio Piña està tocant fons... Porta ja quatre encontres consecutius sense vèncer a la Ciutat Esportiva (tres d’ells al camp tercer). Davant Damm, Badalona, Sant Andreu i Girona, els espanyolistes no saben el que és guanyar com a locals en aquesta segona volta.  Això sense comptar la desfeta de Saragossa davant Stadium Casablanca.   

Com a possible eximent (recordem que per una sola derrota es va acomiadar García Escribano) del pobre joc exhibit aquests partits i dels pèssims resultats és que en l’onze espanyolista  (en els darrers partits) hi ha jugadors (bons) del Juvenil B com era ahir el cas del central Iago Indias o del davanter Jonatan Toledo al marge de Pablo Maffeo (cadet) o de Moisés i Kike en anteriors partits, mentre que altres jugadors com Rubén, Joan Jordán o Moha, han passat al filial espanyolista. Seria part de l’explicació el procés de renovació de l’equip amb pujades al filial, i ascensos del juvenil B al Divisió d’Honor, cosa que pot fer la falta de compenetració i adaptació. Al menys, una part de justificació...

Per què l’equip segueix sense fer un futbol acord amb el que ens té acostumat la majoria de les temporades el Juvenil A espanyolista, que sol ser la joia de la corona perica. Amb aquest resultat, acompanyat del triomf del Real Mallorca, i amb l’empat del Zaragoza davant el líder, l’Espanyol passa a ser quart, quelcom impensable no fa pas tant de temps...

En quant al partit pròpiament dit, l’Espanyol va portar a terme la primera aproximació amb perill i tot semblava que l’equip perico portaria el pes de l’atac i el Girona defensaria l’empat inicial, però... Als vuit minuts Pablo comet penal clar (i totalment innecessari) sobre Marcel. El llença a l’esquerra de Pau, l’espigat davanter gironí Gumbau, col·locant el 0-1 en el marcador.

L’Espanyol intentà igualar el partit i disposar d’un parell de jugades no massa clares com un llançament directe de falta que se li escapa al meta Adrià i ningú aprofita l’errada, o un xut ras i fort de Kilian, massa centrat que bloca el porter del Girona. Mentre, els gironins portaren perill amb una centrada que passà com una exhalació molt tancada davant Pau, i sortint fora.

A la mitja hora de joc, Gumbau llença fort i a l’escaire un servei directe de falta. Profunditza encara més en l’esquerda que pateix l’Espanyol col·locant un 0-2 en el marcador que feia força mal a la vista als seguidors espanyolistes, gens acostumats en temps no tant pretèrits a aquest tipus de tràngol en el futbol base i més en concret en el tercer equip espanyolista.

Però el pitjor va pogué arribar al minut 37. Mesa s’escapoleix tot sol i posa la directa cap a porta. Quan el tercer gol gironí ja era pràcticament un fet, Pau salva amb una gran intervenció amb el peu,  l’u contra u  amb el jugador gironí, poc afortunat cal dir-ho també en la seva definició. La posterior centrada és rematada de cap fora, doncs la jugada encara estava ben viva.  Passat aquest ensurt, l’Espanyol tingué la millor oportunitat del primer temps en una pilota centrada per Miravent que Kilian rematant de cap, envià fora.

En el segon temps, Mamadou ho intenta desbordant per la dreta però la seva centrada xut massa es blocada pel porter. El propi davanter espanyolista tindria una oportunitat poc després en una bona combinació amb Merino,  però el seu xut fort es rebutjat pel porter gironí. 

Sergio Piña efectuaria l’única substitució donant entrada a Pablo de Castro en el lloc de Iago, situant-se el jugador andalús a la medul·lar i endarrerint la posició de Merino que formà parella amb Eric a l’eix de la cobertura.  No efectuà cap relleu més (això també cal valorar-ho) i tant Adri, com Pau Belana, escalfaren però no acabaren sortint al terreny de joc.

Als 18 minuts del segon temps, Kilian envia una passada en profunditat per Romano, que en el frec a frec és empentat clarament per Guiliana. Cartolina i pena màxima que executaria amb la seva habitual precisió, Carlos Albarrán (ja recuperat de la seva darrera lesió que el va tenir fora dels terrenys de joc unes quantes jornades).

L’Espanyol es ficava altre cop en un partit en el que l’equip de Pau Hidalgo havia tingut contra les cordes als espanyolistes. Ara, les cartes es capgiraven i era el Girona qui se les desitjava per evitar que l’equip local acabés empatant. Pablo de Castro en remat de cap té el gol, però el meta Adrià amb la punta dels dits envia a còrner una pilota que s’enverinà conforme anava a porta.

A manca de cinc minuts per la fi del partit, Merino protagonitza una bona acció i habilita en profunditat per Kilian, qui dins l’àrea gironina, finalitza la jugada amb una perfecta definició batent al porter Adrià amb xut ras i creuat. 

Però l’encontre no estava tancat ni molt menys, i encara el Girona va pogué fer el 2-3 amb un clar contracop que Pere desaprofità amb un centre xut aturat Pau anticipant-se al remat d’un davanter, o el 3-2 els pericos en tres jugades en temps d’afegit.  La primera ocasió per Jonatan que finalitza la jugada amb un xut des de la frontal fora (91’). La segona, una passada de Kilian per Mamadou que tot sol engalta de primera una rematada que surt molt alta (93’) i la tercera quan Jonatan és objecte de falta i a pocs metres de la frontal Mamadou llença el lliure directe en detriment de Miravent que era qui també estava junt a la bola, i l’esfèrica es marxa molt per sobre el travesser.         


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Pablo Maffeo, Iago, Eric Bertrand, Merino, Jonatan Toledo, Miravent, Mamadou Sylla, Kilian i Iván Romano.
Substitucions: Pablo de Castro per Iago, m. 61.

FC Girona: Adrià, Varese, Bigas, Eloi, Guilana, Vivancos, Gumbau, Mamadou, Joel, Marcel i Mesa.
Substitucions: Iván per Mamadou, m. 71; Massegú per Eloi, m. 77; Pere per Mesa, m. 79; Moha per Marcel, m. 83.

Àrbitre: Abraham Martínez Sáez, de la delegació de Barcelona. Amonestats amb cartolina groga els locals Pablo Maffeo, m. 8, Eric Bertrand, m. 28 i Mamadou Sylla, m.28  i els visitants Mesa, Guilana, m.63, Varese, m. 82, Moha, m. 87, i Gumbau, m.94.

Gols: 0-1: Gumbau (pen.), m. 9; 0-2: Gumbau, m. 30; 1-2: Albarrán (pen.), m. 64; 2-2: Kilian, m. 85.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 22ena. de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat ahir al matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.







CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
602219306912
2
REAL ZARAGOZA
422213365125
3
R.C.D. MALLORCA
422213365228
4
R.C.D. ESPANYOL
412212554524
5
GIRONA F.C.
382211564132
6
C.F. BADALONA
382210843223
7
DAMM C.F.
332210393636
8
CLUB GIMNÀSTIC TARRAGONA
32229584038
9
U.E. CORNELLÀ
31229493730
10
U.E. SANT ANDREU
30228683336
11
C.D. SAN FRANCISCO
222257102737
12
C.D. MENORCA
212263133452
13
FUND. ESP. MATARÓ
212263132044
14
C.F. GAVÀ
172252152749
15
A.D. STADIUM CASABLANCA
162244142358
16
A.E.C. MANLLEU
102224161659


7 comentaris:

Anònim ha dit...

que desastre !!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hemos tocado fondo, no tenemos cantera, no hay ni uno solo con opciones ni cualidades para llegar al primer equipo.

Anònim ha dit...

Alguien ha pensado en la campaña que tendríamos por parte de POL y otros medios si estos resultados se tuvieran con el Pischa y compañía al frente? Lees la crónica de Pol de los partidos del juvenil es siempre la misma cantinela,buen juego,muchas ocasiones y falto suerte...pero los que vemos cada semana el equipo solo vemos un colmo de despropósitos.Si es cierto,que el equipo se ve afectado por el tránsito de jugadores(echo que ha afectado y mucho al juvenil B hasta hace poco líder),pero también es cierto que Piña ha demostrado muchas carencias hasta el momento en la dirección de partido y cambios.Si no se hace algo pronto,por primera vez en mucho tiempo no haremos ni copa.

Anònim ha dit...

No tens ni idea de futbol. En aquest equip només li falta gol, un killer.

Anònim ha dit...

Algú sap algo del Jaffar? Va sortir que estava lesionat, ja s'ha recuperat?
Sergi

Anònim ha dit...

¿Un killer? Para que, si ya esta Mamadou Sylla, lo que le falta es un entrenador de verdad y no el tal Piña...

Anònim ha dit...

Piña vete ya chato




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M