diumenge, 10 de febrer del 2013

EMPAT EN EL DEBUT DE MANOLO MÁRQUEZ,
EN UN PARTIT QUE L'HOSPI HA IGUALAT AL 86'










RCD Espanyol “B”: 1 – CE L’Hospitalet: 1

Per ben poc...

Un gol de Moyano en un servei de cantonada quan el cronòmetre ja marcava els 86 de joc, evità que el debut de Manolo Márquez al front de l’Espanyol “B” s’ajustés al tòpic futbolístic “d ‘entrenador nou, victòria segura”.  No ha pogut ser per molt poc; aquest equip li pesa com una llosa les ara ja 14 jornades consecutives sense guanyar i avui s’ha pogut comprovar.

Hem vist a un Espanyol B més combatiu i lluitador, que a sobre ha tingut la fortuna en una de les ocasions que havia disposat fins les hores, d’avançar-se en el marcador amb un gol de Pino. L’equip ha aguantat bé el primer temps, però en el segon davant l’atac dels riberencs, als de Márquez se’ls hi ha fet molt llarg el partit... molt llarg. Es veia venir que els riberencs acabarien empatant doncs tancaven al seu camp a un Espanyol B que ja ni travessava la parcel·la ampla del terreny de joc i cal dir també que l’equip entrenat per Miguel Álvarez és un bon conjunt que està lluitant per ficar el cap en les quatre places i per tant no era un debut fàcil; tenia Márquez una complicada papereta que per ben poc no ha pogut resoldre amb els seus jugadors de manera excel·lent.

L’Hospitalet era qui primerament portava perill en una falta als quatre minuts (en la que ha rebut Duarte la primera cartolina del partit) en una errada defensiva. Posteriorment un xut a l’exterior de la xarxa en un tret de Bakari, avisava ja que l’Hospitalet no havia vingut a especular...

Carles Clerc, jugant en banda esquerra per davant del lateral, ha protagonitzat als nou minuts de joc una bonica jugada arrencant amb força i velocitat superant a dos rivals, però davant Craviotto se l’ha jugat ell i el meta riberenc tancat molt bé el pal curt, ha evitat el gol espanyolista.  

Els riberencs portarien perill i posarien a prova a Germán Parreño amb un xut després d’una acció individual d’Aday. Per part espanyolista, de nou Carles Clerc, marxant-se de dos adversaris desbordant intenta penetrar acabant la jugada en servei de cantonada.  Una centrada d’Aday és pentinada lleugerament per Bakary que sortosament no arribà a connectar bé el cap a la bola.  Els espanyolistes ho intentarien amb un centre xut de Víctor Armero que bloca Craviotto.  Julio Rico donaria la rèplica amb un bon tret ben aturat per Germán.

L’Espanyol B s’avança en el marcador quan Pino al 36’ remata al fons de la porteria rival una jugada d’estratègia després que un servei de falta executat per Armero fos pentinat per un company. Però abans del descans, Germán faria la intervenció del partit quan Manga a boca de canó remata i el meta alacantí salva l’empat amb una gran aturada. Finalitzaria el primer temps amb puntualitat exquisida doncs el col·legiat no deixà llençar un servei de falta als espanyolistes fent sonar el seu xiulet, i camí dels vestidors...

Tingué una gran opció l’Espanyol B només iniciar-se el segon temps, quan Armero superant a Valentin i desbordant per banda arriba fins la cuina però davant Craviotto ho intenta amb un xut dur que el meta de l’Hospitalet atura en dos temps.  

L’Hospitalet, que tindria una bona oportunitat amb un nou xut d’Aday ben aturat per Germán (49’), començaria a dominar i cada vegada més acusadament amb el pas dels minuts. L’Espanyol B se’n sortia i veia que la pólvora del rival estava mullada quan Valentín erra enviant fora la seva rematada després d’una bona acció d’Aday.   Un llançament perillós de falta al 65’ es allunyat de cap per De Amo llençant-se en planxa.

Els minuts passaven i tot i que el domini era completament visitant, l’equip perico mantenia el resultat.  Miguel Álvarez amb una diferència de cinc minuts efectuà les tres substitucions en veure que la cosa no acabava de funcionar. L’Espanyol pogué sentenciar en un dels pocs contracops en els que la centrada rasa d’Armero es passeja per la frontal de la petita sense trobar rematador.

Márquez que ja havia tret a Merchán en el lloc del avui golejador Pino, es decideix per fi a substituir a un apàtic i desafortunat Cubillas pocs minuts després.  Mentre, l’Hospi va a per la igualada i assetja als espanyolistes que ja ni creuen el mig del camp mentre que els minuts passen lentament.  Bakary en acció individual superant a dos defensors remata amb poc angle aturant molt bé Germán. Ángel en llançament de falta perillosa ho intenta, sortint la bola a còrner. Al 84’ darrera substitució entrant Paul Quaye per Armero.

En un servei de cantonada a manca de quatre minuts, l’Hospitalet aconseguiria el gol de l’empat (que feia justícia al que havíem vist, cal dir-ho ben clar malgrat ens sàpiga prou greu haver-nos quedat altre cop amb la mel als llavis de veure aquest equip guanyar).  Era Moyano qui enviava la bola al fons de la porteria espanyolista en rematar lel servei de cantonada executat per Ángel.

Calia veure com reaccionava l’equip en els vuit minuts que restaven de joc (4 d’afegit). L’equip no ha passat més angunies i ha pogut obtenir el triomf en un servei de cantonada executat per Merchán que el central De Amo ha rematat de cap blocant Craviotto. Amb el mateix criteri aplicat en el primer temps, tampoc en aquesta ocasió ha permès el llançament d’una falta favorable a l’Hospitalet, xiulant la fi del partit.  

Amb aquest empat, l’Espanyol queda a un sol punt de la promoció que ocupa ara mateix un renascut Oriola que va a més en cada jornada (i que encara té un partit menys que l’Espanyol B disputat) i a dos del descens que ocupa el Constància d’Inca (que ha empatat davant Reus Deportiu).  Els propers partits davant Binissalem i Real Mallorca B poden ser decisius en un o altre sentit.  

    
    
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, De Amo, Ferran, Duarte; Fran Miranda, Joan Jordán, Armero, Clerc; Pino i Cubillas.
Substitucions:  Merchán per Pino, m. 67; Moha per Cubillas, m. 74; Paul Quaye per Armero, m 84. Altres suplents: Edgar (p.s) i Elton.

CE L’Hospitalet: Cravioto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Julio Rico, Aday, Bakary, Manga, i Cirio.
Substitucions:  Osado per Hammouch, m. 67; Ángel per Manga, m. 69; Javi Barranco per Aday, m. 72. Altres suplents: Oliver, i Peque.  

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández-Ortega, de la territorial basca, assistit en bandes per Jon Araiz Beeciartura i Ibai Rezola Etxebarria. Cartolines grogues a Duarte, m. 4 i Joan, m. 68 per part local i a Manga, m.7, Moyano, m. 35, Angel, m 87 i Manel, m. 92 per part visitant.

Gols: 1-0: Pino, m. 36;  1-1: Moyano, m. 86.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 26ena. del campionat de lliga del grup tercer de la Segona Divisió “B”, disputat avui a les 12:30 hores en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  A l’Hospitalet, la presència del futbolistes amb passat al futbol base espanyolista com Julio Rico (cedit a mig campionat pel Nàstic), Bakari, sense comptar el cas de Marc Pedraza, que avui era una de les baixes sensibles del conjunt riberenc.  En la llotja, l’exPresident Ramon Condal, i diversos membres del Consell d’Administració del RCDE (veure foto). Ambient assolellat que ha fet minvar la sensació de fred en un matí de temperatures baixes.
    
    

 
CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.
.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.D. OLÍMPIC
512515642815
2
C.D. ALCOYANO
482514653620
3
HURACÁN VALENCIA C.F.
4825121213115
4
U.D. LEVANTE "B"
482514653823
5
C.E. L'HOSPITALET
442512854118
6
U.E. SANT ANDREU
392510962320
7
C.F. REUS DEPORTIU
3625113112929
8
C.D. ATLÉTICO BALEARES
34259792524
9
ONTINYENT C.F.
33258982125
10
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
322471162819
11
A.E. PRAT
32258892321
12
U.E. LLAGOSTERA
312587103228
13
VILLARREAL C.F. "B"
312471073032
14
VALENCIA C.F. MESTALLA 
312587102733
15
C.F. BADALONA
27246991922
16
R.C.D. ESPANYOL "B"
252451092030
17
ORIHUELA C.F.
242441281926
18
C.E. CONSTÀNCIA
232558121726
19
R.C.D. MALLORCA "B"
202548131735
20
YECLANO DEPORTIVO
202555152040
21
C.D. BINISSALEM
202555151437


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aqui no se salva ni uno, no tenemos ni un solo jugador con calidad ni condiciones de llegar al primer equipo, nosvhan destrozado la cantera el de la cruz y sus seguaces. Vaya pena de cantera.

Anònim ha dit...

Hay que confiar en los jugadores y en Manolo Márquez,ayer se vió un cambio en los jugadores y en la tactica,el Hospitalet no es moco de pavo,los fichajes no jugaron,tendrán que traer más fichajes que conozca Márquez y vayan a muerte con el.Hay jugadores con EXPERIENCIA,con solo niños,y encima que no tienen calidad,somos carne de cañón,ayer se vió claramente,el Hospitalet era un equipo bien colocado,con jugadores bien hechos y todos con experiencia en equipos de Segunda A.Si los que mandan ahora juegan con juveniles,somos cane de tercera.

Anònim ha dit...

En qué quedamos queremos gente experimentada que es justo lo que han traído y nos estamos quejando. O queremos canteáramos jóvenes pero cuando los ponen nos volvemos a quejar porque somos 'carne de tercera' . Aclararos. La question es quejarse. Dar tiempo al cambio.

Anònim ha dit...

Exactamente, simpre salen los mismos pesados, añoradores de jugadores que en sus nuevos clubs ni juegan o no pasan de tercera...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M