dimecres, 10 d’abril del 2013

CARA I CREU DELS INFANTILS FEMENINS
L'INFANTIL "A" REACCIONA A UN ADVERS 3-0, I EMPATA.

Foto d'arxiu: A la primera volta, el CE Puigreig va caure 6-1 a Sadrià. Dissabte va estar a punt de derrotar a l'Infantil A espanyolista.

CE Puigreig: 3 – RCD Espanyol Infantil “A” Fem: 3

Decebedor 3r. lloc,  amb final agredolç del conjunt Infantil A femení.

En el seu darrer encontre de lliga, les noies de Juliana García necessitaven guanyar i que el Manresa no ho fes en el Mpal. Nou Congost davant la P. Blanc Blava de La Roca. Tot va ser, just lo contrari. Les manresanes van guanyar 4-2 imposant-se en el segon temps, mentre que l’Espanyol no va passar de l’empat a tres davant un modest Puigreig.

Empat i encara gràcies ! ... Doncs les del Berguedà es van avançar sorprenentment amb dos gols en el primer període i un altre més en el segon. El 3-0 era un resultat que feia mal a la vista i les espanyolistes van tenir que emprar-se a fons per intentar remuntar.  Un gol de Sandra Sánchez en el tercer quart obria les portes a una reacció que es va fer efectiva amb dos gols en el darrer quart. El 3-3, obra de Nicole en el darrer minut, evitava la derrota però no la sensació de decepció d’un Espanyol molt irregular en tot el campionat, capaç del millor i del pitjor com va quedar ben palès a Manresa (remuntant un 2-0 advers i guanyant 3-4), en un partit que li va servir al Sant Gabriel per adjudicar-se finalment el títol de lliga.

Ara, s’inicien els campionats complementaris que tenen lloc després de finalitzar el campionat de lliga, en els que l’Infantil A femení ha quedat enquadrat en el grup 1er. amb els equips del Levante Las Planas FC, Manresa i FC Barcelona.  Excessiva fortuna no han tingut les espanyolistes...

CE Puigreig: Aina Macía, Laura Bruch, Cristina Molina, Júlia Vacas, Alba Flores, Gemma Serrano i Míriam Amills.
També: Meritxell Piqué.

RCD Espanyol: Luisa Ródenas, Sandra Ramos, Mónica Mayorgas, Claudia Marcos, Sheila González, Irene Fernández i Julia Cerdán.
També: Cristina Pérez, Marina Casas, Nicole Rubio, Alba García, Anna Torrodà, Sandra Sánchez, Judith González (p.s.) i Carla Huatay.

Àrbitre: Isaac Ocaña García, de la delegació del Berguedà.

Gols: 1-0: Míriam Amills, m. 8; 2-0: Júlia Vacas, m. 18; 3-0: Julia Vacas, m. 32; 3-1: Sandra Sánchez, m. 53; 3-2: Cristina Pérez, m. 66; 3-3: Nicole Rubio, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 22na. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Primera Divisió Infantil – Aleví Femenina, disputat en l’Estadi Mpal. de Puigreig el migdia del passat dissabte.

CLASSIFICACIÓ FINAL  PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.