dissabte, 13 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
"LUCHADORES POR LA LIBERTAD", LA G.P.E. MANIGUA










(Seu social de la GPE Manigua, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la GPE Manigua, la presentació oficial del darrer llibre de l’editorial 23 Perico, que sota el suggeridor títol de “Luchadores por la libertad” consta del testimoni de 23 (número emblemàtic per l’autor i per a molts) pericos que segons les pròpies paraules de l’autor, Sergi Fidalgo, li han impressionat al llarg d’aquests anys en les diverses vicissituds i circumstàncies que han tingut lloc en el nostre club.

Amb una sala plena de gom a gom (doncs durant el transcurs de l’acte ha anat arribant més espanyolistes), s’ha desenvolupat aquesta presentació des de les vuit del vespre. Daniel Bosch, President de la GPE Manigua, ha introduït l’acte amb un breu parlament, i tot seguit l’autor del llibre, Sergio Fidalgo ha explicat els motius d’aquesta darrera edició del seu grup editorial. Posteriorment han tingut lloc els parlaments dels membres de la taula: Xavi Andreu, anterior director de comunicació i imatge del RCD Espanyol, Josep Lluis Masriera com a membre representant de la Fundació Privada del RCD Espanyol, el periodista Tomás Guasch, el Conseller del RCD Espanyol Jordi Puyaltó, la Presidenta dels Incansables Araceli Pérez en qualitat de Vicepresidenta de la Federació Catalana de Penyes (Alberto Ariza es trobava a Manresa inaugurant la nova seu social d’aquesta ambaixada del Bages i Comarca), i finalment l’expresident del RCD Espanyol Julio Pardo.

Mentre es duia a terme l’acte, a la pantalla gegant de la Penya, es passava un DVD confeccionat pel Vicepresident Institucional de la GPE Manigua, Jordi Llopis. A l’acte hi ha estat present l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, Anna Maria Fusté, la membre de la Fundació Privada del RCD Espanyol Lorena Ferrara, l’actual Director de Comunicació i Imatge del club, Xavi Salvatella, el que fou conseller del futbol femení i expresident de l’APMAE i FCPE en diferents etapes, Josep Ramió, i membres de nombroses penyes del conjunt espanyolista al marge de la pròpia amfitriona, com Els Incansables, L’Escollera, Aliança Perica, Espanyolista 9 Barris, Gelida, Sants-Hostafrancs, Juvenil, Martorell, Blanes, Banyoles, Sant Boi, Breda i Comarca, Parets i Lliçà, Mollet del Valles... A més, també cal citar diversos membres de l’entorn mediàtic espanyolista com Nacho Julià, el que fou redactor en cap de la revista 23 Perico, Domènec Gómez, així com els diversos autors pericos que han escrit llibres d’aquesta editorial (Rubén Izquierdo, Marc Raymundo, Alex Riquelme, Carlos Belmar).

A l’acte hi ha estat present com a mitjà de comunicació català, Barcelona TV (veure foto) en mig de destacades absències. Finalitzant la presentació ha tingut lloc un aperitiu i refrigeri on el cava no ha faltat per celebrar les darreres victòries espanyolistes i desitjar el millor per l’entitat perica, mentre que l’autor del llibre ha signat exemplars amb dedicatòria a tots aquells que l’han adquirit.   
       







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M