dilluns, 8 d’abril del 2013

EL FEMENÍ "B" GUANYA A L'ESTARTIT
EN PARTIT AMISTÓS DISPUTAT AHIR

RCD Espanyol Femení “B”: 3 -  U.E. L’Estartit: 0

Aprofitant que ahir diumenge tampoc hi havia competició en categoria nacional en futbol femení, l’Espanyol Femení “B” disputà un encontre amistós davant la UE L’Estartit en un duel d’ambdós conjunts de Segona Divisió Femenina.

Fou en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque al mateix temps que s’estava disputant el partit de Segona B entre el filial i el Constància a l'altre camp. El resultat final del matx, fou de 3-0 favorable a les espanyolistes. Al descans s’hi arribà amb avantatge perica (2-0) gràcies als gols aconseguits per Mónica López i Ari Forment. En el segon període l’equip blanc-i-blau amplià la renda amb un tercer gol aconseguit altre cop per Mónica López.

Abans del començament del partit es guardà un minut de silenci en memòria de la mare de l’entrenadora del filial femení, Francisca Camúñez “Titi” que va morí el passat dissabte.

Per part espanyolista jugà de sortida: Vero, Jasmina, Xènia, Carla Sagré, Mayra, Mònica Bácter, Carla Borrás, Yaiza, Ari, Mónica López i Haley.
També van participar: Judith (p.s.), Chamarro, Eli Sivera, Andrea Granados i dues jugadores que estan a prova com son la defensora Hanna Liis i la ex del Sant Gabriel, Marlene.