dilluns, 8 d’abril del 2013

REMUNTADA DEL JUVENIL "A" DAVANT
UN GAVÀ QUE VA VENDRE CARA LA SEVA PELL (4-2)













RCD Espanyol Juvenil “A”: 4- C.F. Gavà: 2


Remunten a un Gavà que s’avançà dues vegades.

Molts problemes per un Espanyol que va veure com un modest Gavà que pràcticament estava condemnat al descens, s’avançava en dues ocasions en el marcador i posava la por al cos a l’equip de Sergio Piña. Sortosament, l’Espanyol millorà en el segon temps i acabà enduent-se el triomf de manera clara i merescuda, amb un hat-trick de Mamadou i un golàs de Víctor García.  Aquest triomf deixa les coses igual a la Divisió d’Honor Juvenil, però amb una jornada menys. Posteriorment ho analitzarem amb major deteniment.

A priori tot feia pensar que el campió del MIC no tindria excessius problemes per imposar-se a un Gavà que no obstant, venia a cremar els seus darrers cartutxos per evitar el descens a Nacional en aquest el seu primer any a la màxima categoria juvenil. Però no fou així. El Gavà sorprengué en jugada d’Adri que en una badada defensiva s’internà i va aconseguir batre a Pau en la seva mitja sortida amb un xut elevat des de la dreta.

Dificultats pels espanyolistes en aquests primers compassos del partit per pogué reaccionar davant un Gavà que es defenia bé. Els locals no trobaven la manera de fer el seu joc i ho intentaren en alguna jugada aïllada de Jonathan i poc més. No fou fins al minut 21’ quan l’Espanyol disposà de la primera gran ocasió per batre a Roger, quan Mamadou des de fora de l’àrea envià un potent tret al travesser. Una bona centrada de Jonathan no trobà per ben poc rematador i es passà perillosament per l’àrea petita.

Passada la mitja hora de joc, Albert Miravent llença un servei de falta des de la banda dreta de l’atac local (veure foto). Mamadou s’imposa a tots saltant i rematant de cap al fons de la porteria. Era l’empat i tot semblava tornar a la “normalitat”.  L’Espanyol acabà aquest primer temps tancant al seu rival i tot feia indicar que molt aviat acabaria posant-se per davant en el marcador...

Moha tingué una bona ocasió en un llarg desplaçament, s’escapà trencant la defensa arrencant en posició legal, regateja la sortida del porter Roger però s’acaba tancant i la jugada no acaba produint res. El propi Moha en rebre una obertura de Nacho, col·locaria en el 42’ una molt bona centrada per Mamadou, que un pèl forçat no pot rematar de cap en condicions,  i la pilota surt fora desviada.  La darrera ocasió un xut del lateral esquerre Aitor, fort però fora, en una jugada des de la dreta que la defensa gavanenca no aconseguí rebutjar solventment.

Però en el segon temps, als cinc minuts de la represa, altre cop el Gavà donava la sorpresa momentàniament aprofitant altre regal dels blanc-i-blaus; i altre cop Adri batia a Pau afusellant a boca de canó enviant la bola junt al pal dret.   

Al conjunt gavanenc li durà l’alegria tot just tres minuts... Roger no pot blocar un llançament potent d’un jugador espanyolista i Mamadou molt oportú recull el refús del porter i amb un tir ras el bat per la seva dreta.

Jafar substituïa a Jonathan als nou minuts. Als 62’ de joc, Mamadou rep un llarg desplaçament i el davanter espanyolista arriba primer a la pilota dividida que Roger; aquest quan es veu superat el fa caure dins l’àrea. Bergadà Braña no dubta i assenyala penal, mentre que el color de la cartolina seria el groc en una acció força polèmica doncs el davanter espanyolista tenia tots els números per marcar si bé es veritat que sortint del regat no tenia en aquell moment la bola als peus i per tant el col·legiat interpretà que no era jugador manifesta de gol... curiosa interpretació...

La pena màxima la executa Mamadou amb un tret ras (veure foto) i acaba posant l’Espanyol per davant en el marcador a falta d’un terç de partit. Mamadou Sylla aconsegueix el seu particular hat-trick. Faltava la cirereta al pastís de la remuntada que la posaria l’exterior Víctor García quan rebent de Jaffar, busca forat en la frontal, i després d’un bon retall deixa anar un tret amb rosca que s’acaba introduint per l’escaire esquerre. Un gran gol.     

Amb tot decidit, els minuts van anar exhaurint-se sense gaire més que mencionar. Patit però just i merescut triomf davant un Gavà que li complicà molt les coses a un Espanyol que es va tenir que emprar a fons en el camp tercer de la Ciutat Esportiva.
     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Adrián, Aitor, Merino, Eric Bertrand, Nacho Sierra, Jonathan Toledo, Miravent, Moha,  Mamadou, i Víctor García.
Substitucions: Jaffar per Jonathan Toledo, m.54; Lluis per Merino, m. 57;  Pablo de Castro per Moha, m. 75; Pau Belana per Víctor García, m. 86. Altre suplent: José (p.s.)

CF Gavà: Roger, Marc, Aitor, Luca, Peñas, Llamas, Fran, Sergio, Grau, Pol, i Adri.
Suplents: Rubén, Dani, López, Carlos i Marc (p.s.)

Àrbitre: Oscar Bergadà Braña, de la delegació de Tarragona, assistit en bandes per Ignacio Fernández Abad i Alexandre Padilla Vaca. Va mostrar cartolines a Sergio, Roger, Luca, Peñas, Pol i Carlos, pel conjunt visitant, i a Moha,  per part local.

Gols: 0-1: Adri, m.4; 1-1: Mamadou, m. 32; 1-2: Adri, m.50; 2-2: Mamadou, m. 53; 3-2: Mamadou (pen.), m. 62

Incidències: Encontre corresponent a la 28na. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat ahir matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura suau, cel serè i ambient assolellat però fresc a primeres hores.






1 comentari:

Anònim ha dit...

Mi comentario con referencia al buen partido de ayer entre el juvenil Perico y el Gava, es simplemente corregir el nombre del jugador que marco el segundo tanto del Gava no fue el dorsal numero 11 sino el 12 Fran. Y aprovecho esta ocasión para felicitar por esta estupenda pag que sigo cada semana. Felicidades




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M