Dins el pavelló, es poden veure els trofeus que el Club Gel Puigcerdà ha conquerit, sent un dels equips punters en aquesta disciplina esportiva del hoquei gel (5 títols de lliga i 11 Copes del Rei, en el seu palmarès). Dins, en la pista poliesportiva, tingué el lloc l’acte central de l’Aplec, el dinar de germanor: Tast d’entremesos de la Cerdanya amb bouquet de pasta fresca i crudités. De segon, melós de vedella amb salsa pinot noir i bolets de la Cerdanya. Pastís de celebració de l’Aplec, pa, vi, cava, talls de coca en darrer terme, i cafè. Cadascun dels assistents a l'Aplec s'enduè un regal commeratiu de l'esdeveniment, així com diverses publicacions de la ciutat de Puigcerdà.
En mig del dinar, l’habitual sorteig de diversos productes pericos, Un dels moments sempre més esperats per tothom, quan apareix el pastís de l‘Aplec; moment que molts pericos aprofiten per fotografiar l’acte i immortalitzà el moment. La foto “oficial” del pastís, amb (d’esquerra a dreta) Ramon Condal, Alberto Ariza, Joan Collet, Albert Piñeira (Alcalde) i Rosa Garreta (Presidenta de la Penya Blanc Blava de Puigcerdà i Cerdanya).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada