dimecres, 5 de juny del 2013

RENOVACIÓ DE MÁRQUEZ, I BAIXES EN EL FILIAL

RENOVACIÓ DE JAVIER AGUIRRE. EL TÈCNIC MEXICÀ SEGUIRÀ UNA TEMPORADA DIRIGINT L'ESPANYOL.

MANOLO MÁRQUEZ, SEGUIRÀ DUES TEMPORADES AL FRONT DEL FILIAL.


Manuel Márquez Roca (Barcelona, 7/09/68), incorporat al filial espanyolista el 30 de gener per redreçar la nau blanc-i-blava que sota el comandament de Raul Longhi s’enfonsava sense remei després d’una quinzena de partits sense guanyar, va renovar el seu contracte amb l’entitat perica per dues temporades, finalitzant aquest el 30 de juny de 2015.

Manolo Márquez, que com a jugador milità al CF Badalona, va retirar-se amb vint-i-vuit anys per centrant-se en la seva carrera com a tècnic,  faceta aquesta on va començar amb només 19 anys entrenant a un equip dels Escolapis, per passar al futbol base del Badalona, al primer equip femení del RCD Espanyol, a la Penya Barcelonista Anguera, l’AE Prat, CE Europa, AE Prat altre cop, i CF Badalona.     

 
BAIXES:


EDGAR BADÍA.

Edgar Badía Guardiola, (Barcelona 12/02/1992). Procedent de la UD Cornellà, el porter Edgar s’incorporà al futbol base del RCD Espanyol l’estiu de 2006 al Cadet B amb Ramon Guerrero com a tècnic. Campió de lliga de la Divisió d’Honor Cadet en l’equip que tenia a Jordi Amat com a capità (2007/08) on va coincidir amb jugadors d’aquella promoció del 92 que uns anys abans havia conquerir Brunete per primer cop. Va jugar al Juvenil B (2008/09) sent subcampió de la Lliga Nacional Juvenil, per passar al Juvenil de Divisió d’Honor les temporades 2009-11, on va ser subcampió de lliga per dues ocasions, i finalista de la Copa del Rei (2011).

Debutà amb l’Espanyol B, ocupant junt al  romanès Dinu la porteria del filial la temporada 2011/12  a Tercera Divisió, i en aquesta que tot just ha finalitzat a la Segona Divisió B, Germán Parreño l’ha acabat guanyant la partida després d’un principi de campionat en el que va perdre la confiança dels tècnics.  

A nivell internacional va proclamar-se campió d’Europa en 2011 amb la selecció espanyola Sub-19,  i en 2009 obtingué la medalla de bronze en finalitzar en tercer lloc el combinat espanyol en el Mundial sub-17.  

Va disputar un encontre amb el primer equip per les baixes a la porteria del conjunt de Mauricio Pochettino. Fou el 11 de gener de 2012,  davant el Córdoba CF en partit de tornada de la  Copa del Rei, amb triomf espanyolista 4-2, superant el quadre perico l’eliminatòria.  

 
 
FRAN MIRANDA

Francisco Javier Miranda Mera (Badajoz, 27/03/1988), migcampista procedent del Alcoyano CF, equip amb el que va descendir de la categoria de plata del futbol espanyol.  Jugà al Cerro Reyes, Badajoz, Mérida, Cerro Reyes altre cop, i Alcoyano.

Jugador físicament fort, d’alçada considerable (1,90m), s’ha mostrat com un jugador de ritme massa lent per pogué ascendir a la màxima categoria del futbol espanyol.   Aquest estiu recalà a l’entitat espanyolista. Ha sigut titular indiscutible tant per Raul Longhi com per Manolo Márquez. Va ser convocat per Mauricio Pochettino en els partits de lliga que a Valencia enfrontà l’Espanyol davant el Levante, i davant el Real Betis al Villamarín, però no jugà ni un sol minut.    
 
 
ANTONIO PINO

Antonio Manuel Pino López (Córdoba 19/07/1987) va arribar a l’Espanyol B en ple desgavell organitzat per José Luis García Martínez en connivència amb Germán de la Cruz. Aquest davanter procedent de la Gimnàstica Segoviana arribà amb vint-i-cinc anys d’edat al filial espanyolista i tret de comptats i aïllats moments al llarg de la temporada, no deixà mai la sensació de trobar-nos davant un interessant golejador.  Havia passat per equips com el Córdoba B, Peñaroya Pueblonuevo, Huracán, Antequera, i Gimnàstica Segoviana abans de recalar a la Dani Jarque.


 
ELTON MARTINS

 
Elton Martins da Cruz (Belo Horizonte, 04/11/1988). Extrem. Procedent del CD Puertollano. Va arribar a l'Espanyol B en una operació en la que l'Espanyol executà la clàusula de rescissió del Melilla que l’havia fitxat del Puertollano, i sense que hagués jugat en aquest club, l’Espanyol el va incorporat aquest estiu passat. Es va mostrar com a bon revulsiu en alguns encontres deixant molt bones sensacions, però va passar inadvertit quan ho fa ver de principi en l’onze titular. Amb Márquez va acabar perdent totes les opcions acumulant gairebé una desena de partits sense anar ni tant sols convocat.








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M