divendres, 7 de juny del 2013

CAMPIONATS DE CATALUNYA: DESASTRE DEL JUVENIL "B",
DAVANT LA DAMM. L'EQUIP D'HERRERA, ELIMINAT

RCD Espanyol Juvenil “B”: 0  -  Damm CF: 4


Derrota sense pal·liatius del conjunt de Sebastián Herrera davant una Damm que va presentar gairebé tot l’equip de Divisió d’Honor. Cal esmentar també que en l’equip espanyolista jugà també Eric Bertrand i Jafar de l’equip Juvenil A, així com tres jugadors que durant la temporada també han tingut aparicions en l’equip de Divisió d’Honor.

Amb tot, l’equip cerveser fou superior als espanyolistes i obtingueren un resultat que no deixa lloc a cap tipus de dubtes. Recordem que amb el mateix format, i enfrontant-se també a equips “A” o barrejats de jugadors “A i B”, l’equip espanyolista havia arribat a la final la passada temporada (amb Fran Navarro a la banqueta i caient davant FCB) o inclòs proclamant-se campió de Catalunya precisament davant la Damm fa dues temporades (a Montcada i Reixac amb Poyatos a la banqueta).

Per tant, el desastre a nivell de resultats dels juvenils enguany ha sigut més que evident, després del tercer lloc a la lliga del Juvenil A, i sense optà a disputar la Copa del Rei després de 15 anys ininterromputs de presència espanyolista en una competició que era vigent campió, i el Juvenil B, segon a la lliga a 19 punts del FC Barcelona i fora de les Semifinals del Campionat de Catalunya, tot i jugar els quarts a casa, a la Ciutat Esportiva.      



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: David Pedro, Toro, Maxi, Eric Bertrand, Marc Navarro, Marc Roca, Jonathan Toledo, Moi, Jafar, Èric Gràcia i Kike.
Suplents: Patrick, Javi Martínez (p.s.), Draman, Iván Écija, Padilla, Víctor Gómez i Alfredo.

CF Damm: Marc Vito, Diego Garzón, Víctor Díaz, Josep Casas, Ricardo García, Ian Pino, Mario López, Raul Abad, Aitor García, Soufiane Jebarí i Pau Morer.
Suplents: Jordi Bufi, Hugo Eyre (p.s.), Andrés VArese, Xavier López, Xavier Camps, David Serrano, i Sekou Gassama.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez, de la delegació de Barcelona. Dues cartolines grogues per jugadors de l’equip cerveser: Pau Morer, m. 72 i Sekou Gassama, m.87.

Gols: 0-1: Pau Morer, m. 16;  0-2: Soufiane Jebarí, m. 43; 0-3: David Serrano, m.52; 0-4: Pau Morer, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final (a partit únic) del Campionat de Catalunya de Juvenils, disputat el migdia del passat diumenge al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Molt poc públic en una matinal a la Dani Jarque que coincidia amb l'Aplec de Penyes de Puigcerdà.   







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M