dimecres, 9 d’octubre del 2013

EL JUVENIL FEMENÍ SUMA UN PUNT, EN UN DOLENT PARTIT (1-1)

RCD Espanyol Femení Juvenil-Cadet: 1 – CE Parroquial Sta. Eugènia : 1

Punxada en el debut del quart equip femení en el campionat de lliga 2013/14. L’equip enguany entrenat per Joan Bacardit, veié com en els primers compassos del partit l’equip gironí s’avançava en el marcador. Li costà molt al conjunt espanyolista igualar el matx fins que mancant vint-i-un minuts pel final, Cristina Chavero establí el resultat definitiu d’empat.

Moltes variacions en l’equip respecte al de la temporada anterior on molt poques jugadores repeteixen, i per tant moltes novetats que requereixen un procés d’adaptació. Partit molt pobre de  l’Espanyol davant un dels conjunts ascendits enguany,  de Segona Divisió.

Tot i que la primera ocasió fou blanc-i-blava amb un xut de Marta Barrera que sortí fora a un pam i mig del pal esquerra, fou el conjunt gironí qui s’avançà en el marcador als deu minuts de joc quan després d’una indecisió defensiva, Teia aprofita per posar al seu equip per davant rematant per la dreta de Aranzazu – aquest any amb el juvenil després de recuperar-se de les lesions que la van tenir gairebé tota la temporada fora dels terrenys de joc amb l’equip “C” la passada temporada -.

De nou Marta Barrera tingué la millor ocasió de les espanyolistes al quart d’hora de joc quan en un contracop local, i en l’u contra u davant la meta Aida, estavellà el seu remat al peu de la porter visitant.  També el Parroquial tingué una bona oportunitat abans de la mitja hora de joc, però evitar el segon gol visitant, Aranzazu.

El tècnic espanyolista realitzà la primera substitució a la mitja hora de joc entrant Marta Molina per Berta Riera. Amb un xut massa centrat de Marta Barrera que blocà la portera visitant, s’arribà al final dels primers quaranta minuts de joc amb triomf mínim del Parroquial Sta. Eugènia, i molt fluix primer temps de les locals.

En el segon temps, després de forces canvis (van sortir la resta de membres de la banqueta espanyolista), l’equip local millorà sensiblement el seu joc i posà setge amb més decisió i convicció a la porteria rival. Als tres minuts, tingué Cristina una gran ocasió però la seva vaselina va ser treta sota pals sobre la mateixa línia de gol per Ampu Joali.  En altre acció, la meta visitant arribà abans en la seva sortida que Cristina a la pilota dividida.

El domini espanyolista era més que evident i ja començava a ser  injust el resultat per mèrits d’unes i altres. Una jugada de Julia Mora que dins l’àrea no xuta quan ho podia fer, decideix passar-li l’esfèrica a Cristina Chavero, qui engalta un tret que s’acaba estavellant al travesser de la porta del Parroquial.

Finalment, al minut 19’ del segon temps, arribaria el gol de Cristina Chavero que faria més justícia. Una jugada per banda dreta penetrant i culminant en acció individual batent a la portera visitant. El marcador ja no es mouria més tot i algunes ocasions que tindria el conjunt espanyolista com una volea de Cristina que surt fora creuada, o la més clara en el primer minut d’afegit del partit en el que Laia Torres tindria en les seves botes el gol del triomf quan en el mà a mà amb la portera gironina, envia la seva rematada al peu de la meta.

El proper encontre serà el diumenge a les 12:30h., al Mpal. Josep Raich de Molins de Rei, davant altre dels conjunts ascendits enguany: El CF Molins de Rei.

RCD Espanyol: Aranzazu, Candela, Georgina Campíz, Anabel, Marina, Chari, Abigail, Berta Riera, Marta Barrera, Paula Bohígas i Alba García.
També: Marta Molina, Laia Tores, Cristina Chavero, Anna Ruíz, Paula Gerbolés, i Julia Mora.

Parroquial Sta. Eugènia: Aida Vargas, Carolina Figueres, Núria Bellido, Ester Puigdeall, Teia Mante, Estrella Martos, Lara Fabra, Carla Valencia, Eva Jou, Ampu Joali, i Nerea Rodríguez.
Suplents: Silvia Rey, Ingrid López, Gemma Odena, i Sonia Carreras (p.s.)

Àrbitre: Albert Cerro Moreno, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Teia Mante, m. 10; 1-1: Cristina Chavero, m. 59

Incidències: Encontre corresponent a la jornada inaugural del campionat de lliga de Primera Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat el passat diumenge al matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.